Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

Κάπου κει βγαίνει με μεταφορικά.Τελωνείο δε πληρώνεις πάντα και όπως είπα από την αρχή η επιλογή εμπεριέχει κάποια ρίσκα.Έχει πάρει πολύς κόσμος γενικά και αρκετοί και από το forum.Μπορεί να ρωτήσει.

Δημοσ.

Νομίζω η καλύτερη επιλογή είναι αυτή ,λογικά εκεί θα καταλήξω και εγώ.

http://www.skroutz.gr/s/2885556/Asus-VG248QE.html

υγ βάζεις 50 ευρώ ακόμα και είσαι κομπλέ.

νομίζω ότι απλά δεν γνωρίζεις απο οθόνες.... οπότε μην παρασύρεις τον άνθρωπο

Δημοσ.

αν δεν παίζεις competitive fps δεν κοιτάς άλλη εκτός απο την dell. Η Benq είναι λουκούμι ΜΟΝΟ για Gaming fps και τίποτα άλλο. Όσο για την Asus είναι ανέκδοτο η τιμή της μην ασχοληθείς καν. Αν θες κάτι πιο οικονομικό δες την http://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.html?from=autocomplete&keyphrase=p2414hπου αξίζει τα λεφτά της

Δημοσ.

Η U2414H για τα χρήματα της είναι κορυφαία αλλά ίσως να σε βόλευε και μια καλή 16:10 1200p ή μεγαλύτερης ανάλυσης για τη χρήση που πες πέρα από τα παιχνίδια.

Δημοσ.

νομίζω ότι απλά δεν γνωρίζεις απο οθόνες.... οπότε μην παρασύρεις τον άνθρωπο

Πές κάτι παραπάνω αφού αναιρείς την επιλογή αυτήν,μην είσαι απότομος χωρίς λόγο(είμαστε εδώ να εξηγούμε όχι να τα πετάμε στον αέρα).Δέν σχολιάζω τα υπόλοιπα γιατί το θέμα δεν ταιριάζει και θα είναι κρίμα.

Δημοσ.

Πές κάτι παραπάνω αφού αναιρείς την επιλογή αυτήν,μην είσαι απότομος χωρίς λόγο.Επιπλέον δεν κατάλαβα τι εννοείς με το "παρασύρεις" ,μία πρότασα έδωσω αφού έχω ψάξει επιλογές για gaming και εμένα με καλύπτει στα χαρακτηριστικά,εμφάνιση παρόλο που δεν έχω κάποια πείρα και αν είχα δεν θα ήμουν σε ένα φόρουμ και θα έγραφα. lel

δεν υπάρχει λόγος να εξηγήσω κάτι για μια οθόνη που αξίζει με το ζόρι 180ε και την πουλάν 350+

Δημοσ.

δεν υπάρχει λόγος να εξηγήσω κάτι για μια οθόνη που αξίζει με το ζόρι 180ε και την πουλάν 350+

Έκανα και edit το σχόλιο πανάθεμα σε .. (να μιλάς καλύτερα btw προτάσεις δίνει ο καθένας και ο ορισμός παρασέρνεις είναι άκυρος).

Δημοσ.

δεν φταιω που δεν ξέρεις απο οθόνες, είναι δικό σου πρόβλημα και όταν μιλάς σε forum να περιμένεις και και αναλογες αντιδράσεις σε άκυρες προτάσεις..."παναθεμα σε"

Δημοσ.

Μα δεν του ανέλυσα οθόνες για να πώ ότι ξέρω ..έδωσα μία πρόταση!!! lel

υγ Άν περιμένω ανάλογες αντιδράσεις υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

θα βαζα flame αλλά το ονομα και οι γνώσεις σου περι οθονών δεν με ψήνουν. πήγαινε να κάνεις την αγορά του αιώνα και ασε ασε τις προτάσεις σου. Σοβαρά ακόμα και στο νήμα των καρτών κουράζεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...