Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Αυτή τη βδομάδα έρχεται το καινούργιο pc με το παρακάτω hardware και θα ήθελα σε κανένα δίμηνο να αγοράσω και μια καινούργια οθόνη. Θέλω λοιπόν να μου προτείνετε κάποιες. Η χρήση που θα κάνω είναι gaming κυρίως και έπειτα ταινίες. Βλέπω και προτείνεται αρκετά μια Dell της οποίας τον κωδικό δεν θυμάμαι. Για 1440p θα ήθελα πολύ αλλά ξεφεύγει η τιμή οπότε πάμε για λίγα χρονάκια στα 1080 ακόμα.

Διαθέτω κάπου στα 250-300 ευρω αλλά δέχομαι και άλλες προτάσεις.

Pc specs:

i7 4790k

Gtx 780 ti υλοποίηση gigabyte windfrost

Corsair vengeance 8gb (2x4) 2400mhz νομίζω

Asus maximus vii ranger

Για ψύξη και τροφοδοτικό δεν θυμάμαι αλλά φαντάζομαι δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο.

Ευχαριστώ πολύ.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

u2414h την έχω. αν δεν παίζεις fps θα είσαι άρχοντας

Και να παίζει πάλι άρχοντας θα είναι.Εκτός και αν πάει σε competitive τότε είναι αλλιώς τα πράγματα.

+1 για Dell για τα απίστευτα χρώματα της και το design.

Δημοσ.

Παιζω αρκετά fps.

Ποια ειναι τα μειονεκτηματα που λες; αυτη ελεγα να παρω

Αλλη προταση εχουμε; αν και νομιζω σε αυτη θα καταληξω

Δημοσ.

Παιζω αρκετά fps.

Ποια ειναι τα μειονεκτηματα που λες; αυτη ελεγα να παρω

Αλλη προταση εχουμε; αν και νομιζω σε αυτη θα καταληξω

αν παίζεις σε "επίπεδο" fps θα χεις θέμα με input lag. αν πάιζεις cazual τότε δεν θα καταλάβεις κάτι και θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος.

για ανταγωνιστικό fps πας http://www.skroutz.gr/s/4370296/BenQ-RL2455HM.htmlή κάτι παρόμοιο χάνοντας πολλά βέβαια στα υπόλοιπα...

Δημοσ.

Άμα δεν γνωρίζει από input lag, refresh rate,response time,motion blur,δεν νομίζω να ασχολείται με competitive.

Το καλύτερο είναι μια πολύ καλή IPS οθόνη σαν την Dell για να έχει ήσυχο το κεφάλι του.Ρώτα μας και μας που τα πήραμε όλα αυτά.

Δημοσ.

Άμα δεν γνωρίζει από input lag, refresh rate,response time,motion blur,δεν νομίζω να ασχολείται με competitive.

Το καλύτερο είναι μια πολύ καλή IPS οθόνη σαν την Dell για να έχει ήσυχο το κεφάλι του.Ρώτα μας και μας που τα πήραμε όλα αυτά.

εχω την benq και σε fps δεν συγκρίνεται με την  dell. αλλά μέχρι εκεί. τις dell τις εχω triple μονιτορ και είναι υπέροχες

Δημοσ.

Saflom δεν έχω δει την οθόνη σου πότε μου.Την Dell την είδα γιαυτό μιλαω.Η οθόνη που έχω εγώ είναι από τις gaming σειρές της benq και προορίζεται για επαγγελματικο gaming.Α ο λα είναι τν πάνελ και ίσως να μην του κάτσει καλά στα χρώματα. Το καλύτερο θα ήταν να πάει στην δελλ χωρίς κανένα θέμα.

Δημοσ.

Saflom δεν έχω δει την οθόνη σου πότε μου.Την Dell την είδα γιαυτό μιλαω.Η οθόνη που έχω εγώ είναι από τις gaming σειρές της benq και προορίζεται για επαγγελματικο gaming.Α ο λα είναι τν πάνελ και ίσως να μην του κάτσει καλά στα χρώματα. Το καλύτερο θα ήταν να πάει στην δελλ χωρίς κανένα θέμα.

συμφωνούμε don t worry. 3 dell εχω και είναι άριστες

• Like 1
Δημοσ.

niktsik17 για 1440p θα μπορούσες να πας σε κορεατική με τα καλά και τα ρίσκα μιας τέτοιας επιλογής.Το max budget σου και το σύστημα σου σηκώνουν και άλλες οθόνες πέρα από αυτές όπως μια 1200p IPS,PLS (αν σ'αρέσει το 16:10) ή μια ΤΝ 144hz που αναφέρθηκε.Άμα ξέρεις τι ψάχνεις και τι θα κοιτάξεις έχεις αρκετές επιλογές.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση και συγγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά ταξίδευα προς Κρήτη.

Millennium δώσε μου κάποιες επιλογές από κάθε κατηγορία που ανέφερες αν δεν έχεις πρόβλημα.

Πάντως δεν ασχολούμαι competitive με το gamimg αρα δεν νομίζω να έχω θέμα. Τώρα έχω μια της LG 21.5 ιντσες. Μόλις πάω σπίτι θα αναφέρω το μοντέλο.

Κάτι που δεν ανέφερα είναι οτι επειδή μπαίνω στο τμήμα ηλεκτρολογων μηχανικών στο πανεπιστήμιο ίσως να το χρησιμοποιώ αντί του λαπτοπ και για εγγραφή κειμένου και για κανένα κώδικα αν γράψω.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση και συγγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά ταξίδευα προς Κρήτη.

Millennium δώσε μου κάποιες επιλογές από κάθε κατηγορία που ανέφερες αν δεν έχεις πρόβλημα.

Πάντως δεν ασχολούμαι competitive με το gamimg αρα δεν νομίζω να έχω θέμα. Τώρα έχω μια της LG 21.5 ιντσες. Μόλις πάω σπίτι θα αναφέρω το μοντέλο.

Κάτι που δεν ανέφερα είναι οτι επειδή μπαίνω στο τμήμα ηλεκτρολογων μηχανικών στο πανεπιστήμιο ίσως να το χρησιμοποιώ αντί του λαπτοπ και για εγγραφή κειμένου και για κανένα κώδικα αν γράψω.

μια χαρά θα σου είναι η dell. Οι κορεατικές που λέει ο millenium είναι απο ebay και αν χρειαστείς εγγύηση κλάφτα χαράλαμπε.Επίσης είναι 350+ αν θυμάμαι καλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...