Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγά μωρέ, πως κάνετε έτσι 700 και 950 και 1750 ευρώ συσκευή για μια ρωγμούλα;

Ακούστε εδώ τώρα και τα συμπεράσματα δικά σας. Ένας φίλος ενός ξαδέρφου μου, ήξερε έναν τύπο που ήξερε έναν τύπο, ο οποίος έδωσε 360.000 ευρώ να αγοράσει ένα διαμέρισμα, και μέσα σε μισό χρόνο του σκάσαν κάτι ρωγμές στο τον τοίχο του παραθύρου του μπάνιου από την συστολή του καλοριφέρ. Δηλαδή κάθεστε και συγκρίνετε 2480 ευρω για ένα κινητάκι, κι ο άλλος έσκασε 360.000 ευρώ (ναι, είναι τρελό το ποσό συγκριτικά με την μηδαμινή αξία των 3470.95 ευρώ του G3) και του κάνουν ρογμές οι τοίχοι. Δηλαδή αυτός τι πρέπει τώρα, να πάει να κάνει μήνυση στον σοβατζή;

Δημοσ.

Τα apple ξεφλουδιζουν τα samsung ξεφλουδιζουν(αν) τα lg εμφανιζουν ρωγμες.

Εχει πεσει η ποιοτητα κατακορυφα κριμα.

Ποιο Apple ξεφλουδίζει...;

Δημοσ.

για το 3 μαλλον θα μιλαει,γιατι στα αλλα δεν παιζει με την καμια.τα εχω λειωσει,μου πεφτουνε απο τσεπες,απο κρεβατια αλλα ξεφλουδισμα χωρις λογω δεν ειδα

Δημοσ.

Sorry αλλα μουφα μου φαίνεται η είδηση.... αυτο που δειχνει η εικονα ειναι το μικροφωνο. Και εγω το εχω απο τοτε που βγηκε και δεν εχω κανενα προβλημα....

Καλυτερα να μην πιστευουμε χωρις να σκεφτουμε καθε κινεζικο φορουμ με μια τυχαια φωτο... 

• Like 1
Δημοσ.

όσο και να γελάμε με τα παθήματα κάποιων είναι πολύ λογικό και έχει συμβεί και στο παρελθόν πολλές φορές σε όλα τα φάσματα συσκευών και αγαθών (στα πανάκριβα vw golf του 200Χ με τα "ποιοτικά" πλαστικά ξεφλούδιζαν τα χερούλια, στις πανάκριβες nikon d600 λέρωνε ο αισθητήρας από βρομιές που γίνονταν απο τρήματα του καθρέφτη κτλ κτλ).

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες και το θέμα είναι απλά να κάνει τις εταιρίες πιο προσεκτικές. 

Τωρα μάλλον τα επόμενα g3 (από σήμερα και μετά κατασκευασμένα) δεν θα έχουν το θέμα καθώς το feedback θα περάσει στην παραγωγή. Είναι ο λόγος που είναι σοφή κατά τη γνώμη μου η τακτική δεν αγοράζουμε κάτι μόλις πρωτοβγεί για να φύγουν οι "παιδικές ασθένειες" πρώτα.

Και φτηνότερο το παίρνεις αν περιμένεις λίγο και καλύτερο.

• Like 2
Δημοσ.

Βεβαια την LG σαν εταιρεια γενικοτερα (μη εξαιρουμενων των κινητων), δεν την λες και καλυτερη οικογενεια. Μαλλον το definition του φθηνιαρικου θα ελεγα ή αντε για να μη το παρουν στραβα καποιοι θα πω οτι ειναι ο ορισμος του "προσιτου". Με οτι συνεπαγται αυτο.

Βεβαια στο θεμα των κινητων που το 90% του κοινου ειναι fashion victims δεν υπηρχε λογος να μην τσιμπησει τις τιμες και να πουλαει κακες πλαστικουρες με 700 ευρωπουλα.

Ειναι αυτο που λεμε χρονια τωρα. Η πλαστικουρα δεν ειναι ποιοτικη κατασκευη. Και παιρνουμε απαντηση απο τα διαφορα fanboys οτι ειναι ανθεκτικη. Οκ ειδαμε ποσο ανθεκτικη ειναι. Η θα ξεφλουδισει, η θα κανει ρωγμες.

Δημοσ.

Ερευνα δεν κανουν για να δημιουργησουν μια καινοτομια πχ, αρα ουτε κι απο εκει σοβαρα εξοδα.

Το h/w ζητημα αν τους κοστιζει πανω απο 150 ευρω για τα high end μοντελα.

Που το στηρίζεις αυτό;

Δημοσ.

Βεβαια την LG σαν εταιρεια γενικοτερα (μη εξαιρουμενων των κινητων), δεν την λες και καλυτερη οικογενεια. Μαλλον το definition του φθηνιαρικου θα ελεγα ή αντε για να μη το παρουν στραβα καποιοι θα πω οτι ειναι ο ορισμος του "προσιτου". Με οτι συνεπαγται αυτο.

Βεβαια στο θεμα των κινητων που το 90% του κοινου ειναι fashion victims δεν υπηρχε λογος να μην τσιμπησει τις τιμες και να πουλαει κακες πλαστικουρες με 700 ευρωπουλα.

Ειναι αυτο που λεμε χρονια τωρα. Η πλαστικουρα δεν ειναι ποιοτικη κατασκευη. Και παιρνουμε απαντηση απο τα διαφορα fanboys οτι ειναι ανθεκτικη. Οκ ειδαμε ποσο ανθεκτικη ειναι. Η θα ξεφλουδισει, η θα κανει ρωγμες.

ενταξει οτι πεις.galaxy note 3 το πεταω με κλειδια μου χει πεσει απειρες φορες κατω και η πλατη τουλαχιστον που ειναι πλαστικο ψευτοδερμα δεν εχει την παραμικρη γρατζουνια.αντι8ετος ενα μεταλικο σιγουρα 8α ειχε χαραχτει και το εχω δει απο φιλο που εχει iphone 4s γι αυτο επιμενω οτι δε θελω μεταλλο αλλα πλαστικο κι ας το κραζουν .πλαστικα υπαρχουν πολλα ειδη οποτε μη σχολιαζουμε στο ετσι.ειμαι φαν του πλαστικου και τα παραμεινω.εκτος κι αν μου βγαλουν κινητο απο ανθρακονηματα με αξιοπρεπη τιμη

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει οτι πεις.galaxy note 3 το πεταω με κλειδια μου χει πεσει απειρες φορες κατω και η πλατη τουλαχιστον που ειναι πλαστικο ψευτοδερμα δεν εχει την παραμικρη γρατζουνια.αντι8ετος ενα μεταλικο σιγουρα 8α ειχε χαραχτει και το εχω δει απο φιλο που εχει iphone 4s γι αυτο επιμενω οτι δε θελω μεταλλο αλλα πλαστικο κι ας το κραζουν .πλαστικα υπαρχουν πολλα ειδη οποτε μη σχολιαζουμε στο ετσι.ειμαι φαν του πλαστικου και τα παραμεινω.εκτος κι αν μου βγαλουν κινητο απο ανθρακονηματα με αξιοπρεπη τιμη

Μόνο που το 4s είναι από γυαλί...

Δημοσ.
Μόνο που το 4s είναι από γυαλί...

Το δικό μου 4s όσο και να έχει βανδαλιστεί, γρατζουνιά δεν έχει...
Δημοσ.

Το δικό μου 4s όσο και να έχει βανδαλιστεί, γρατζουνιά δεν έχει...

τι εννοεις το εχεις βανδαλισει?

το πεταγες με βια στον καναπε?

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...