Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακουγαμε για lg και βγαζαμε σπυρακια.ηταν ηεταιρεια που προμηθευε ολο το γυμνασιο της γειτονιας με το E400 L3.ξαφνικα το G2 ηταν το καλυτερο ολων και τωρα το G3 ειναι το καλυτερο smartphone....

Φαααααππππ

Τρεχτε ολοι G3.

Και για να ειμαστε και αντικειμενικοι ως εχθρος της Apple οφειλω να παραδεχτω και καλα θα ειναι να το κανουν και οι αλλοι πως τα iPhone σε ποιοτητα κατασκευης και αρχιτεκτονικη κυκλωματων ΔΕΝ τα φτανει καμια εταιρεια.οσο και να κοστιζει η παραγωγη του οσο και να τα μισουμε απο την οψη μεχρι την επισκευη τα iPhone ειναι ποιοτηκοτατα.για να ειμαστε και αντικειμενικοι

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να μου το θυμίσεις, εδώ ήμουν και τα διάβαζα.

Επίσης δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να μου πεις τίποτα για τα μεμονωμένα προβλήματα, γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με flame/fanboy wars. Ο καθένας παίρνει ότι κινητό νομίζει ότι καλύπτει τις ανάγκες του ..ή την ποζεριά του, ανάλογα με ποιο κριτήριο αγοράζει κινητο.

Εν τέλη, Nexus 5 έχω αλλά δεν έχω μειώσει ή χλευάσει κανέναν όταν μου λέει πως έχει καλύτερο Android Experience και κυρίως στο smoothness με το δικό του Χ κινητό έναντι του Nexus 5.

Υ.Γ.: Συνεχίζω να θεωρώ πως αυτό το άρθρο δεν θα έπρεπε να ανέβει καν, αλλά και εφόσον ανέβηκε ας ήταν λίγο πιο συμμαζεμένο σε αυτά που λέει και δείχνει.

Το άρθρο απο τη στιγμή που κυκλοφόρησε παντού, σαφώς και θα έπρεπε να ανέβει. Εδώ απλά συζητάμε τώρα για την αντίληψη του καθενός και το κατά πόσο γενικεύει ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Και γω εκτός από το iphone έχω και το Nexus 5 (red) το οποίο από την αρχή είχε ένα μικρό light bleeding σε μια γωνία, αλλά δεν βγήκα να πω πως όλες οι συσκευές είναι έτσι ή πως η LG έφτιαξε ένα σάπιο smartphone... 

Δημοσ.

Εδώ απλά συζητάμε τώρα για την αντίληψη του καθενός και το κατά πόσο γενικεύει ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Στιγμιαίο λάθος που λέμε; :P

Δημοσ.

Πραγματικά τι να πεις και με τι να γελάσεις εδώ μέσα...συμφωνώ με το φίλο πιο πριν που τα είπε μαζεμένα για την "ορθότητα/εγκυρότητα" του "άρθρου", για τις τιμές που αναφέρουν μερικοί -άσχετοι προφανώς- εδώ μέσα, και όλα τα λοιπά περί "φτήνιας" της LG.

Επίσημη MSRP το G3 (16 και 32) έχει 100-150 ευρώ χαμηλότερη από τα αντίστοιχα κινητά άλλων εταιρειών. Πάει το θέμα τιμής/πλαστικούρας.

Κατασκευαστικά προβλήματα σε LG κινητά δεν έχω ακούσει εδώ και μερικά χρόνια. Προφανώς θα υπάρχουν μεμονωμένα περιστατικά, αλλά όχι κατασκευαστικά λάθη, όπως σε άλλες εταιρείες (από Apple -κεραίες- μέχρι Sony -ηχεία- και λοιπές εταιρείες). Πάει και αυτό.

Το G3 και οι "πολλές" εκδόσεις του, δηλαδή οι εξής 2: 16 και 32GB. Ενώ η Apple με τις 4 ή η Samsung με τις 34 εκδόσεις έχουν λιγότερες προφανώς....Πάει και αυτό.

Ποιότητα κατασκευής και "φτηνή" η LG. Για αυτό και σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα κινητά (μεταλλογυάλινα included) το G2 και πλέον το G3 είναι τα μοναδικά που έχουν αντέξει σε όσα τα υπέβαλα χωρίς να κάνουν κιχ.

Α, και για όποιους λένε για Apple και ποιότητες, μια χαρά ξεφλουδίζουν και μια χαρά έχει μπ@#@#λο το 4s της αδερφής μου (που δεν είναι ούτε 4 μηνών) από κάποια μικροπεσίματα (μιλάμε για 30-40 εκατοστά ύψος, όχι μέτρα και χιλιόμετρα). Πάει και αυτό...

Κάποιον άλλο αστικό μύθο που σας είπε ο μπατζανάκης του ξαδέλφου της κουμπάρας του θειού σας έχετε για να απαντήσουμε ? :D

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω κάτι με την συγκεκριμένη εταιρία, το αντίθετο. Μια χαρά εργαλεία μου έχουν βγεί όσα προιόντα LG αγόρασα. Ποιοτικά θα τα χαρακτήριζα "τίμια", υπάρχει πάντως μια αίσθηση φτήνιας στα πλαστικά που χρησιμοποιεί και που προφανώς είναι αναγκαία για να χαμηλώσει το κόστος. No harm done. B)

Ομως...

Θα ήταν πιο τίμιο να σιχαινόμαστε τόσο τους αστικούς μύθους όσο και τις αγιογραφίες εταιριών και προιόντων. Θυμόμαστε τα μεμονωμένα περιστατικά στα συνεχόμενα παράπονα για γνωστό κιτρινομάγαζο, τουλάχιστον 1,5 χρόνο πριν αρχίσουν οι ομαδικές καντηλοκατεβασιές. Λεω για τότε που το υμνούσαν όλοι σαν τον πατερ παστίτσιο του ηλ. εμπορίου. Μετά άρχισαν τα 3πλα τόλουπ.. :P

Αλλά για να λέμε και την αλήθεια, εδώ μέσα περνάνε ως σχόλιο/κριτική κυριολεκτικά τα πάντα (τρολάρισμα, χαβαλές, βρισίδια, προσωπικές επιθέσεις) αρκεί ο σχολιαστής να είναι της αρεσκείας των υπολοίπων που παρακολουθούν το θέμα. Λα κλικαρία λόκα αν μι πιάνς. Αρχιζει μετά ο μοδεράτορας τις σκούπες και τις χλωρίνες σαν τις κυρίες από το how clean is your house :P

how_clean_is_your_house_series.jpg

Δημοσ.

Η LG Electronics μας απέστειλε το παρακάτω μήνυμα σχετικά με το θέμα. 

«Έχει πέσει στην αντίληψή μας ότι ορισμένες συσκευές LG G3 έχουν αναπτύξει ρωγμή στη θύρα των ακουστικών στο κάτω μέρος της συσκευής. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με το σχεδιασμό του προϊόντος ή με την ποιότητά του ενώ επηρεάζει μόνο μια περιορισμένη παρτίδα συσκευών. Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους πελάτες της LG ότι το ζήτημα έχει επιλυθεί και ζητάμε από τους πελάτες με τις συσκευές που έχουν παρουσιάσει τη ρωγμή να επικοινωνήσουν αμέσως με το κέντρο εξυπηρέτησης της LG Electronics της χώρας στην οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά. Η LG θα ήθελε να ευχαριστήσει τους πελάτες της για την κατανόησή τους και να ζητήσει συγγνώμη για την όποια αναστάτωση μπορεί να έχει προκληθεί».

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα.. Παρατηρησα μια ρωγμη ακριβως σε αυτο το σημειο.. Τι μπορω να κανω; ειναι ελβετικο το κινητο και φοράει παντα θηκη τοσο καιρο..

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...