myrsine Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Γεια σας!Αγόρασα online κλειδιά για δυο υπολογιστές απο το site της kaspersky. Στο λαπτοπ (windows 8) όλα καλά! Στον υπολογιστή μου όμως εφόσον γίνει η εγκατάσταση, το antivirus κλείνει από μονο του πριν ακομη προλάβω να βάλω το κλειδί. Μου βγάζει σφάλμα "η προηγούμενη εκκίνηση της εφαρμογής απέτυχε". Εχω διαγράψει ό,τι ειχα από παλια antivirus . Μήπως να κατέβαζα κάποιο άλλο demo? πχ του 2015 ( έχω αγοράσει το 2014)
guardianx71 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 +-1 χρόνο ενεργοποιούνται χωρίς πρόβλημα (μπορεί και περισσότερο). Ποιο είχες πριν? Δες μήπως υπάρχει κάποιο εργαλείο για αφαίρεση του , ή κάνε κάνα καθαρισμό στην registry ότι έχει σχέση με αυτό
myrsine Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Ευχαριστω για την απαντηση! Το Panda είχα και το αφαίρεσα από την προσθαφαίρεση. Ενα προγραμμα για καθαρισμο registry?
guardianx71 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δοκίμασε μία με Site: αυτό . Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο για αυτό που είχες , μπορεί να θέλει άλλη έκδοση , ή να χρειαστεί να ξαναπεράσεις το panda .Αυτό υποτίθεται ότι αφαιρεί τα πάντα από το panda (είναι από το επίσημο site) Το πιο απλό εργαλείο που δύσκολα θα σου δημιουργήσει πρόβλημα είναι το ccleaner. Πριν από αυτά κάνε 2 πράγματα 1. στην αναζήτηση γράψε msconfig , enter και στο παράθυρο που θα ανοίξει δες στις καρτέλες υπηρεσίες και εκκίνηση στοιχείων αν υπάρχει οτιδήποτε που να έχει σχέση με το panda και απενεργοποίησε το 2.Δοκίμασε το Kaspersky 2015
myrsine Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Χρησιμοποίησα το ccleaner αλλά δεν είχε αποτέλεσμα! To Kaspersky 2015 μπορεί να δουλέψει με κλειδι του 2014 Τα κατάφερα επιτελους φιλε μου!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! καλο σου βράδυ
guardianx71 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Χρησιμοποίησα το ccleaner αλλά δεν είχε αποτέλεσμα! To Kaspersky 2015 μπορεί να δουλέψει με κλειδι του 2014 Τα κατάφερα επιτελους φιλε μου!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! καλο σου βράδυ Να΄σαι καλά. Ίσως θα ήταν καλό να γράψεις τι λειτούργησε για σένα σε περίπτωση που έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα
myrsine Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Χμ! Δυστυχώς ακυρο! τον πηρε τον κωδικό χωρίς να κλείσει .. πήγα τωρα να το ενημερωσω και μου πεταξε το ιδιο μηνυμα "η προηγούμενη εκκίνηση της εφαρμογής απέτυχε".. Φυσικα εκλεισε Ειχα ενα esset online scanner που ειχα ξεχασει να διαγραψω. οποτε το διεγραψα συν τον καθαρισμο της registry. Το Panda δεν υπαρχει ! Αν διαγράψω το 2014 και βαλω το 2015 θα χαθεί το κλειδι?
guardianx71 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Νομίζω ότι κατά την απεγκατάσταση σου δίνει επιλογή για το τι να διαγράψει. Το 2014 και εμένα που και που μου το βγάζει αυτό , αλλά μετά ξεκινάει κανονικά. Ίσως θα ήταν καλό να κάνεις ένα σκανάρισμα με το malwarebytes anti-malware
myrsine Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Θα το κάνω κι αυτό! Χιλια ευχαριστω για το ενδιαφερον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα