Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω απαντήσει ήδη :) Δεν θυμάμαι ποια κάρτα είχα πριν... Το μόνο που θυμάμαι είναι οτι ήταν Sapphire αν αυτό βοηθάει κάπου. Επίσης και για το πώς αφαίρεσα τους drivers έχω επίσης πιστεύω απαντήσει... δεν ξέρω τί ακριβώς θέλεις να μάθεις για να σου πω πιο συγκεκριμένα πράγματα...

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα έχω κάνει αυτά αλλα δυστυχώς μόνο background μου δείχνει και το ποντίκι στην τηλεόραση ενώ στο pc το ποντίκι φεύγει πέρα απο το πλάι δεξιά στην οθόνη σαν να είναι δηλαδή η τηλεόραση η αόρατη προέκταση της οθόνης του υπολογιστή στα δεξιά. Τα Windows 7 ή 8 αν έχεις συνηθίσει σε XP δεν μπορείς να τα χειριστείς καθόλου... είναι τελείως μα τελείως διαφορετικά και καθόλου βολικά θα έλεγα τουλάχιστον για μένα :/

Ισα ισα απο τα 7 και μετα εχουν μπει πολλες ευκολιες στα windows. Αντε τα 8.1 να το δεχτω ειναι περιεργα αλλα τα 7 ειναι μια χαρα εκτος και αν εισαι πια 75 χρονων και δεν εχεις δυνατοτητα μαθησης

Δημοσ.

Και πάλι όπως είχα γράψει είχα εικόνα, τα προβλήματα ξεκινάνε αφού μπω στα Windows οπότε κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις στα Windows και το κακό είναι οτι δε μπορώ να μπώ στο Catalyst Control Center για να δώ μήπως κάτι πρέπει να αλλάξει εκεί αφού μόλις κλικάρω να το ανοίξω δείχνει την κλεψύδρα στιγμιαία 2-3 φορές σαν να πρόκειται να το ανοίξει και τελικά δεν συμβαίνει τίποτα/δεν ανοίγει. έχω περάσει το Netframework, αφαίρεσα τους drivers και το Catalyst και απο το cd και σε ασφαλή λειτουργία και απο τα προγράμματα αλλα τίποτα μόλις το εγκαταστήσει το ίδιο συμβαίνει πάλι.  

έχει γεμίσει ο δίσκος με προγράμματα,  αργεί να ανταπεξελθει και o  cpu δοκίμασε το Link.png Site: Atiman Catalyst Uninstaller software και ξαναβαλε τον οδηγό 

Δημοσ.

Έχω απαντήσει ήδη :) Δεν θυμάμαι ποια κάρτα είχα πριν... Το μόνο που θυμάμαι είναι οτι ήταν Sapphire αν αυτό βοηθάει κάπου. Επίσης και για το πώς αφαίρεσα τους drivers έχω επίσης πιστεύω απαντήσει... δεν ξέρω τί ακριβώς θέλεις να μάθεις για να σου πω πιο συγκεκριμένα πράγματα...

θα σου εξηγησω γιατι ΔΕΝ εχεις απαντησει. 

σε πολλες περιπτωσεις αλλαγης καρτας γραφικων (και ειδικα στα XP..), οταν αλλαζεις εταιρια, απο Nvidia σε ATI, η και το αντιστροφο, εαν δεν γινει πολυ καλος καθαρισμος στους παλιους Drivers,  τοποθετωντας τη νεα και βαζοντας τους καινουριους Drivers μπορει να υπαρξουν προβληματα (conflicts) μεταξυ των 2 drivers.  

αν εσυ εχεις κανει απλα μια απεγκατασταση των οδηγων, απο πινακα ελεγχου, ειτε εχεις τρεξει καποιο προγραμματακι τυπου Driver Cleaner, ΙΣΩΣ να εχεις καταλοιπα, τα οποια να σου προκαλουν conflicts..!! 

καταλαβες γιατι ρωταμε για τις ακριβείς κινησεις που εκανες? 

το οτι ειχες Sapphire, βοηθαει, γιατι η συγκεκριμενη εταιρια φτιαχνει ΜΟΝΟ  ΑΤΙ καρτες..!  αρα και προηγουμενως ειχες ΑΤΙ καρτα...!  

οποτε σε αυτη την περιπτωση, κατεβασε και τρεξε το προγραμματακι που σου εδωσε ο vasi, ακριβως απο πανω.  αυτο θα καθαρισει ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο οτιδηποτε υπαρχει σε Driver ATI.  ετσι θα βαλεις τον νεο driver σε εντελως καθαρο συστημα...!

(ΥΓ. αν ειχες Windows 7 ή 8 μαλλον δεν θα ειχες τετοια προβληματα...!!! :-)  :-) )

Δημοσ.

Ισα ισα απο τα 7 και μετα εχουν μπει πολλες ευκολιες στα windows. Αντε τα 8.1 να το δεχτω ειναι περιεργα αλλα τα 7 ειναι μια χαρα εκτος και αν εισαι πια 75 χρονων και δεν εχεις δυνατοτητα μαθησης

32 Είμαι... άντε να πώ και την ηλικία μου :P, εντάξει δεν είμαι μικρή αλλα δεν είμαι και σε ηλικία που έχω προβλήματα μάθησης... πίστεψε με καταφέρνω πάρα πολλά πάνω στους υπολογιστές αλλα εντάξει τα κολλήματα πάντα υπάρχουν... ειδικά όταν ψάχνεσαι. Το θέμα είναι ότι όπως πολλοί... αρνούμαι να δεχτώ αλλα Windows εκτός απο τα XP εξου και μας την έφεραν... και τα έληξαν... σαν περιβάλλον όμως δεν τα μπορώ , δε μου αρέσουν.... και το να κάθομαι να συνηθίζω αλλα windows είναι χάσιμο χρόνου για μένα... επίσης έχω και το γνήσιο CD των XP άντε να δίνω πάλι κατοστάρικα... γιατί τα σπασμένα δεν τα εμπιστεύομαι σε θέμα windows κατα διαστήματα μπαίνουν πάλι σε black lists τα κλειδιά, έχουν ιούς κλπ κλπ.

Οκ Ευχαριστώ ,θα δοκιμάσω με τον uninstaller και θα σας πώ τα αποτελέσματα.

Edit* Βρήκα να κατεβάσω ένα τελικά αλλα μου γράφει

post-140318-0-30390700-1412927412_thumb.jpg

Όπως είχα γράψει έκανα απεγκατάσταση και απο ασφαλή λειτουργία και προσπάθησα να καθαρίσω τα πάντα με διάφορους τρόπους γενικά. Το θέμα είναι ότι τις περισσότερες φορές βγάζει σφάλμα αφού ολοκληρώνει την εγκατάσταση και είναι αυτό που φαίνεται εδώ

index.php?app=core&module=attach&section

Και το αρχείο καταγραφής δείχνει τα παρακάτω

post-140318-0-84557500-1409449393.jpg

post-140318-0-61040200-1409449401.jpg

Δημοσ.

αγαπητη φιλη, εγω ειμαι αρκετα μεγαλυτερος, αλλα εχω την ακριβως αντιθετη αποψη για τα ΧΡ...! 

δεν προκειτε να τα ξαναβαλω σε μηχανημα ουτε κι αν με πληρωνει η Microsoft.....!!!!  πλεον εχει ξεπεραστει απο τα χρονια.

δεν ειναι ασφαλες, αφου πλεον δεν υπαρχει ουτε και η υποτυπωδης υποστηριξη που υπηρχε τα τελευταια χρονια...!!!  

δεν ειναι χρηστικο, αφου αφ'ενος, δεν υποστηριζει πολλες νεες τεχνολογιες και αφ 'ετερου δεν εχει πολλες εφαρμογες ενσωματωμενες που εχουν τα 7αρια, και που στα ΧΡ πρεπει να βαλεις απο τριτους..!

στα 7..,  μονο και μονο η αυτοματη αναγνωριση συσκευων και λειτουργια τους με generic drivers, λυνει χερια.....!!! ασε που -σχεδον ποτε- δεν χρειαζονται φορματ...!!  το αντιθετο απο τα ΧΡ, δλδ...!!

αρα τι μου προσφερει πλεον...?  Τπτ...!  Σαφως και ειναι προσωπικη μου αποψη.  την οποια δεν την ειχα οταν βγηκαν τα VISTA...,  αλλα με τα 7αρια.., αλλαξα γνωμη.

και μη νομιζεις οτι ειναι δυσκολα, να τα μαθεις..!  ειναι οσο δυσκολα ηταν και τα ΧΡ οτα πρωτοβγηκαν και ερχομασταν απο τα '98  και τα millenium (2000)..!

για το προγραμματακι του ΑΤΙΜΑΝ, ισως να μην υποστηριζει ΧΡ  (τετοιου τυπου θεματα, θα τα συναντας πολυ συχνοτερα στο μελλον..!). θα το κοιταξω και θα σου πω..!   

κι αν δεν τα υποστηριζει παντως (που αυτο ειναι και το πιο λογικο), μπορεις να καθαρισεις το συστημα με καποιο απο τα 

Driver Cleaner 

Driver Sweeper.  

δεν ειναι σαν το ΑΤΙΜΑΝ, αλλα κανουν καλη δουλεια.  

απλα θελουν τρεξιμο και σε Safe Mode..!! 

• Like 1
Δημοσ.

Απο Amazon δεν έχει τύχει να αγοράσω ποτέ αλλα απο Ebay και Aliexpress που έχει τύχει πρέπει να το προπληρώσεις και έρχεται τουλάχιστον μετά απο 1 μήνα... :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...