NBestgirl Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Στα Screenshot υπάρχουν κάποιες σχετικές πληροφορίες
jim_p Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Αρα εχεις ati. Αρα πας και κανεις οτι λεει εδω, απο εκει που λεει για το catalyst control center και κατω. http://www.cclonline.com/article/1194/Guide/Monitors/Configuring-Multiple-Monitors-AMD-Eyefinity-Single-GPU-/
NBestgirl Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Έχω ένα θέμα όμως... όταν ήταν να περάσω την νέα κάρτα γραφικών αφαίρεσα τους drivers της προηγούμενης και ξαναπέρασα τους drivers/πρόγραμμα απο την αρχή απο το cd της νέας κάρτας αλλα όταν κλικάρω το Catalyst δείχνει προς στιγμής μια κλεψύδρα και δεν γίνεται τίποτα... δεν ανοίγει δηλ το πρόγραμμα... δοκίμασα να τα περάσω και εγώ για XP αλλα πάλι τίποτα... τα ίδια :/ τί φταίει σε αυτό;
jim_p Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξερω. Απλα να ξερεις οτι το catalyst contol center θελει .net framework για να τρεξει. Το σημερινο ccc θελει την εκδοση 4, οποτε αν δεν την εχεις ηδη, κατεβασε τη και εγκατεστησε τη http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17718
NBestgirl Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Είναι περασμένο το Net Framework 4 :/
Tsino Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 παιδιά θέλω και εγώ να συνδέσω ενα παλιό pc με τηλεόραση. Η τηλεόραση υποστηρίζει HDMI. Το PC όχι.. έχει την κλασική έξοδο VGA. Πως θα μπορούσα να το κάνω ?? υπάρχει κάποιο ειδικό καλώδιο ? να πω ότι η τηλεόραση δεν εχει είσοδο VGA
cabdik Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 παιδια, 2 γενικες παρατηρησεις. 1 οταν θελουμε να βρουμε μια λυση, αναφερουμε απο την αρχη και τις συσκευες. τηλεοραση - καρτα γραφικων τουλαχιστον...!! 2 διαβαζουμε ολα τα μηνυματα, για να βλεπουμε τι εχει αναφερθει ηδη, και να μην ξαναρωταμε τα ιδια...!! @NBestGirl, για πες.., προηγουμενως τι καρτα ειχες και πως αφαιρεσες τους παλιους drivers..? εχεις ορισει σαν κυρια οθονη, την οθονη του υπολογιστη? Αν οχι, τοτε η εικονα παει στο HDMI που το θεωρει απο μονο του κυριο..!! στην τηλεοραση εχεις βαλει INPUT, την θυρα HDMI? αν οχι, μην περιμενεις να δεις εικονα...........!!! εχεις και το Net Framework 4...? η μονο το NET Framework 4 Client Profile....? @Tsino.., αυτο μηπως σου κανει? http://www.skroutz.gr/c/700/audio-video-kalodia.html?keyphrase=vga+to+scart
vasi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 @NBestgirl θα ακολουθήσεις τις οδηγίες για Site: How to set multiple monitors display in Windows XP? @ Tsino αυτά κάνουν ?? Site: vga to hdmi
Tsino Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 @cabdik ευχαριστώ δεν θέλω scart, δε με ικανοποιεί η ποιότητα εικόνας που δίνει @ vasi δεν είχα σκεφτεί να ψάξω ebau... ευχαριστώ !!! παιδιά αυτό θα μου κάνει έτσι δεν είναι ?? [link=http://www.ebay.com/itm/Full-HD-1080P-HDMI-Male-to-15-Pin-VGA-Adapter-Connector-Cable-Converter-for-HDTV-/350804196830?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item51ad8f3dde][/link]
NBestgirl Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Cabdik φυσικά και έχω βάλει το καλώδιο xD διαφορετικά δεν θα είχα καθόλου εικόνα... στα προηγούμενα μηνύματα μου γράφω οτι είχα εικόνα αλλα μόνο κατα την εκκίνηση του υπολογιστή και μόλις έμπαινε στα Widnows σταματούσε εκτός και αν έβγαζα το καλώδιο πρίν μπεί στα windows και το έβαζα μετά αφού μπεί όπου τότε είχα εικόνα κανονικά αλλα δεν ήταν λύση να βάζω και να βγάζω συνέχεια το καλώδιο ^^. Έκανα αυτό που πρότεινε ο Vasi και τώρα δείχνει εικόνα μετά που μπαίνει στα windows αλλα δείχνει μόνο το δείκτη του ποντικιού να κινείται και το background. Δε θυμάμαι την προηγούμενη κάρτα γραφικών... αφαίρεσα τους drivers με uninstall
kataramenos32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Cabdik φυσικά και έχω βάλει το καλώδιο xD διαφορετικά δεν θα είχα καθόλου εικόνα... στα προηγούμενα μηνύματα μου γράφω οτι είχα εικόνα αλλα μόνο κατα την εκκίνηση του υπολογιστή και μόλις έμπαινε στα Widnows σταματούσε εκτός και αν έβγαζα το καλώδιο πρίν μπεί στα windows και το έβαζα μετά αφού μπεί όπου τότε είχα εικόνα κανονικά αλλα δεν ήταν λύση να βάζω και να βγάζω συνέχεια το καλώδιο ^^. Έκανα αυτό που πρότεινε ο Vasi και τώρα δείχνει εικόνα μετά που μπαίνει στα windows αλλα δείχνει μόνο το δείκτη του ποντικιού να κινείται και το background. Δε θυμάμαι την προηγούμενη κάρτα γραφικών... αφαίρεσα τους drivers με uninstall Αδερφε δοκιμασε αυτα εδω http://www.timewarnercable.com/en/residential-home/support/faqs/faqs-tv/tvtroubles/set-topbox/how-can-i-activate-my-tv-windows-xp.htmlκαι btw βαλε 7-8.1 να ησυχασεις.Καλα,χρυσα τα XP αλλα τελειωσαν πλεον
NBestgirl Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Τα έχω κάνει αυτά αλλα δυστυχώς μόνο background μου δείχνει και το ποντίκι στην τηλεόραση ενώ στο pc το ποντίκι φεύγει πέρα απο το πλάι δεξιά στην οθόνη σαν να είναι δηλαδή η τηλεόραση η αόρατη προέκταση της οθόνης του υπολογιστή στα δεξιά. Τα Windows 7 ή 8 αν έχεις συνηθίσει σε XP δεν μπορείς να τα χειριστείς καθόλου... είναι τελείως μα τελείως διαφορετικά και καθόλου βολικά θα έλεγα τουλάχιστον για μένα :/
cabdik Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Cabdik φυσικά και έχω βάλει το καλώδιο xD διαφορετικά δεν θα είχα καθόλου εικόνα... στα προηγούμενα μηνύματα μου γράφω οτι είχα εικόνα αλλα μόνο κατα την εκκίνηση του υπολογιστή και μόλις έμπαινε στα Widnows σταματούσε εκτός και αν έβγαζα το καλώδιο πρίν μπεί στα windows και το έβαζα μετά αφού μπεί όπου τότε είχα εικόνα κανονικά αλλα δεν ήταν λύση να βάζω και να βγάζω συνέχεια το καλώδιο ^^. Έκανα αυτό που πρότεινε ο Vasi και τώρα δείχνει εικόνα μετά που μπαίνει στα windows αλλα δείχνει μόνο το δείκτη του ποντικιού να κινείται και το background. Δε θυμάμαι την προηγούμενη κάρτα γραφικών... αφαίρεσα τους drivers με uninstall ξαναδιαβασε σε παρακαλω, πιο προσεκτικα, το ποστ μου..! δεν μιλαω για το καλωδιο, πουθενα......!!!! ολα αυτα που σου ανεφερα, ειναι ρυθμισεις...!!
NBestgirl Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Και πάλι όπως είχα γράψει είχα εικόνα, τα προβλήματα ξεκινάνε αφού μπω στα Windows οπότε κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις στα Windows και το κακό είναι οτι δε μπορώ να μπώ στο Catalyst Control Center για να δώ μήπως κάτι πρέπει να αλλάξει εκεί αφού μόλις κλικάρω να το ανοίξω δείχνει την κλεψύδρα στιγμιαία 2-3 φορές σαν να πρόκειται να το ανοίξει και τελικά δεν συμβαίνει τίποτα/δεν ανοίγει. έχω περάσει το Netframework, αφαίρεσα τους drivers και το Catalyst και απο το cd και σε ασφαλή λειτουργία και απο τα προγράμματα αλλα τίποτα μόλις το εγκαταστήσει το ίδιο συμβαίνει πάλι.
cabdik Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 παρ' ολα αυτα... δεν εχεις απαντησει ακριβως σε αυτα που σε ρωτησα..!!! ποια καρτα ειχες πριν...? πως ακριβως αφαιρεσες τους Drivers..? μπορεις να απαντησεις ΑΚΡΙΒΩΣ σε αυτα? υπαρχει λογος....! λες να σε ρωταω για πλακα...? εικονα εχεις, οσο ανοιγει το ΒΙΟΣ. μετα που αναλαμβανει το λειτουργικο, σε παει στο HDMI..!! πρεπει να κανεις καποιες ρυθμισεις..! αν βγαλεις το HDMI απο την τηλεοραση, δεν εχεις εικονα στο μονιτορ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα