Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 
Έχω ένα πρόβλημα με τη σύνδεση μου στο internet κόβεται και επανέρχεται διαρκώς! Πρόσφατα ήθελα να επεκτείνω το δίκτυο μου και έτσι αγόρασα ένα Wifi Extender της Tp-Link  το οποίο συνδέεται ασύρματα με το Adsl Router μου, από το Wifi Extender έχω τραβήξει καλώδιο και το συνδέω με ένα άλλο router που αγόρασα και από το τελευταίο συνδέομαι με καλώδιο στο internet! Η σύνδεση στο Internet λειτουργεί άλλα για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω κόβεται διαρκώς! Τη ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ώστε να σταματήσει να κόβεται το internet ;
Οι συσκευές που έχω είναι  : 
Adsl Router : BaudTec PSTN/TW263R4-A2 

WIFI Extender : Tp-Link  TL-WA830RE 
Router : Tp-Link TL-WR941ND

Δημοσ.

καταργησε το τελευταιο ρουτερ  για αρχη και δες αν παιζεις σωστα με το repeater.

ωστε να δουμε ποιο κομματι φταιει που το πιο πιθανο ειναι να φταιει αυτο το κομματι.αν φταιει αυτο θα κοιταγα.

α. να αλλαξω καναλι στο wireless.

β.firmware update σε ρουτερ και σε repeater.

γ.να τα φερω πιο κοντα αμα ειναι μακρυα.

δ.να δοκιμασω με αλλο κλειδωμα ή με ξεκλειδωτο δικτυο.

ε.να περασω στην καρτα δικτυου πιο νεους drivers μηπως ειναι θεμα drivers.

στ.κλειστος dhcp στο repeater.

ζ.προσοχη στις Ip.αν το adsl router ειναι 192.168.1.254 τοτε το repeater να μπεει 192.168.1.1. οχι 192.168.2.1 ουτε μεσα στο ευρος του dhcp που δινει ο adsl router γιατι μπορει να γινετε conflict και να πεφτει.αν ολα πανε καλα μετα βλεπουμε και για το τελευταιο ρουτερ .επισης για να μην μπλεξεις με 2 dhcp και με 2 nat κτλ το τελευταιο tp link καλο θα ηταν να το βαλεις και αυτο στο ιδιο δικτυο σε θεματα ip και να μην χρησημοποιησεις την υποδοχη wan/internet που εχει αλλα μια Lan.και εκει κλειστο dhcp.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τι βοήθεια! Έβγαλα το τελευταίο το router  εκτός και έβαλα κατευθείαν το καλώδιο από το  repeater  στο  pc  και δούλευαν όλα καλά! μετά άλλαξα θύρα το καλώδιο πίσω από το τελευταίο το  router  και το έβαλα σε μια θύρα Lan αντί για την WAN που χρησημοποιούσα εξ αρχής και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια διακοπή! θα πρέπει να κάνω και κάτι άλλο? 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τι βοήθεια! Έβγαλα το τελευταίο το router  εκτός και έβαλα κατευθείαν το καλώδιο από το  repeater  στο  pc  και δούλευαν όλα καλά! μετά άλλαξα θύρα το καλώδιο πίσω από το τελευταίο το  router  και το έβαλα σε μια θύρα Lan αντί για την WAN που χρησημοποιούσα εξ αρχής και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια διακοπή! θα πρέπει να κάνω και κάτι άλλο? 

οχι δεν θα κανεις κατι αλλο απλα αφου δεν χρησιμοποιεις την wan θα πρεπει και τα 3 ρουτερ να ειναι στο ιδιο δικτυο ip

πχ 192.168.1.1 για το adsl ρουτερ

192.168.1.254 για το Repeater

192.168.1.253 για το router.

ενω πριν στο τελευταιο ρουτερ ακομα και να ειχες 192.168.2.253 θα επαιζε λογω wan.απλα η wan σε κανει να μπλεκεις με 2 dhcp σε κανει να εχεις 2 nat.μπλεκεις χωρις κανενα λογο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...