kpapageo1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα! Πήρα ένα lenovo g510 χωρίς προεγκατεστημένα windows και θέλω να βάλω τα windows 7 από USB stick. Όταν όμως μπαίνω στο bios μου βγάζει κάτι ακαταλαβίστικα UEFI και Legacy και δεν βλέπω επιλογή για boot from usb. Μπορεί να βοηθήσει κανείς?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Απενεργοποιησε το UEFI και μετα θα εχει την επιλογη που θες.
thelos257 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Γιατι ολοι βαζετε Windows 7 εε ; εγω σε laptop τουχαλιστον αν ειχα με freedos θα εβαλα windows 8.1 που σιγουρα θα εβρισκα drivers για ολα εξαλλου τα νεα laptops ερχονται με προεγκαταστημενα τα windows 8.1. Και η αλλη απορια που εχω γιατι στην Ελλαδα ερχονται φορητοι υπολογιστες με Freedos ; εδω στην Κυπρο στον Stephanis εχει υπολογιστες με windows 8.0 ή windows 8.1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Γιατι ολοι βαζετε Windows 7 εε ; εγω σε laptop τουχαλιστον αν ειχα με freedos θα εβαλα windows 8.1 που σιγουρα θα εβρισκα drivers για ολα εξαλλου τα νεα laptops ερχονται με προεγκαταστημενα τα windows 8.1. Και η αλλη απορια που εχω γιατι στην Ελλαδα ερχονται φορητοι υπολογιστες με Freedos ; εδω στην Κυπρο στον Stephanis εχει υπολογιστες με windows 8.0 ή windows 8.1 Οτι θελει ο καθενας βαζει. Στην προκειμενη δεν εχει καμια σχεση το σχολιο σου με το προβλημα του θεματος. Το παιδι απλα δεν καταφερνε να κανει boot απο usb οπως ηθελε ωστε να περασει λειτουργικο συστημα. Mε freedos ερχονται για να μπορουν να πουληθουν φθηνοτερα. Καθως οσο ναναι.. κοστιζει αρκετα μια αδεια για τα Windows. Εγω προσωπικα το προτιμω ετσι 100%, μιας και μου βγαινει φθηνοτερα, και επισης δεν εχει ο,τι bloatware φορτωνει η καθε εταιρια. 5
thelos257 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Οτι θελει ο καθενας βαζει. Στην προκειμενη δεν εχει καμια σχεση το σχολιο σου με το προβλημα του θεματος. Το παιδι απλα δεν καταφερνε να κανει boot απο usb οπως ηθελε ωστε να περασει λειτουργικο συστημα. Mε freedos ερχονται για να μπορουν να πουληθουν φθηνοτερα. Καθως οσο ναναι.. κοστιζει αρκετα μια αδεια για τα Windows. Εγω προσωπικα το προτιμω ετσι 100%, μιας και μου βγαινει φθηνοτερα, και επισης δεν εχει ο,τι bloatware φορτωνει η καθε εταιρια. Καλημερα φιλε μου το ξερω οτι το ερωτημα μου ηταν ασχετο με το θεμα του παιδιου αλλα ηταν σχετικο με το freedos
arc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Και η αλλη απορια που εχω γιατι στην Ελλαδα ερχονται φορητοι υπολογιστες με Freedos ; εδω στην Κυπρο στον Stephanis εχει υπολογιστες με windows 8.0 ή windows 8.1 Γιατί υπάρχουν πολλοί αγοραστές που θέλουν κάτι αλλο από windows 8 (π.χ. linux, windows7, κλπ) ή έχουν αδεια windows από άλλη πηγη (π.χ παλιότερο υπολογιστη, φοιτητές, κλπ), οπότε δεν είναι «υποχρεωμένοι» να πληρώσουν την άδεια των windows 8. 2
Σαϊνόμπι Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Καλημερα φιλε μου το ξερω οτι το ερωτημα μου ηταν ασχετο με το θεμα του παιδιου αλλα ηταν σχετικο με το freedos Με την ιδια λογικη θα μπορουσα να σχολιασω κατι για το Χαρουπομελο εφ'οσον ανεφερες την Κυπρο, αλλα αυτο ειναι ο ορισμος του βγαινω offtopic και αν και δεν απογερευεται, κανει δύσχρηστο το thread and it is frowned upon. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα