MissPandaren Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σε όλους.Μόλις έκανα restore σε ένα iPhone 3GS που μου έδωσαν και τώρα δεν βρίσκει δίκτυο ενώ έχω μέσα κάρτα sim.Τι λέτε να είναι?Και τώρα δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω γιατί ούτε στο iTunes συνδέεται.
CheOnWeb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Από πού αγοράστηκε; Ήταν Jailbroken; DFU δοκίμασες; http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/402-3-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-iphone-%CF%83%CE%B5-dfu-mode/
MissPandaren Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Από πού αγοράστηκε; Ήταν Jailbroken; DFU δοκίμασες; http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/402-3-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-iphone-%CF%83%CE%B5-dfu-mode/ Δεν το αγόρασα.Μου το έδωσαν.Ναι ήταν σε DFU mode αλλά δεν ξέρω αν είναι jailbreak.
CheOnWeb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δεν το αγόρασα.Μου το έδωσαν.Ναι ήταν σε DFU mode αλλά δεν ξέρω αν είναι jailbreak. DFU και δεν το είδε το iTunes? Το ξαναδοκίμασες;
MissPandaren Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 DFU και δεν το είδε το iTunes? Το ξαναδοκίμασες; Οκ το άνοιξα αφού του έκανα jailbreak αλλά εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει τη sim.επίσης δεν έχει το Cydia. :/
CheOnWeb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δεν ασχολούμαι με Jailbrake. Κάποιος άλλος ίσως βοηθήσει.
MissPandaren Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δεν ασχολούμαι με Jailbrake. Κάποιος άλλος ίσως βοηθήσει. Εγώ δεν ξέρω καν τι είναι το jailbreak.απλά έκανα ότι μπορούσα μέσα από video στο youtube μπας και ανοίξει.Ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκριση
CheOnWeb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Το Jailbrake "ξεκλειδώνει" κάποιες δυνατότητες του iPhone και παράλληλα το καθιστά λιγότερο ασφαλές. Μάλλον ήταν Jailbroken και γι αυτό κατάφερες να το ανοίξεις με Jailbrake. Το θέμα της κάρτας μάλλον έχει να κάνει με κλείδωμα παρόχου.
mistr4l Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Υποθέτω πως η κάρτα sim έχει και κωδικό (pin). Βάλε την κάρτα SIM σε άλλο κινητό κι αφαίρεσε των κωδικό (pin). Στη συνέχεια βάλε την πάλι στο iphone, άνοιξε itunes κλπ. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Αυτό μου είχε κάνει εμένα και δεν μπορούσα να καταλάβω τί συμβαίνει. Τελικά βρήκα αυτό το θέμα με την κάρτα (με pin) σε κάποιο forum. Give it a shot
MissPandaren Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Υποθέτω πως η κάρτα sim έχει και κωδικό (pin). Βάλε την κάρτα SIM σε άλλο κινητό κι αφαίρεσε των κωδικό (pin). Στη συνέχεια βάλε την πάλι στο iphone, άνοιξε itunes κλπ. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Αυτό μου είχε κάνει εμένα και δεν μπορούσα να καταλάβω τί συμβαίνει. Τελικά βρήκα αυτό το θέμα με την κάρτα (με pin) σε κάποιο forum. Give it a shot έβγαλα το pin και μου βγάζει αυτό Η κάρτα SIM που έχει εισαχθεί σε αυτό το iPhone δεν φαίνεται να υποστηρίζεται.Η κάρτα SIM που έχετε εισαγάγει αυτήν τη στιγμή σε αυτό το iPhone είναι από φορέα που δεν υποστηρίζεται στο πλαίσιο της πολιτικής ενεργοποίησης που έχει εκχωρηθεί επί του παρόντος από τον διακομιστή ενεργοποίησης. Αυτό δεν αποτελεί ζήτημα υλισμικού του iPhone. Εισαγάγετε άλλη κάρτα SIM από υποστηριζόμενο φορέα ή ζητήστε από τον φορέα σας να ξεκλειδώσει αυτό το iPhone. Επικοινωνήστε με την Apple για περισσότερες πληροφορίες. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2014 από MissPandaren
MissPandaren Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Το Jailbrake "ξεκλειδώνει" κάποιες δυνατότητες του iPhone και παράλληλα το καθιστά λιγότερο ασφαλές. Μάλλον ήταν Jailbroken και γι αυτό κατάφερες να το ανοίξεις με Jailbrake. Το θέμα της κάρτας μάλλον έχει να κάνει με κλείδωμα παρόχου. Κατάλαβα.Βασικά το έφερα στην αρχική του μορφή χωρίς jailbreak αλλά λέει ότι η κάρτα sim δεν είναι συμβατή και μου γράφει στο iTune Η κάρτα SIM που έχει εισαχθεί σε αυτό το iPhone δεν φαίνεται να υποστηρίζεται.Η κάρτα SIM που έχετε εισαγάγει αυτήν τη στιγμή σε αυτό το iPhone είναι από φορέα που δεν υποστηρίζεται στο πλαίσιο της πολιτικής ενεργοποίησης που έχει εκχωρηθεί επί του παρόντος από τον διακομιστή ενεργοποίησης. Αυτό δεν αποτελεί ζήτημα υλισμικού του iPhone. Εισαγάγετε άλλη κάρτα SIM από υποστηριζόμενο φορέα ή ζητήστε από τον φορέα σας να ξεκλειδώσει αυτό το iPhone. Επικοινωνήστε με την Apple για περισσότερες πληροφορίες.
zio10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Κατάλαβα.Βασικά το έφερα στην αρχική του μορφή χωρίς jailbreak αλλά λέει ότι η κάρτα sim δεν είναι συμβατή και μου γράφει στο iTune Η κάρτα SIM που έχει εισαχθεί σε αυτό το iPhone δεν φαίνεται να υποστηρίζεται.Η κάρτα SIM που έχετε εισαγάγει αυτήν τη στιγμή σε αυτό το iPhone είναι από φορέα που δεν υποστηρίζεται στο πλαίσιο της πολιτικής ενεργοποίησης που έχει εκχωρηθεί επί του παρόντος από τον διακομιστή ενεργοποίησης. Αυτό δεν αποτελεί ζήτημα υλισμικού του iPhone. Εισαγάγετε άλλη κάρτα SIM από υποστηριζόμενο φορέα ή ζητήστε από τον φορέα σας να ξεκλειδώσει αυτό το iPhone. Επικοινωνήστε με την Apple για περισσότερες πληροφορίες. Είναι κλειδωμένο σε πάροχο του εξωτερικού τότε...αναλόγως με το πόσα χρειάζεται για να ξεκλειδώσει θα δεις και αν σε συμφέρει γιατί είναι και παλιό το τηλέφωνο
MissPandaren Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Είναι κλειδωμένο σε πάροχο του εξωτερικού τότε...αναλόγως με το πόσα χρειάζεται για να ξεκλειδώσει θα δεις και αν σε συμφέρει γιατί είναι και παλιό το τηλέφωνο Νομίζω είναι αγορασμένο από Αγγλία αλλά πως θα ξέρω σε ποια εταιρία είναι κλειδωμένο?Πόσο πληρώνει κάποιος για το ξεκλείδωμα?
zio10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Νομίζω είναι αγορασμένο από Αγγλία αλλά πως θα ξέρω σε ποια εταιρία είναι κλειδωμένο?Πόσο πληρώνει κάποιος για το ξεκλείδωμα? υπάρχουν σελίδες που με βάση το imei σου λένε αν είναι κλειδωμένο και που όπως το checkmend.com, δεν θυμάμαι κάποιο άλλο αλλά υπάρχουν (συνήθως θέλουν και ένα μικρό αντίτιμο, 2-3€) Όταν μάθεις που είναι κλειδωμένο ο καλύτερος τρόπος είναι το official unlock απευθείας στην εταιρεία ή από ebay. Κάθε εταιρεία ζητάει διαφορετικό ποσό, κάποιες δεν το κάνουν και καθόλου. Αν χρωστάει λογαριασμούς ή έχει δηλωθεί απώλεια μπορεί να έχεις πρόβλημα ή να χρειάζεται περισσότερα χρήματα για να ξεκλειδώσει. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος στο 3gs πχ με jailbreak ή με κάρτες τύπου rsim. Γενικά, αν δεν υπάρχει φτηνός τρόπος καλύτερα να μην ασχοληθείς καθόλου, είναι πολύ παλιό το κινητό για να ρίξεις λεφτά (γνώμη μου) Καλύτερα μην χρησιμοποιείτε το συγκεκριμένο σάιτ γιατί δεν δουλεύει, ψάξτε για κάποιο άλλο παρόμοιο. Συγνώμη για την αναστάτωση Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2014 από zio10
MissPandaren Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 υπάρχουν σελίδες που με βάση το imei σου λένε αν είναι κλειδωμένο και που όπως το checkmend.com, δεν θυμάμαι κάποιο άλλο αλλά υπάρχουν (συνήθως θέλουν και ένα μικρό αντίτιμο, 2-3€) Όταν μάθεις που είναι κλειδωμένο ο καλύτερος τρόπος είναι το official unlock απευθείας στην εταιρεία ή από ebay. Κάθε εταιρεία ζητάει διαφορετικό ποσό, κάποιες δεν το κάνουν και καθόλου. Αν χρωστάει λογαριασμούς ή έχει δηλωθεί απώλεια μπορεί να έχεις πρόβλημα ή να χρειάζεται περισσότερα χρήματα για να ξεκλειδώσει. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος στο 3gs πχ με jailbreak ή με κάρτες τύπου rsim. Γενικά, αν δεν υπάρχει φτηνός τρόπος καλύτερα να μην ασχοληθείς καθόλου, είναι πολύ παλιό το κινητό για να ρίξεις λεφτά (γνώμη μου) Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφορία.Βρήκα μια κοπέλα από εδώ με την οποία τυχαίνει να έχουμε κοινούς γνωστούς οπότε την εμπιστεύομαι.Θα κοιτάξω και στη σελίδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα