Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, μ είχε πει μια θεία μου ότι ο υπολογιστής της κολλάει και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι(παλιό μηχάνημα με 512 ραμ). Είχα λοιπόν μια παρατημενει ραμ 256 και είπα να της την πάω και να κάνω και ένα φορματ μετά. Πηγαίνω, συνδέω τη ραμ πάω να ανοίξω το pc βγάζει μια μυρωδιά καμένου και αρχίζουν να ακούγονται μπιπ, μπιπ, τα ανεμηστηρακια να δουλεύουν κανονικά αλλά το pc δεν ανοίγει. Τι μπορεί να πήγε στραβά? Έκαψε καμιά μητρική ?

Δημοσ.

Δοκιμασες να βγαλεις την ραμ που εβαλες και να το ξαναανοιξεις;; Επειδη πολλες φορες την εχω πατησει με μνημες δεν ανοιγε ο  υπολογιστης γιαυτο σε λεω να το δοκιμασεις..

Δημοσ.

Ναι δοκίμασα, αλλά το ίδιο ακριβώς

Panos0100 λες να έκαψε τροφοδοτικό και να γλυτώσει τη μητρική( όχι τπτ άλλο αντε να βρεις τέτοια μητρική μετά); Έχω ένα στο σπίτι θα δοκιμάσω και θα επανέλθω

Δημοσ.

+1 για τους πυκνωτες,

ποσο ασχημη περιπτοση ειναι να πας να φτιαξεις κατι και να χαλασει χωρις να εχεις κανει κατι εσυ, αντε εξυγα του τωρα οτι ειχε προβλημα..

μπορει η μητρηκη να ειχε προβλημα και βάζοντας της μια ραμ να χαλασε τελείως

επισης, δοκιμασε αλλες θυρες για τις ραμ, κανε διαφορους συνδιασμους, ενας φιλος που εχει ετσι παλιο pc, εχει μείνει με μια θυρα, οι αλλες 3 δεν δέχονται ραμ πια, και δεν χαλασαν ολα μαζι, ενα ενα σιγα σιγα μεσα σε ενα χρονο..

Δημοσ.

νταξει μην φανταστεις πως θα χει καμμια 10ρια , αεχαιο ειναι 2 θηρες το πολυ να εχει !

Δημοσ.

Και εμένα πυκνωτης μου μυρίζει αλλά θα δοκιμάσω να αλλάξω κ ένα τροφοδοτικό πρώτα, όσο για τις θύρες όπως έιπε κ ο Mau-Maus 2 θήρες έχει όλες κ όλες για ραμ. Επίσης hacherW32 +1 για το που πας να φτιάξεις κάτι κ τελικά αυτό χαλάει,να δείτε πως με κοιτούσαν αυτή κ ο αντρας της όταν άρχισε να μυρίζει καμένο. :/

edit:παρένθεση πως η μητρική είναι αλλαγμένη μεταχειρσμένη...

Δημοσ.

Βρες ενα πολυμετρο να δοκιμασεις το τροφοδοτικο. Υπαρχει και οδηγος εδω μεσα αν δεν ξερεις.Αφου δουλευουν τα ανεμιστηρακια δινει ρευμα....

Δημοσ.

Λοιπόν έχω νέα, πήρα σήμερα το "καμένο" pc σπίτι να δω τι τελικά κάηκε. Για αρχή αλλάζω τροφοδοτικό, τπτ όπως δούλευε πριν. Οι υποψίες για καμένη μητρική αυξάνονται, δοκιμάζω να αλλάξω κ τη γραφικών, ξανά τπτ, τελευταία ευκαιρία αλλάζω ραμ και βουαλά! το pc άνοιξε, οπότε αυτό που τελικά είχε καεί ήταν η ραμ

edit: θέλω να του κάνω ένα φορματ τώρα αλλά για κάπιο λόγο πρίν ανοίξουν τα windows το πληκτρολόγιο δεν λειτουργεί, ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...