chr13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 τελικά εγώ δεν άκουσα καλά, το πρόβλημα ήταν οτι μια απτις 3 ραμ ήταν χαλασμένες , εγινε αλλαγη της παστας του επεξεργαστη, η χαλασμενη βγήκε και ειναι κομπλε, δε παρατηρησα να απενεργοποιειται οπως μέχρι πρότεινως, έτσι δε χρειαστηκε και αλλαγη της ψυκτρας του cpu. Ευχαριστώ για το ενδιαφερον παντως.
alexis333 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Ειναι πολυ απλο φιλος. Τρεξε ενα prime95 και δες τις θερμοκρασιες σου. Λογικα αν εχεις θεμα με θερμοκρασιες θα σβησει μετα απο λιγο αφου τρεξεις το prime .. Δοκιμασε το να σιγουρευτεις .. Και μετα αν διαπιστωσεις οτι ειναι αυτο δωστο σε καποιον που να γνωριζει για να σου τοποθετησει νεα παστα , να καθαρισει την ψυχτρα και να την ξανακουμπωσει καλα ..
XronisR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 2 πραματα:η stock ψυκτρα του 1366 θελει αλλαγη σιγουρα,το ιδιο socket εχουμε.Επισης,οι μνημες σου εχουν lifetime εγγυηση,στειλε τις πισω και σου τις αλλαξουν.Απλα πρεπει να στειλεις ολο το πακετο. 1
alexis333 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 2 πραματα:η stock ψυκτρα του 1366 θελει αλλαγη σιγουρα,το ιδιο socket εχουμε.Επισης,οι μνημες σου εχουν lifetime εγγυηση,στειλε τις πισω και σου τις αλλαξουν.Απλα πρεπει να στειλεις ολο το πακετο. Η μαμισια ψυχτρα μπορει να μην ειναι κατι τρομερο αλλα μια σταθερη θερμοκρασια για να μη σβηνει το pc την κραταει. Μη του λες τετοια και πληρωνει λεφτα χωρις λογο αν δε τη χρειαζεται ..
chr13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 αν δεν ξεπερναει τους 70 βαθμους για ποιο λογο να αλλαξεις την στοκ ψυκτρα; μετα την αφαιρεση της ραμ, και τοποθετησης νεας παστας ειδα εμφανη διαφορα και δεν κλεινει. Οι θερμοκρασιες κινουνται στους 65 αλλα ενταξει παντοτε σε τετοια επίπεδα κινουνταν
chr13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 γειά σας και πάλι το πρόβλημα τελικά βρίσκεται στη μητρική, διότι έστειλα τις μνήμες στο e-shop μου είπαν δε βρίσκεται κάποιο πρόβλημα, αλλά η μητρική κάνει κατι τρελά. Καποιες στιγμές μ λένε αναγνωρίζει κ τις 3 μνήμες άλλες μία και σβήνει και επανακινείται όποτε θέλει. Που μπορώ να ψάξω για μητρική με socket 1366? Αν και νομίζω έχουν καταργηθεί.
gtsamour Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Και όταν φταίει το τροφοδοτικό το σύστημα κάνει "τρελά"
chr13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Από το σέρβις μου είπαν ότι φταίει η μητρική, και μου είπαν ότι από την αρχή δεν θα έπρεπε να είχα βάλει μνήμες triple channel. Υπάρχει κάποιο ελληνικό κατάστημα που να πουλάει ακόμα τέτοιου τύπου μητρικές?
XronisR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Από το σέρβις μου είπαν ότι φταίει η μητρική, και μου είπαν ότι από την αρχή δεν θα έπρεπε να είχα βάλει μνήμες triple channel. Υπάρχει κάποιο ελληνικό κατάστημα που να πουλάει ακόμα τέτοιου τύπου μητρικές? Δυσκολα θα βρεις,μεταχειρισμενη εδω μεσα κατι θα βρεις.Πριν κανα 4 μηνο εδωσα την δικια μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα