Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έκανα αίτηση επιστροφής στο you λέτε να μου το δεχθούν πίσω και να πάρω τα χρήματα να πάρω ένα κανονικό laptop?

Δεν νομιζω να το δεχτουν εφοσον το εχεις χρησιμοποιησει. 

Δημοσ.

Kαλυτερα πιστευω ειναι να τρεχει ενα πιο συγχρονο λειτουργικο συστημα. 

Σίγουρα, αλλά αν πάει από windows σε linux παίζει να πάθει κανα πολιτισμικό σοκ. :-D

Δημοσ.

Σίγουρα, αλλά αν πάει από windows σε linux παίζει να πάθει κανα πολιτισμικό σοκ. :-D

Καλυτερα να παθει τετοιο σοκ παρα να μην λειτουργουν κομματια hardware λογω ελλειψη οδηγων :P

Δημοσ.

Καλυτερα να παθει τετοιο σοκ παρα να μην λειτουργουν κομματια hardware λογω ελλειψη οδηγων :P

Αν αλλάξω θα βάλω linux δεν εχω πρόβλημα ...ετσι και αλλιώς πληροφορική εχω τελειώσει...τώρα το πως την πάτησα με το laptop ειναι αλλη ιστορία.

αν ηταν ετσι θα έβαζα και τα win 98 που ειχαμε παλιά :P

Δημοσ.

an alakso tha valo linux den exw provlima...etsi kai alios pliroforiki exw teliosi...twra to pws thn patisa me to laptop einai allh istoria.

an htan etsi tha evaza kai ta win 98 pou eixame palia :P

cool, πες μας εντυπωσεις απ' τα Lubuntu oταν τα βαλεις.  :)

Νote: Δεν επιτρεπονται τα greeklish!  

Δημοσ.

cool, πες μας εντυπωσεις απ' τα Lubuntu oταν τα βαλεις.  :)

Νote: Δεν επιτρεπονται τα greeklish!  

Παιδιά ένα θα σας πω και δεν κάνω διαφήμιση δοκίμασα οτι browser υπήρχε...δοκιμάστε το slimboat με chrome έβαζα video youtube απλη αναλυση στο laptop και κολούσε  αφάνταστα...με το slim βάζω video se 1080p και σε αλλη καρτέλα βλέπω online movie σε full παραθιρο και εχω ανιχτο και το facebook και δεν κολαει τπτ. Βάλτε το ολοι στο lenovo g505 θα σωθείτε.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορω να πω οτι ειναι ο γρηγοροτερος (αλλα μακραν) και ελαφρυτερος browser που εχω χρησιμοποισει για απλο μεσο browsing. Τον χρησιμοποιω καθημερινα τωρα πια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...