X4Tz1S Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Καλημέρα , έχω ψάξει όλο το ίντερνετ και δεν έχω βρει λύσει στο πρόβλημα μου . Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να συνδέσω τους μοχλούς του wii στο PC για να παίξω τα games του wii στο dolphin. Έχω κάνει και install το Toshiba Bluetooth Stack 9.10.11 που είδα ότι χρειάζεται για καλύτερη λειτουργία άλλα τίποτα , όταν κάνω search για να βρω το controller δεν βρίσκει τίποτα ενώ το κινητό μου το βρίσκει κανονικά. Αυτά που έχω είναι : Windows 8.1 Pro wii controllers καινούργιες μπαταρίεςBluetooth Trust και το Toshiba Bluetooth Stack 9.10.11
manousos82003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Στο wiki του dolphin υπαρχει μια λιστα με συμβατους bluetooth adaptors για υπολογιστη.Αν δεν ειναι στη λίστα αγόρασε άλλον. Ενας που υπαρχει Ελλαδα και θεωρείται ο πιο συμβατος ειναι ο MSI Btoes v2.0
X4Tz1S Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δεν βρήκα ασυμβατότητα με το Trust που έχω στην λίστα που αναφέρεις αλλά δεν θα είχα πρόβλημα να αγοράσω και αυτό που λες , απλά δεν το βρίσκω στην Ελλάδα (skroutz.gr) , μήπως ξέρεις κάπου που θα το πουλάνε ;
manousos82003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Το ειχα αγορεσει απο το you...Αν δεν βαριεσαι,δοκιμασε και καποια παλιοτερη εκδοση του bluetooth stack...Ειχε παρατηρηθει προβλημα με τις νεοτερες....
X4Tz1S Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δεν βρήκα κάτι σχετικά με παλιές version του bluetooth stack toshiba . Όσο για το bluetooth stick , αυτό εδώ δεν λες ;
manousos82003 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Αυτό εννοώ http://www.msi.com/product/mm/Btoes_2.0_XMicro.html#hero-overview Αλλά δεν ξέρω σν ειναι το ίδιο....
X4Tz1S Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δεν το βρήκα πουθενά αυτό που λες φίλε μου και παράγγειλα το Hama 49232 , το έχει και η λίστα , ελπίζω όλα να δουλέψουν σωστά για να παίξω κανένα Mario και να πεθάνω στο γέλιο . Ευχαριστώ για την βοήθεια
manousos82003 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Τιποτα! Δεν ξερω αν θα βοηθησει αλλα δες και αυτο λινκ: https://el.dolphin-emu.org/docs/guides/wii-remote-plus-rvl-cnt-01-tr-connection-guide/#Installing_the_Toshiba_Bluetooth_Stack
kajwbtfe Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μηπως πρεπει να <<συγχρονισεις>> τα χειρηστηρια με το bt πρωτα για να τα αναγνωρισει?Ειναι μια διαδικασια για να αναγνωρισει το Wii τα wiimotes.
X4Tz1S Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά το πρόβλημα ήταν ο μοχλός και όχι το usb , τουλάχιστον βρήκα λύση !
ChRis6 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά το πρόβλημα ήταν ο μοχλός και όχι το usb , τουλάχιστον βρήκα λύση ! Γράψε και τι έκανες όμως.Πήρες άλλο wiimote ;
X4Tz1S Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ είχα αγοράσει 2 μοχλούς "όχι original" από ebay αλλά δεν μπορούσα να τους συνδέσω με το bluetooth του PC μου (υπόψιν , είναι συγκεκριμένα bluetooth που συνδέονται με τα gamepad του wii) . Δανείστηκα έναν μοχλό από έναν φίλο μου που έχει το wii και είναι original ο μοχλός και συνδέεται μια χαρά στον υπολογιστή .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα