Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις καηκε η οθονη μου απο το xperia Mini pro μου.Δυστυχως η καρτα sim Μου ειχε μονο 100 τηλ και θελω να παρω ολοκληρο τον καταλογο.Εχετε καμια ιδεα η καποιο app για να τα επανακτησω?

Δημοσ.

Eισαι σιγουρος οτι δεν εχουν συνχρονιστει οι επαφες σου με το Gmail σου?

Δυστυχως δεν εχουν συγχρονιστει το ειχα τσεκαρει

Υπάρχει software της Sony που συγχρονίζει επαφές με το PC αν δεν απατώμαι και μπορείς να δείς τη λίστα.

Στο PC Companion εννοεις;

κατεβασε αυτό: http://www.moborobo.com/

Το ακτεβαζω τωρα για να το τσεκαρω

Τιποτα απο αυτα δεν επιασε.

Δημοσ.

Για να μπορέσει να συγχρονιστεί το τηλέφωνο και να μεταφέρεις τις επαφές σου θα πρέπει να πατήσεις πάνω στην οθόνη του τηλεφώνου σου για να επιλέξεις το σωστό connection mode και να δει το pc το κινητό σου, κάτι που δεν μπορείς να κάνεις! Εάν από τύχη είναι σωστά επιλεγμένος ο τύπος σύνδεσης όταν συνδέσεις το κινητό με το pc companion αυτόματα θα το δει και θα μπορέσεις να το συγχρονίσεις.

Θα σου πρότεινα να πας σε ένα κατάστημα Γερμανός ή Vodafone. Αυτοί χρησιμοποιούν ένα μηχάνημα το οποίο σε αρκετά κινητά τηλέφωνα κάνει bypass την διαδικασία σύνδεσης και μπορούν να δουν το τηλέφωνο σου χωρίς να κλικάρεις κάποια επιλογή από την οθόνη του κινητού σου και το κόστος αντιγραφής σε ενα στικάκι usb ή σε άλλο κινητό δεν ξεπερνάει τα 5 ευρώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...