estel92 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα εχω αυτό το psu http://lowpriceelectronicsreview6.blogspot.gr/2014/02/buy-xfx-pro-750w-black-edition-single.html?m=1μπορώ να του βάλω άλλα καλώδια αν ναι; Ποια είναι αυτά θέλει συγκεκριμένα ; Ευχαριστώ!
Sakiz105 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Συνηθως τα καλωδια κανουν οσο ενα μικρο τροφοδοτικο.Μπορεις πολυ απλα να τα sleevαρεις
estel92 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 <p>Συνηθως τα καλωδια κανουν οσο ενα μικρο τροφοδοτικο.Μπορεις πολυ απλα να τα sleevαρεις</p> Το θέμα μου είναι εαν μπορώ να τα αλλάξω δεν έχω θέμα με το κόστος που θα έχει... Θύελλα. Να βάλω ας πούμε κάτι τέτοιο: http://www.e-shop.gr/corsair-professional-series-ax850-ax750-ax650-individually-sleeved-modular-cables-white-p-PER.641482. Γίνεται κι ας είναι αλλής εταιρίας αυτό είναι το ερώτημα μου. Sent from my iPhone using Insomnia
Sakiz105 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Αν ειναι για την σειρα ax ισως δουλεψουν.Τωρα δεν ειμαι εντελως σιγουρος
delpi4 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 το πιο ευκολο και σχετικα οικονομικο ειναι τα extensions cables!εγω εχω παρει της bitfenix και δουλευουν αψογα!το μονο αρνητικο ειναι πως μπαινουν πανω σε αυτα του psu οποτε εχεις πολυ πραγμα να κρυψεις!
estel92 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δεν με ενδιαφέρει το οικονομικό μέρος απλά θέλω να μάθω αν το τροφοδοτικό μου μπορεί να δεχθεί τα καλώδια τις corsair Sent from my iPhone using Insomnia
delpi4 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Επειδη το Link δεν μου βγαζει κατι,τα sleeved set της corsair δουλευουν ΜΟΝΟ σε corsair τροφοδοτικα!Μαλιστα τα set διαφερουν απο psu σε psu της corsair!επειδη κοιτουσα για αυτα(δεν ειναι extensions,μπαινουν κατευθειαν στο psu) να ξες οτι ειναι δυσκολο να βρεις αποθεμα σε καποια χρωματα!Τουλαχιστον απο Μαιο εως τελη ιουνιου που εψαχνα δεν υπηρχε πουθενα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα