Storm_xak Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Για τις ίντσες της καλή φαίνεται... Site: http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE48H5030AWXX 1
AntiCambeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Ειναι πολυ λιγα Hz 100=50πραγματικα.Οποτε ειναι μονο για τα ψηφιακα. Και δεν ειναι smart.Σε αυτα τα χρηματα καλη σχετικα TV παιρνεις στις 40-42". 1
plpapadopoulos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Με πρόλαβε ο προλαλήσσαντας. Συν ότι στα ίδια λεφτά υπάρχει 200Hz σε Toshiba, με Vesa Mount, καλύτερης ενεργειακής κλάσης (Α++ έναντι Α+) και με 3x HDMI (έναντι 2).
iorgos1968 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 κατα τη γνωμη μου πολυ καλη προσφορα...βεβαια σαφως θα ηταν καλυτερα να ειναι σε πιο πολλα απο100hz.Κατα την γνωμη μου αν την δεις με την toshiba διπλα-διπλα δεν υπαρχει ουτε μια στις χιλιες πιθανοτητα να διαλεξεις την toshiba(χρωματα - αντιθεση )..το οτι δεν ειναι smart ειναι θεμα επιλογης και κατα την γνωμη μου καλυτερα να παρεις μια απλη tv-tuner και παιρνεις ενα smart box πολυ φθηνα πλεον.. ενα μεγαλο συν επισης της samsung το pip γιατι σου δινει δυνατοτητα να κανεις την tv με με 20-30 ευρω τηλεοραση με διπλο δεκτη 1
default Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Με πρόλαβε ο προλαλήσσαντας. Συν ότι στα ίδια λεφτά υπάρχει 200Hz σε Toshiba, με Vesa Mount, καλύτερης ενεργειακής κλάσης (Α++ έναντι Α+) και με 3x HDMI (έναντι 2). Σε ποια αναφερεσαι? Ελπιζω να ειναι στις ιδιες ιντσες διοτι διαφορετικα δεν εχει καμια λογικη η συγκριση.
Ntinaras Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ειναι πολυ λιγα Hz 100=50πραγματικα.Οποτε ειναι μονο για τα ψηφιακα. Και δεν ειναι smart.Σε αυτα τα χρηματα καλη σχετικα TV παιρνεις στις 40-42". και 10khz να ειναι ολα ψευτικα ειναι,αφου η εκπομπη τηλεορασης ειναι στα 50hz και τα bluray 24hz...
default Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δεν ειναι αυτο το θεμα, αλλα το οτι ολοι ισχυριζονται οτι παντα μπορεις να βρεις κατι καλυτερο. Ομως στα ιδια λεφτα η λιγοτερες ιντσες, περισσοτερα λεφτα, μεταφορικα, απο εξωτερικο κτλ. Προσωπικα ψαχνω να βρω μια 50 ιντση εδω και μηνεσ γυρω στα 500 διχως να με ενδιαφερει 3d και smart απλα να ειναι καλη ποιοτητα εικονας και να ειναι αξιοπιστη στη λειτουργια (λεφτα για αλλη τηλεοραση στην επομενη 3ετια δεν παιζουν). Μεχρι τωρα δεν εχω βρει κατι που να μην υπαρχει καποια διαφωνια και εχω μπερδευτει.
plpapadopoulos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Σε ποια αναφερεσαι? Ελπιζω να ειναι στις ιδιες ιντσες διοτι διαφορετικα δεν εχει καμια λογικη η συγκριση. Δεν ειναι αυτο το θεμα, αλλα το οτι ολοι ισχυριζονται οτι παντα μπορεις να βρεις κατι καλυτερο. Ομως στα ιδια λεφτα η λιγοτερες ιντσες, περισσοτερα λεφτα, μεταφορικα, απο εξωτερικο κτλ. Προσωπικα ψαχνω να βρω μια 50 ιντση εδω και μηνεσ γυρω στα 500 διχως να με ενδιαφερει 3d και smart απλα να ειναι καλη ποιοτητα εικονας και να ειναι αξιοπιστη στη λειτουργια (λεφτα για αλλη τηλεοραση στην επομενη 3ετια δεν παιζουν). Μεχρι τωρα δεν εχω βρει κατι που να μην υπαρχει καποια διαφωνια και εχω μπερδευτει. Δεν έχεις βρεί κάτι επειδή μάλλον δεν ψάχνεις και σωστά. Οπότε αντί να αφιερώσεις λίγο χρόνο να ψάξεις στο skroutz, κάθεσαι και ποστάρεις υποθέσεις. Η τηλεόραση η οποία ανέφερα είναι αυτή (και σαφώς κι έχει νόημα η σύγκριση γιατί προσφέρει ΠΟΛΛΑ παραπάνω από τη Sasmung στα ίδια λεφτά): http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240008482 Έπίσης η Toshiba εκτός των άλλων έχει ΚΑΙ Ethernet Connection και 2 USB ports, κάτι το οποίο μου είχε διαφύγει στο προηγούμενο πόστ μου. Επειδή τα entry level μοντέλα από LG και Samsung δεν ήταν ποτέ κάτι το ιδιαίτερο, θεωρώ πως η Toshiba προσφέρει στα ίδια πάντα λεφτά, πολύ περισσότερα πράγματα (ας μή περιμένουμε ποιότητα και contrast τρελά από καμία στα 450 ευρώ). Κατά συνέπεια η Samsung δεν αποτελεί προσφορά κατ'εμέ. EDIT: Το eshop την έχει και 15 ευρώ φτηνότερη (άρα στα 439 ευρώ): http://www.e-shop.gr/toshiba-48l1433-48-led-tv-full-hd-p-PER.162521
Storm_xak Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δεν έχεις βρεί κάτι επειδή μάλλον δεν ψάχνεις και σωστά. Οπότε αντί να αφιερώσεις λίγο χρόνο να ψάξεις στο skroutz, κάθεσαι και ποστάρεις υποθέσεις. Η τηλεόραση η οποία ανέφερα είναι αυτή (και σαφώς κι έχει νόημα η σύγκριση γιατί προσφέρει ΠΟΛΛΑ παραπάνω από τη Sasmung στα ίδια λεφτά): http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240008482 Έπίσης η Toshiba εκτός των άλλων έχει ΚΑΙ Ethernet Connection και 2 USB ports, κάτι το οποίο μου είχε διαφύγει στο προηγούμενο πόστ μου. Επειδή τα entry level μοντέλα από LG και Samsung δεν ήταν ποτέ κάτι το ιδιαίτερο, θεωρώ πως η Toshiba προσφέρει στα ίδια πάντα λεφτά, πολύ περισσότερα πράγματα (ας μή περιμένουμε ποιότητα και contrast τρελά από καμία στα 450 ευρώ). Κατά συνέπεια η Samsung δεν αποτελεί προσφορά κατ'εμέ. EDIT: Το eshop την έχει και 15 ευρώ φτηνότερη (άρα στα 439 ευρώ): http://www.e-shop.gr/toshiba-48l1433-48-led-tv-full-hd-p-PER.162521 Οκ, μπορεί να είναι καλύτερη η toshiba αλλα ανάθεμα αν και ποιό ισχύει απο αυτά τα χαρακτηριστικά της... Native Contrast: Ναι. Native Contrast (number): 4000 . Dynamic Contrast: Ναι, 27.000:1 . Contrast (Ultra, Mega, High): High. Τηλεόραση LCD: Ναι. Τηλεόραση LED: Ναι. LED Edge: Ναι. } LED Direct: Ναι. } και τα 2 μαζί...μπραβο. 50Hz: Ναι. ειδικά αυτό...το 200hz? AMR+: 200. Ψηφιακό κτενοειδές φίλτρο 3D: Ναι. Lan: Ναι. } Δεν νομίζω να είναι Smart..μήπως είναι ethernet για service? NICAM Stereo: Ναι. Εικονικός ήχος surround: Ναι. Dolby Digital Plus: Ναι. Energy Label: A+.
plpapadopoulos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Οκ, μπορεί να είναι καλύτερη η toshiba αλλα ανάθεμα αν και ποιό ισχύει απο αυτά τα χαρακτηριστικά της... Native Contrast: Ναι. Native Contrast (number): 4000 . Dynamic Contrast: Ναι, 27.000:1 . Contrast (Ultra, Mega, High): High. Τηλεόραση LCD: Ναι. Τηλεόραση LED: Ναι. Ναι. LED Edge: Ναι. } Ναι. LED Direct: Ναι. } και τα 2 μαζί...μπραβο. 50Hz: Ναι. ειδικά αυτό...το 200hz? AMR+ 200 AMR+: 200. Ψηφιακό κτενοειδές φίλτρο 3D: Ναι. Lan: Ναι. } Δεν νομίζω να είναι Smart..μήπως είναι ethernet για service? -> Για service σε TV υπάρχει ή ειδικό slot ή RS232. Δεν είναι απαραίτητο όποια TV έχει Ethernet να είναι και Smart. NICAM Stereo: Ναι. Εικονικός ήχος surround: Ναι. Dolby Digital Plus: Ναι. Energy Label: A+. A++ http://www.toshiba.eu/television/consumer-tvs/led/l1/48l1433db/ Διόρθωσα με κόκκινο κάποια από τα όσα ανέφερες. Επίσης παρέθεσα λινκ με τα σωστά χαρακτηριστικα της TV από την ίδια την Toshiba.
Storm_xak Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 http://www.toshiba.eu/television/consumer-tvs/led/l1/48l1433db/ Διόρθωσα με κόκκινο κάποια από τα όσα ανέφερες. Επίσης παρέθεσα λινκ με τα σωστά χαρακτηριστικα της TV από την ίδια την Toshiba. Οπότε είναι μία toshiba με ψευδο 200hz και ουσιαστικά πανελ 50 hz όπως οι περισσότερες tv και ethernet για κάποιο λόγο άγνωστο καθώς δν είναι smart και ούτε youtube ή εφαρμογές θα έχει...μόνο αν με κάποιο τρόπο μαγικό(αφού δν έχει DLNA, της δίνεις απο κάποιο τοπικό σερβερ υλικό...)...χωρίς πλάκα όμως...σε αυτή τη τιμή δεν συγκρίνεις samsung και toshiba σε ποιότητα πάνελ και media player...δυστυχώς μόνο το 10% λιγότερη κατανάλωση έχει η toshiba...τπτ παραπάνω.
plpapadopoulos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Οπότε είναι μία toshiba με ψευδο 200hz και ουσιαστικά πανελ 50 hz όπως οι περισσότερες tv και ethernet για κάποιο λόγο άγνωστο καθώς δν είναι smart και ούτε youtube ή εφαρμογές θα έχει...μόνο αν με κάποιο τρόπο μαγικό(αφού δν έχει DLNA, της δίνεις απο κάποιο τοπικό σερβερ υλικό...)...χωρίς πλάκα όμως...σε αυτή τη τιμή δεν συγκρίνεις samsung και toshiba σε ποιότητα πάνελ και media player...δυστυχώς μόνο το 10% λιγότερη κατανάλωση έχει η toshiba...τπτ παραπάνω. Όπως προανέφερα, η Toshiba προσφέρει περισσότερα στα ίδια λεφτά. Η ύπαρξη (1) θύρας Ethernet είναι σοβαρό προσόν, όπως και η έξτρα είσοδος (2) USB και (3) HDMI, είναι κριτίρια που δεν παραβλέπονται στην ίδια τιμή. Ομοίως η ύπαρξη (4) VESA Mount από την Toshiba έναντι της Samsung, δίνει ένα σοβαρό κριτίριο επίσης για όσους θέλουν να κρεμάσουν την TV σε τοίχο. Ήδη σου ανέφερα 4 παράγοντες για να προτιμήσει κανείς την Toshiba (που με την τιμή του eshop είναι και φτηνότερη (5) από αυτήν που παρέθεσες ως προσφορά). Όσον αφορά την ποιότητα και τα πάνελ κλπ, σε αυτή την κατηγορία τιμής και οι δυο τα ίδια (σκ@τ@) είναι πάνω κάτω, όπως και οι αντίστοιχες LG.
default Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δεν έχεις βρεί κάτι επειδή μάλλον δεν ψάχνεις και σωστά. Οπότε αντί να αφιερώσεις λίγο χρόνο να ψάξεις στο skroutz, κάθεσαι και ποστάρεις υποθέσεις. Η τηλεόραση η οποία ανέφερα είναι αυτή (και σαφώς κι έχει νόημα η σύγκριση γιατί προσφέρει ΠΟΛΛΑ παραπάνω από τη Sasmung στα ίδια λεφτά): http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240008482 Έπίσης η Toshiba εκτός των άλλων έχει ΚΑΙ Ethernet Connection και 2 USB ports, κάτι το οποίο μου είχε διαφύγει στο προηγούμενο πόστ μου. Επειδή τα entry level μοντέλα από LG και Samsung δεν ήταν ποτέ κάτι το ιδιαίτερο, θεωρώ πως η Toshiba προσφέρει στα ίδια πάντα λεφτά, πολύ περισσότερα πράγματα (ας μή περιμένουμε ποιότητα και contrast τρελά από καμία στα 450 ευρώ). Κατά συνέπεια η Samsung δεν αποτελεί προσφορά κατ'εμέ. EDIT: Το eshop την έχει και 15 ευρώ φτηνότερη (άρα στα 439 ευρώ): http://www.e-shop.gr/toshiba-48l1433-48-led-tv-full-hd-p-PER.162521 Επειδη δεν μου αρεσε καθολου ο τροπος απαντησης σου θα μπω στον κοπο να μπω στο παιχνιδι της αντιπαραθεσης. Η Toshiba υπερτερει σε καταναλωση και mount. Απο εκει και περα το θεμα Lan αναφερθηκε παραπανω και δε θα το σχολιασω περισσοτερο, τα παραπανω HDMI και usb δε τα θεωρω οτι ειναι selling points διοτι εκεινο που με ενδιαφερει ειναι η ποιοτητα εικονας κυριως σε κατηγοριες τηλεορασεων που δεν ειναι 3d και smart. Επισης την Τοσιμπα την εχω δει να παιζει σε παλιοτερη προσφορα του Κοτσοβολου απο κοντα και ηταν η χειροτερη στο καταστημα οποτε εκανα πασο. Για τους media players Toshiba vs Samsung δεν υπαρχει καν θεμα συγκρισης. Τελος και το eshop και το pc1 δεν τις εχουν αμεσα διαθεσιμες οποτε εχω επιφυλαξεις για το κατα ποσο υπαρχουν σε αυτη την τιμη.
giorginho Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 To PC1 99,99% σε "κατοπιν παραγγελιας" ριχνει ΑΚΥΡΑ.
Storm_xak Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Επειδη δεν μου αρεσε καθολου ο τροπος απαντησης σου θα μπω στον κοπο να μπω στο παιχνιδι της αντιπαραθεσης. Η Toshiba υπερτερει σε καταναλωση και mount. Απο εκει και περα το θεμα Lan αναφερθηκε παραπανω και δε θα το σχολιασω περισσοτερο, τα παραπανω HDMI και usb δε τα θεωρω οτι ειναι selling points διοτι εκεινο που με ενδιαφερει ειναι η ποιοτητα εικονας κυριως σε κατηγοριες τηλεορασεων που δεν ειναι 3d και smart. Επισης την Τοσιμπα την εχω δει να παιζει σε παλιοτερη προσφορα του Κοτσοβολου απο κοντα και ηταν η χειροτερη στο καταστημα οποτε εκανα πασο. Για τους media players Toshiba vs Samsung δεν υπαρχει καν θεμα συγκρισης. Τελος και το eshop και το pc1 δεν τις εχουν αμεσα διαθεσιμες οποτε εχω επιφυλαξεις για το κατα ποσο υπαρχουν σε αυτη την τιμη. Συμφωνώ απόλυτα με τον default και θα ήθελα να προσθέσω ότι παίρνει vesa 400x400 μάλιστα δίνει και το mediamarkt ενα φτηνιάρικο αν θες μαζί πακέτο και ότι η toshiba έχει 2χusb μην θεωρείς δεδομένο οτι μπορείς και τα δύο να τα χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα(κακός controller και να κολλάει αν είναι και τα 2 πάνω-συνηθισμένο στις φθηνές) ή ότι το ένα δεν είναι για service(σε αυτό το κομμάτι έχω δεί πολλά).Για την HDMI την έξτρα, μπράβο και χρήσιμη αν συνδέσεις laptop,playstation και smartbox...αλλά εκεί μάλλον δεν θα έπαιρνες και μια φθηνή 48αρα(βλ. πιο ψαγμένος)..Επίσης για να κλείσει το θέμα, ο ήχος απλά δεν συγκρίνεται(NICAM 2χ8watt στην toshiba και με 2χ10watts dolby digital plus...πολλά φράγκα έδωσε για τον αλγόριθμο στην dolby η samsung). Όσο για την τιμή, είναι πιθανώς μια προωθητική ενέργεια απο samsung για να φύγουν οι "παλιες πλεον" σειρές...που για κάποιον που θέλει Ονομα,Ποιότητα και Καλή τιμή για μεγάλη τηλεόραση, είναι άριστη ευκαιρία...Αυτοί που ασχολούνται και θέλουν πολλά απο την τηλεόραση, απλά θα προσπεράσουν και λογικό...και για κάποιον που θέλει να κάνει την δουλειά του, τότε το σερβις toshiba με samsung εχουν διαφορα(βλ. Μακροπρόθεσμα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα