billyg599 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα, Ψάχνω για ένα 2,5" HDD στα 2TB για να τον χρησιμοποιήσω ώς δεύτερο στο laptop μου. Βλέπω όμως οτι οι τιμές των portable HDDs είναι πιο φτηνές απο το να αγοράσω ένα HDD κατευθείαν. Π.χ. http://www.e-shop.gr/western-digital-wd20npvx-2tb-green-sata-p-PER.304716 http://www.e-shop.gr/western-digital-wdbu6y0020bbk-elements-portable-2tb-usb30-black-p-PER.304711 Μπορεί να μου πεί κάποιος τι μου ξεφεύγει εδώ;;; Εν το μεταξύ θέλω απλώς ένα 2,5" HDD στα 2TB και καμία απάιτηση για ταχύτητα (5400rpm OK). Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Το να βάλει κάποιος 2tb δίσκο μέσα σε Laptop είναι εξαιρετικά σπάνιο,εξωτερικούς δίσκους όμως αγοράζει όποιος μπορεί για αυτό και πέφτουν συνεχώς οι τιμές τους.
Bspus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Ειναι ενα φαινομενο που εχω παρατηρησει χρονια τωρα και μαλιστα και στους 3.5" εξωτερικους Δεν διαφερει σε κατι η βασικη τεχνολογια που διαχωριζει εξωτερικους και εσωτερικους οποτε οι τιμες θα επρεπε να ειναι οι ιδιες. Προφανως ειναι απλα μια μεθοδος τεμαχισμου της αγορας Δυστυχως δεν μπορεις πλεον να εισαι σιγουρος οτι αμα παρεις ενα εξωτερικο και τον βγαλεις απο τη θηκη θα μπορεις να τον βαλεις στο laptop. Το προβλημα δεν ειναι η θηκη (που στην τελικη τη σπας και δε σε νοιαζει) αλλα οτι τελευταια κολλανε το usb/sata converter κατευθειαν πανω στην πλακετα του δισκου οποτε ο δισκος ακομα και απογυμνωμενος εχει μονο υποδοχη usb πανω
billyg599 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. @Bspus. Βασικά σε αυτό ήθελα να καταλήξω. Αν μπορώ να "βανδαλήσω" καποιο εξωτερικό HDD. Αλλά απο ότι μου λές δεν είναι σίγουρο. Θα το ψάξω λίγο και θα ανημερώσω αν βρώ εξωτερικά HDDs για τα οποία γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα