GameMasterGG Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα. Εδώ και κάποιο καιρό έχει κλειδώσει το smartphone μου. Έχω δοκιμάσει διάφορους τρόπους για να το ξεκλειδώσω αλλά κανένας δεν δούλεψε.. (ούτε ο πιο εύκολος: email + password). Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε κάποιο τρόπο με τον οποίο θα καταφέρω να ξεκλειδώσω το smartphone μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
NikosKallithea Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Απο το να το πετάξεις, πήγαινε το στην αντιπροσωπεία να στο ξεκλειδώσει
9volto Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Το πιο πιθανό είναι να χάσεις τα δεδομένα εάν θέλεις να το ξεκλειδώσεις. Ψάξε για hard reset συνδυασμό πλήκτρων στο i5500 αν κι έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει γι'αυτό. Αλλιώς μπορείς να το ξεκλειδώσεις μέσω εντολών του adb. Ψάξε για το adb android commands
AntiCambeR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εννοεις οτι χρειαζεσαι τον κωδικο τηλεφωνου?Δηλαδη το ειχες ρυθμισει να κλειδωνει και δεν θυμασαι τον κωδικο? Οταν ειναι κλειστο και το ανοιγεις,εκτος απο το pin σου ζηταει και κωδικο τηλεφωνου πρωτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα