Reasonable Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια ειμαι νεος εδω, εμμ εχω ενα προβλημα σχετικα με το router μου ξυπναω κανονικα το πρωι μπαινω κτλπ. μετα απο κανα 2ωρο σβηνει το ADSL και μετα απο 20 δευτερολεπτα ξαναναβει.... μου το κανει 4-5 φορες την ημερα, τι να κανω; ** παλιοτερα μου εσβηνε το LAN1 και χρειαζοταν επανεκκινηση ο υπολογιστης αλλα εχει σταματησει αυτο το προβλημα εδω και κανα 1-2 βδομαδες Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2014 από Reasonable
arc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Ξεχασες κάτι βασικό. Δεν μας ειπες ποιο ειναι το router. Επισης κανε επεξεργασία του μηνυματος σου και διορθωσε τον τιτλο σε κατι πιο περιγραφικό
deesnider Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 κατι πιο περιγραφικό Εννοείς κάτι τέτοιο, φαντάζομαι: ;;; ή, ακόμα καλύτερα. κάτι τέτοιο; 2
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Η εταιρεια σου να ειναι Hol ναι γινεται.να ειναι το ρουτερ Hol δεν γινεται.αμα ειναι zte καιρος να παρεις αλλο διοτι ειναι χαλια ρουτερ.επισης μπες μεσα στο ρουτερ και γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης.αυτο που σου κανει ειναι αποσυνδεση.μπορει να ειναι 1002 πραγματα.επισης μηπως εχεις κανα τηλεφωνο χωρις φιλτρο?μηπως εχεις συναγερμο χωρις φιλτρο?μηπως πεφτει το ιντερνετ οταν σηκωνεις το τηλεφωνο? πες μας τι ρουτερ εχεις επισης.θα γραφει απο κατω.
Reasonable Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ιντερκομ τελεκομ εχω, δεν πεφτει το ιντερνετ οταν το σηκωνω, ουτε συναγερμο,ουτε και το τηλεφωνο χωρις φιλτρο..
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 εκει υποχρεωτικα μιλας με τον παροχο για να δουν την γραμμη σου και ισως να χρειαστει να ερθει τεχνικος για ελεγχους αμα τα χερια σου δεν πιανουν για παραπανω δοκιμες.τα χαρακτηριστικα της γραμμης?
Reasonable Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 οταν λες χαρακτηριστικα? εδω σου εχω ενα speedtest εαν παιζει ρολο
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 αν μπεις μεσα στο ρουτερ καπου σου λεει ποσο συγχρονιζεις και με τι χαρακτηριστικα (attenuation/margin).παντως αμα εχεις hol πιανεις 10 mbit και εχεις 11 margin που ειναι το default και σβηνει το λαμπακι κατι παει στραβα.εχεις παρατηρησει να το κανει καποια συγκεκριμενη στιγμη οταν κανεις κατι?εχω δει πχ ατομο να βαζει λαπτοπ στο ρευμα και να πεφτει το adsl. λιγο ακραιο μεν αλλα κατι τετοια παραξενα υπαρχουν.επισης μηπως εχεις αλλο ρουτερ για να κανεις δοκιμη μηπως αυτο το ρουτερ που αναθεμα αν καταλαβα τι μαρκα ειναι εχει προβλημα? intercom telecom παραξενο.μηπως γραφει intracom ?πρεπει να γραφει και κατι αλλο σαν μοντελο.netfaster μηπως?πρεπει να γραφει και μοντελο.για ξαναδεστο.
Reasonable Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Intracom ναι μπερδευτηκα.. netfaster αλλα δεν σβηνει καποια συγκεκριμενη.. νομιζω εχω αλλο ρουτερ, χαρακτηριστικα Noise Margin 12.0 dB 11.0 dB Attenuation 17.6 dB 26.8 dB το πρωτο ειναι upstream , και το δευτερο downstream
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Intracom ναι μπερδευτηκα.. netfaster αλλα δεν σβηνει καποια συγκεκριμενη.. νομιζω εχω αλλο ρουτερ, χαρακτηριστικα Noise Margin 12.0 dB 11.0 dB Attenuation 17.6 dB 26.8 dB το πρωτο ειναι upstream , και το δευτερο downstream πολυ παραξενο με τετοια γραμμη να εχεις αποσυνδεση.πολυ καλη γραμμη.μηπως κανει Reboot ολο το ρουτερ και δεν σβηνει απλα το adsl λαμπακι?αλλο ρουτερ για δοκιμη?
Reasonable Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 σημερα εσβησε 1 φορα 2 ωρες αφου το ανοιξα, οταν σβηνει το adsl, μετα σβηνει το Οnline και ξαναναβουν... βασικα δεν μπορω να βρω το αλλο ρουτερ...
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 σημερα εσβησε 1 φορα 2 ωρες αφου το ανοιξα, οταν σβηνει το adsl, μετα σβηνει το Οnline και ξαναναβουν... βασικα δεν μπορω να βρω το αλλο ρουτερ... ναι αν πεσει το dsl θα πεσει και το online.απλα ειναι καλη η γραμμη και εχεις μεγαλο margin για αυτο ειπα αν εχεις αλλο ρουτερ. οταν μπανεις στο ρουτερ εκει που ειναι τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου βλεπεις το downstream margin να ειναι 11 συνεχεια η το βλεπεις πχ να πεφτει καθολου δηλαδη να πηγαινει πχ στο 6 στο 8 ??? επισης καπου μεσα στο ρουτερ θα πρεπει να εχει και καποια pvc.το ενα pvc ειναι το 8/35 που ειναι το ιντερνετ.ισως εχει μεσα ενα 8/36 και ενα 8/37.αν δεν εχεις voip και δεν εχεις και Hol tv σβηστα αυτα τα 2.δεν ξερω σε ποια καρτελλα μπορει να ειναι.
Reasonable Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 to downstream τωρα που το ξανακοιταω ανεβηκε 11.5 στο WAN το βρηκα...εχω VOIP VC1 8/35 LLC PPPoE VC3 8/37 LLC MAC Encapsulated Routing
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 to downstream τωρα που το ξανακοιταω ανεβηκε 11.5 στο WAN το βρηκα...εχω VOIP VC1 8/35 LLCPPPoE VC3 8/37 LLCMAC Encapsulated Routing απο 11 σε 11,5 ειναι φυσιολογικο.εχεις voip τηλεωνια?πανω στο ρουτερ συνδεονται τα τηλεφωνα?τοτε θα πρεπε να εχεις και ενα vc2 8/36 αφου το 8/37 ειναι της hol tv και δεν θα πρεπει να ειναι καν enable.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα