Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύσκολο αυτό που ζητάς (να μην έχει πολλή βία) :P

Οταν λες "με περιπέτεια" τι ακριβώς εννοείς; Action παιχνίδι θέλεις; Τρίτου προσώπου ή πρώτου; 

Θεωρητικά, το GTA V μπορείς να το παίξεις με σχετικά λίγη βία online, έχει και passive mode αν θες να μη σκοτώνεσαι με άκυρους. 

Το Plants vs Zombies Garden Warfare είναι επίσης πολύ καλό, αν δε σε ενοχλεί η καρτουνίστικη βία του. Ουσιαστικά, σαν 3rd person shooter είναι, απλώς με το ύφος και το setting του δε νομίζω ότι μπορείς να το πεις βίαιο παιχνίδι. Πολύ διασκεδαστικό και είναι μόνο online multiplayer. 

Δημοσ.

Και το TR και το AC όμως έχουν multiplayer αποκλειστικά δομημένο γύρω από φόνους. Γι' αυτό λέω ότι ζητάει δύσκολα πράγματα. Ακόμα και τα λιγότερο βίαια παιχνίδια έχω ως βασική μηχανική τους να σκοτώνεις κόσμο. 

Θα μου πείτε, και το PvZ που πρότεινα εγώ ίδια mechanics έχει, αλλά νομίζω ότι το πώς τα πλαισιώνει και σε τι setting αλλάζει πολύ το τι σημαίνουν.

Δημοσ.

To Tomb Raider εχει απο οτι ξερω τουλαχιστον αρκετη βια αλλα θα το δω. Vaule Maulder δεν εχω προβλημα με την καρτουνίστικη βία αλλα με την υπερβολη στους σκωτομους με τα αιματα σκορπισμενα παντου κατω. Θα δω τα παιχνίδια που μου προτείνατε. Ευχαριστώ πάρα πολύ !!!! :) :) :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...