Προς το περιεχόμενο

Convert Video Files

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι αρχίζει από "MOV" είναι αυτόνομο βιντεάκι. Τα THM σου είναι άχρηστα. Τα υπόλοιπα είναι το DVD. Βάλ´τα σ´ ένα folder με όνομα VIDEO TS και μετά χειρίσου το σαν DVD. Αν όλα είναι απ´ την ίδια κάμερα προφανώς και έχει την δυνατότητα να γράφει και video file. Άνοιξε τα extensions απ´ τα folder option για να δεις τι αρχεία είναι.

Τα 18MB/min είναι χαμηλό BitRate. Θα προτιμούσα το format που βγάζει 200MB/6min (33MB/min). Μήπως είναι το DVD αυτό και τα αυτόνομα έχουν το μικρό BitRate;

• Like 1
Δημοσ.

Από τότε που γεννήθηκε ο ανιψιός τα έχει ακόμα στην κάμερα;;Όχι ότι ξέρω πότε γεννήθηκε αλλά λέμε τώρα...

Δεν έχω ακούσει προσωπικά ότι κάμερα μπορεί να πάρει έτοιμη εγγραφή και να της αλλάξει φόρμά,εκτός και αν λες για από εδώ και μπρός.

Ειναι 5 ετων ο μικρος αδερφε,οχι δεν τα εχει στην καμερα απο τοτε,τα γραφει σε DVD σ αυτην την μορφη,εχει βιντεακια απο την πρωτη μερα που γεννηθηκε μεχρι και πριν μια βδομαδα που ειχε γενεθλια

Αν όλα είναι απ´ την ίδια κάμερα προφανώς και έχει την δυνατότητα να γράφει και video file.

video file ενοεις MP4 ετσι?Αν ισχυει αυτο θα γλιτωσω πολλες ωρες convert αλλα αντε να του εξηγησεις πως αλλαζει αυτο.Τελος παντων δεν εχω προβλημα να τα κανω ολα convert,ουτως η αλλως δεν κανω και τιποτα,επιλεγω το folder και το βαζω να γινεται απλα το laptop μου ειναι αρχαιο και περα οτι σερνεται και αργει οταν κανω convert εχω θεματα να σερφαρω στο ιντερνετ η να δω youtube η καμια ταινια η να κανω οποιαδηποτε αλλη δουλεια.

Τελος παντων το καλο ειναι μεσα σ ολα αυτα εμαθα αρκετα πραγματα και χαρη στην βοηθεια σας βεβαια,να σται καλα,την καλημερα μου σε ολους

Δημοσ.

Video file εννοώ οποιοδήποτε μεμονωμένο αρχείο video, όπως mp4, mpeg, mkv, avi, mov, mts κλπ. Τα συγκεκριμένα που βλέπω (εκτός των DVD) δεν ξέρω τι απ´ όλα είναι γιατί έχεις κρυφό το extension.

Αφού τα έχει τραβήξει ο ίδιος με την ίδια κάμερα σημαίνει ότι ξέρει πώς γίνεται.

Αν εσύ επιλέγεις το folder που πόσταρες, είσαι σίγουρος ότι εκτός του DVD κάνεις convert και τα χωριστά βιντεάκια ή μήπως αυτά σου ξεφεύγουν;

• Like 1
Δημοσ.

ενα αρχειο VOB ενα αρχειο IFO ενα αρχειο BUP και να τα κανω convert και τα 3 μαζ

Eγω βαζω σ εναν φακελο ενα αρχειο IFO ενα αρχειο BUP και ενα αρχειο VOB (του ιδιου βιντεου ενοειται) και κανω convert τον φακελο,δεν ξερω αν ειναι σωστο η οχι αλλα παντως δουλευει μια χαρα

Δημοσ.

Όπως είπο ο che, όλα τα vts αρχεία ανοίκουν σε ένα dvd και μάλλον τα πέταξε μέσα από κάποιο dvd που είχε. Δεν χρειάζονται αυτά μετατροπή σε dvd γιατί είναι ήδη dvd, απλά συνέλλεξε όλα όσα αρχίζουν από VTS και τα VIDEO_TS σε ένα φάκελο VIDEO_TS και κάψε τον φάκελο σε ένα δίσκο dvd σαν dvd δεδομένων ή αν έχει το πρόγραμμα εγγραφής σου επιλογή για dvd video files χρησιμοποίησε αυτό και τελείωσες με αυτά. Φανταζομαι ότι μπορεί και να είναι το dvd της βάπτισης. Αν έχεις το vlc μπορείς να του φορτώσεις τον φάκελο (άνοιγμα φακέλου) και θα στο αναπαράγει σαν dvd.

Η διαρύθμιση ενός dvd video είναι κάπως έτσι:

DVDBurn7.png

Τα άλλα αρχεία MOV πρέπει να είναι από ψηφιακή κάμερα ή κινητό. Τα THM αρχεία μπορείς να τα σβήσεις άφοβα.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είπο ο che, όλα τα vts αρχεία ανοίκουν σε ένα dvd και μάλλον τα πέταξε μέσα από κάποιο dvd που είχε. Δεν χρειάζονται αυτά μετατροπή σε dvd γιατί είναι ήδη dvd, απλά συνέλλεξε όλα όσα αρχίζουν από VTS και τα VIDEO_TS σε ένα φάκελο VIDEO_TS και κάψε τον φάκελο σε ένα δίσκο dvd σαν dvd δεδομένων ή αν έχει το πρόγραμμα εγγραφής σου επιλογή για dvd video files χρησιμοποίησε αυτό και τελείωσες με αυτά. Φανταζομαι ότι μπορεί και να είναι το dvd της βάπτισης. Αν έχεις το vlc μπορείς να του φορτώσεις τον φάκελο (άνοιγμα φακέλου) και θα στο αναπαράγει σαν dvd.

Η διαρύθμιση ενός dvd video είναι κάπως έτσι:

Ναι αδερφε ειναι της βαπτισης και αλλων πολλων σημαντικων στιγμων και επειδη ο γαμπρος μου ειναι πολυ χυμα σ αυτα και δεν δινει πολυ βαση αναλαβα εγω μπας και τα σωσω.

Πολυ διαφωτιστικα οσα ειπες φιλε μου,να εισαι καλα

Δημοσ.

Πάντως, όσον αφορά το backup καλά έκανες και τα έγραψες σε dvd, ανέβασε τα και σε cloud υπηρεσίες (dropbox, mediafire, mega (50GB είναι αρκετά)). Βάλτα και σε εξωτερικό (ή εξωτερικούς) δίσκους και δεν χρειάζεται να κάνεις μετατροπές. Με κάθε μετατροπή το μόνο που πετυχαίνεις είναι να υποβαθμίζεις την εικόνα. Πλέον σχεδόν όλοι οι media players παίζουν dvd-video και αρχεία πολυμέσων χωρίς μετατροπές.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα σας,εχω κατι ΥΠΕΡ ΠΟΛΥΤΙΜΑ αρχεια βιντεο σε DVD του ανηψιου μου οταν γεννηθηκε(Σε μορφη VIDEO_TS)  και θα ηθελα να ρωτησω τα εξης επειδη δεν εχω πολλες γνωσεις πανω στις διαφορες αναμεσα στα διαφορα φορματ :

τα εχω γραψει σε 4-5 DVD,τα εχω ανεβασει στο PhotoBucket,στο Picasa και σε αλλες 2-3 σελιδες.Δεν μπορω να εμπιστευτω τοσο σημαντικα αρχεια να ειναι γραμενα απλα σ ενα DVD γιατι εχω βρει κατα τυχη πολυ παλια DVD (2005) και οταν προσπαθησα να τα τρεξω δεν δουλευαν οποτε ακυρη αυτη η λυση.

Οτι και να μου προτεινετε σε επιπεδο Software θελω να ειναι ο αφρος :-) ακομα και αν χρειαστει ν αγορασω καποια απ αυτα αν ειναι να γινει η δουλεια καλυτερα.

Ευχαριστω πολυ,καλημερα σας

Όλα αυτά για τον ανηψιό? Φαντάζομαι τι θα κάνεις στον γιο :-)

• Like 1
Δημοσ.

Όλα αυτά για τον ανηψιό? Φαντάζομαι τι θα κάνεις στον γιο :-)

Μα επειδη δεν εχω παιδια του εχω τοσο αδυναμια :-) και δεν βλεπω και να κανω πια,43 πηγαμε :-D

Δημοσ.

Μα επειδη δεν εχω παιδια του εχω τοσο αδυναμια :-) και δεν βλεπω και να κανω πια,43 πηγαμε :-D

Μια χαρά είσαι, μην αγχώνεσαι. Κολλητός μου παντρεύτηκε στα 46 και εγώ έκανα την κόρη στα 43. Απλά θέλει περισσότερη υπομονή στο μεγάλωμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...