Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και πόσο κόστισε η επισκευή της οθόνης;

Η "επισκευη" κοστισε 100€ και εννοειται πως συνεχιζει και η εγγυηση 2 χρονων της συσκευης.Στην Αpple χρειαζεσαι 250€+ οταν ειναι δικη σου υπαιτιοτητα και σου δινουν Refurbished οχι καινουργια...

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η "επισκευη" κοστισε 100€ και εννοειται πως συνεχιζει και η εγγυηση 2 χρονων της συσκευης.Στην Αpple χρειαζεσαι 250€+ οταν ειναι δικη σου υπαιτιοτητα και σου δινουν Refurbished οχι καινουργια...

Καλύτερα refurbished παρά ένα επισκευασμένο κινητό.

Το refurbished καινούριο είναι. Από το εργοστάσιο βγήκε.

Δημοσ.

Καλύτερα refurbished παρά ένα επισκευασμένο κινητό.

Το refurbished καινούριο είναι. Από το εργοστάσιο βγήκε.

Διαβασε λιγο παραπανω φιλε.Δεν μου το επισκευασαν, γι' αυτο και η λεξη επισκευη ειναι σε εισαγωγικα.Καινουργια συσκευη, κουτας μου εστειλαν με ολα τα παρελκομενα.Συγγνωμη, αλλα εγω οταν δινω 800€+ για συσκευη δεν δεχομαι να παρω πισω Refurbished σε περιπτωση εγγυησης ή αντικαταστασης λογω υπαιτιοτητας μου...

Δημοσ.

Καινούργια λες εσύ ότι είναι, αν είναι refurbished σε ωραίο περιτύλιγμα δεν το ξέρεις. Θέλεις να πεις ότι εγώ πετάω κάτω το κινητό μου και σπάει και έχω την απαίτηση να μου δώσουν καινούργια με 100€ ενώ η συσκευή κοστίζει πολλαπλάσια αν πας να την αγοράσεις από το κατάστημα. Οκ...

• Like 1
Δημοσ.

Διαβασε λιγο παραπανω φιλε.Δεν μου το επισκευασαν, γι' αυτο και η λεξη επισκευη ειναι σε εισαγωγικα.Καινουργια συσκευη, κουτας μου εστειλαν με ολα τα παρελκομενα.Συγγνωμη, αλλα εγω οταν δινω 800€+ για συσκευη δεν δεχομαι να παρω πισω Refurbished σε περιπτωση εγγυησης ή αντικαταστασης λογω υπαιτιοτητας μου...

Σου εστειλαν καινουρια συσκευη πισω, σε κουτι σφρσγισμενο ??

Ολα αυτα με 100 ευρω?

Μπραβο τους!

Παντως, αυτο που λεει ο dali εχει ενα point.

Δημοσ.
SaFiS,από ενδιαφέρον, πόσο χρόνο πήρε η επισκευή λαι που απευθύνθηκες?

Συνολικα πηρε 2 βδομαδες λογω διαφορας ωρας.Εγω εστελνα mail και το εβλεπαν την επομενη.Επικοινωνησα μεσω του επισημου καταστηματος τους οπου και ειχα αγορασει την συσκευη...

http://europe.oppostyle.com

@ddr2: καταλαβαινω τι λεει και ο dali αλλα δεν ημουν ο μονος που ελαβε νεα συσκευη.Την διαδικασια και το feedback το πηρα πρωτα απο αλλους κατοχους μεσα απο το επισημο φορουμ της εταιριας, που ειχαν την ιδια μεταχειριση.

Τελος παντων, νομιζω πως φυγαμε λιγο εκτος θεματος... :)

Δημοσ.

Πουτάνα εταιρεία, είναι να μην σου χαλάσει (ή σου ρθει χαλασμένο) 5s εχω και το lock button κουνιέται φουλ λες κ είναι κινέζικο, όσα 5s έχω δει το ίδιο θέμα έχουν. Κατα τ'άλλα premium προιόν ^^,

• Super Moderators
Δημοσ.

Πουτάνα εταιρεία, είναι να μην σου χαλάσει (ή σου ρθει χαλασμένο) 5s εχω και το lock button κουνιέται φουλ λες κ είναι κινέζικο, όσα 5s έχω δει το ίδιο θέμα έχουν. Κατα τ'άλλα premium προιόν ^^,

Πάλι εγώ ειμαι τυχερός ε? Μάλλον με αγαπάει η Apple! 

Δημοσ.

Μόλις μίλησα με Infoquest.

6-7 εργασιμες θα διαρκέσει η όλη φάση. Έλεος!!!

Ούτε λόγος για παροχή συσκευής αντικατάστασης/χρησιδανεισμού...

Δημοσ.

Πάλι εγώ ειμαι τυχερός ε? Μάλλον με αγαπάει η Apple!

και εγω απο τους τυχερους ειμαι. Μπραβο μου, δεν μου το χα!
Δημοσ.

Καλα εντάξει, αυτοι στην Infoquest δεν πάνε καλά σίγουρα .. Πρέπει λέει να μείνει το κινητο 7-8 εργασιμες μέρες, να ελεχθεί αν όντως η παταρία εχει πρόβλημα ( τοσες μερες απαιτει αυτη η τοσο δύσκολη δουλεια ) και αν ναι 10-12 για παραλαβή ..

Εχει δεν εχει πρόβλημα , τι μας απασχολεί εμάς ? Η συσκευη ανήκει σε αυτή τη παρτίδα ? ΝΑΙ , απαιτω λοιπόν την αντικατάσταση της μπαταρίας .. ΕΛΕΟΣ πια

• Like 2
Δημοσ.

Καλα εντάξει, αυτοι στην Infoquest δεν πάνε καλά σίγουρα .. Πρέπει λέει να μείνει το κινητο 7-8 εργασιμες μέρες, να ελεχθεί αν όντως η παταρία εχει πρόβλημα ( τοσες μερες απαιτει αυτη η τοσο δύσκολη δουλεια ) και αν ναι 10-12 για παραλαβή ..

Εχει δεν εχει πρόβλημα , τι μας απασχολεί εμάς ? Η συσκευη ανήκει σε αυτή τη παρτίδα ? ΝΑΙ , απαιτω λοιπόν την αντικατάσταση της μπαταρίας .. ΕΛΕΟΣ πια

αμα λενε ετσι, η λαλακια παει cloud.....
Δημοσ.

Μην ενθουσιάζεστε παιδιά, εγώ το πήγα, το είδαν, συμφώνησαν ότι ειναι στο προγραμμα, το κράτησαν και χτες που πήγα να το πάρω μου το έδωσαν χωρίς να έχουν αλλάξει μπαταρία. Ο λόγος; Έκαναν διαγνωστικά μέσω ενός προγράμματος της Apple και τους έδειξε ότι δεν χρειάζεται αντικατάσταση. Υπόψη ότι από την αρχή είχε θέμα η μπαταρία, έχανε γρήγορα την μπαταρία και εσβηνε με ποσοστό 18 ή 20%, αλλά την άλλαξα στην εγγύηση γιατί στον Γερμανό μου έλεγαν ότι πρεπει να το στείλουν Αμερική και θα έκανε 40-50 μέρες. Παπάρες. Σιγά μην κάτσω στην Apple να με κοροϊδεύει. Βγάζουν το 6 και θέλουν να δείξουν αξιόπιστοι και παραμυθιάζουν τον κόσμο ότι αλλάζουν την μπαταρία τάχα μου. Όλοι διαβάζουν την είδηση αλλά πολύ λίγοι μαθαίνουν την αλήθεια. Να πανε να......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...