mourouzis2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Υπάρχει άλλη εταιρεία που προσφέρει τέτοια υποστήριξη? ΚΑΜΙΑ.
darklordvader77 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 ο λογος; Δε μπορουν να το φορμαρουν αν δε το χεις απενεργοποιησει, ετσι ειναι η πολιτικη τους. Απ το να στο ζητανε εκεινη την ωρα και να το κανεις καλυτερα απο πριν. Και μπροστα τους Επαναφορα Περιεχόμενου και Ρυθμίσεων. Ταλαιπωρία για ακόμα μια φορά. Αντε κάνε backup και τρέχα στο μαγαζί,ειδικά αν δεν έχεις καθόλου χρόνο. Και ειδικά αν ο χρόνος είναι χρήμα και το τηλέφωνο εργαλείο δουλειάς... Όσον αφορά το χρόνο θα συμφωνήσω, όσον αφορά το Backup όχι (iCloud Backup). Στο επιστρέφουν φορμαρισμένο, απλά σύνδεσε το σε ενα καλό Wi-Fi και διάλεξε επαναφορά απο iCloud και θα ναι ακριβώς όπως πριν.
kirileman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Απατεώνες, λέμε. Δε ξαναγοράζω iPhone (5). 4
spirosd2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Ναι μονο αυτα και καλα έχουν πρόβλημα το δικό μου που αγοράστηκε Ιούνιο του 2013 εχει γαμω τις μπαταρίες 4 φορτίσεις την ημέρα... 2
spazyjay Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Τα χρυσοπληρωνετε και μετα τα φορτιζετε 100 φορες την ημερα και ασε αν βγαλουν θεμα hardware το πληρωνετε εις διπλουν.μπραβο στην υποστηρηξη της apple.
Andreas_FrenzY Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 @astral_74 Από τη στιγμή που βλέπεις ότι αρκετοί αγοραστές και χρήστες είναι τόσο πορωμένοι με την εταιρειουλα τους, ώστε να αδιαφορούν και να κάνουν "πλακιτσες" στο άκουσμα της είδησης, μην ασχολείσαι. Άσε τον τρελο στην τρέλα του λέει ο σοφός λαός... 5
jamca2 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 @astral_74 Από τη στιγμή που βλέπεις ότι αρκετοί αγοραστές και χρήστες είναι τόσο πορωμένοι με την εταιρειουλα τους, ώστε να αδιαφορούν και να κάνουν "πλακιτσες" στο άκουσμα της είδησης, μην ασχολείσαι. Άσε τον τρελο στην τρέλα του λέει ο σοφός λαός... φίλε έχεις απόλυτο δίκιο. Ομως ξέροντας ότι μπορώ να επηρεάσω έστω και έναν προσωπικά θα κάνω το σχόλιό μου. Η apple ειναι σεβαστή εταιρία, αλλά δεν είναι για 600 και 700 ευρω. Ολοι λένε για ποιότητα κατασκευής και συνέχεια υπάρχουν θέματα( μπαταρία, σήμα, σκόνες σε οθόνες κ.α.). Ειναι ποιοτική αναμβίβολα αλλά όχι σε ultimate επιπεδο οπως πολλοί θα ήθελαν. Κάποτε, επί εποχή 3gs ήταν πολύ μπροστά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τώρα ειναι μόνο μπροστα σε επίπεδο διαφημιστικής δεινότητας, γιατί ως συσκευή ειναι πίσω. Πολύ κράζουν για λαγκαρίσματα τα android αλλά κανείς iphone-ακιας δεν κραζει την apple που χρειάζεται 2ωρο για να περάσει τη μουσική του με μια σειρά στο κινητό, ή που θα πρεπει να βάλει tags σε ότι mp3 έχει( ναι ξέρω όσοι έχουν iphone έχουν αγορασμένα mp3...σίγουρα! ) . Δεν προτρέπω να πάει κανεις σε android αλλά θα έλεγα να είμαστε ανοιχτοί σε εναλακτικές. Προσωπικά μου αρεσει το ios αλλά εξίσου απλό και απέριττο ειναι και το sense της htc χωρίς τους περιορισμούς της apple. Αυτή η εταιρία κάποτε είχε θάρρος, τώρα έχει μόνο θράσος που πατάει στην μόδα του μήλου... 5
futureshock Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Σωστη κινηση για μια ακομη φορα (οπως και με το κουμπι). Υπάρχει άλλη εταιρεία που προσφέρει τέτοια υποστήριξη? ΚΑΜΙΑ. μετα απο 2 χρονια? 3
Andreas_FrenzY Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 φίλε έχεις απόλυτο δίκιο. Ομως ξέροντας ότι μπορώ να επηρεάσω έστω και έναν προσωπικά θα κάνω το σχόλιό μου. Η apple ειναι σεβαστή εταιρία, αλλά δεν είναι για 600 και 700 ευρω. Ολοι λένε για ποιότητα κατασκευής και συνέχεια υπάρχουν θέματα( μπαταρία, σήμα, σκόνες σε οθόνες κ.α.). Ειναι ποιοτική αναμβίβολα αλλά όχι σε ultimate επιπεδο οπως πολλοί θα ήθελαν. Κάποτε, επί εποχή 3gs ήταν πολύ μπροστά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τώρα ειναι μόνο μπροστα σε επίπεδο διαφημιστικής δεινότητας, γιατί ως συσκευή ειναι πίσω. Πολύ κράζουν για λαγκαρίσματα τα android αλλά κανείς iphone-ακιας δεν κραζει την apple που χρειάζεται 2ωρο για να περάσει τη μουσική του με μια σειρά στο κινητό, ή που θα πρεπει να βάλει tags σε ότι mp3 έχει( ναι ξέρω όσοι έχουν iphone έχουν αγορασμένα mp3...σίγουρα! ) . Δεν προτρέπω να πάει κανεις σε android αλλά θα έλεγα να είμαστε ανοιχτοί σε εναλακτικές. Προσωπικά μου αρεσει το ios αλλά εξίσου απλό και απέριττο ειναι και το sense της htc χωρίς τους περιορισμούς της apple. Αυτή η εταιρία κάποτε είχε θάρρος, τώρα έχει μόνο θράσος που πατάει στην μόδα του μήλου... Συμφωνώ με ό,τι έχεις γράψει. (Αν και προτιμώ το android από το ios) (κάτοχος ipad air, macbook air ) Εγώ με τα fanboys τα έχω... Άλλωστε τις τακτικές της apple και της κάθε apple τις γνωρίζουμε... Σου παραθέτει άνθρωπος που δούλευε για αυτούς, και κάτοχος iphone, την τακτική που ακολούθησαν για το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο τώρα "θέλουν" να διευθετήσουν ,και είναι ανίκανοι ακομά και να σωπάσουν...(δεν σου μιλάω καν για κράξιμο) Αντ' αυτού κάνουν πλακίτσες και γράφουν εξυπνάδες... Πραγματικά έχω φτάσει σε σημείο να πιστεύω ότι ούτε την τιμή της γυναίκας τους δεν υπερασπίζονται με τέτοια θέρμη και οπαδισμό... Τα κινητά και γενικώς η τεχνολογία, που όλοι μας γουστάρουμε εδώ μέσα, είναι προς καλυτέρευση και διευκόλυνση της ζωής μας. Δεν πρέπει να αποτελέσει ακόμα έναν τομέα για να φανατιζόμαστε. Τόσοι υπάρχουν... 3
nikchris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 ειδικά μια συσκευή που υποτίθεται χρυσοπληρώνεται και για την ποιότητα κατασκευής δεν επιτρέπονται τέτοιες αστοχίες. Πόσο μάλιστα όταν δεν έιναι αποσπώμενη η μπαταρία. Από έξω κούκλα και από μεσα πανούκλα. Ως τώρα από προσωπική εμπειρία είχα πρόβλημα και με το 3gs και με το 4αρι , όπου μετά από 1μιση χ΄ρονο η μπαταρία με ανοιχτά data έβγαζε δεν έβγαζε πέντε ώρες... Aυτη τη λογικη δεν την καταλαβαινω "τοσα λεφτα εδωσα, δεν επιτρεπεται να χαλαει" Και 3000€ να ειχε, οι αστοχιες ειναι μεσα στο προγραμμα, παραγονται εκατομμυρια συσκευες. Εδω αλλοι πανακριβα αμαξια παιρνουν και τους πεθαινει η μηχανη σε μια βδομαδα.
jamca2 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Aυτη τη λογικη δεν την καταλαβαινω "τοσα λεφτα εδωσα, δεν επιτρεπεται να χαλαει" Και 3000€ να ειχε, οι αστοχιες ειναι μεσα στο προγραμμα, παραγονται εκατομμυρια συσκευες. Εδω αλλοι πανακριβα αμαξια παιρνουν και τους πεθαινει η μηχανη σε μια βδομαδα. το προβλημα νομίζω είναι ότι θεωρούμε αυτονόητο την αστοχία στην μπαταρία( μιλάω για μαζική αστοχία την στιγμή που τώρα που μπαγιάτεψε το iphone 5 την παραδέχετε και η ιδια η apple) που είναι από τα βασικότερα components μιας οποιασδήποτε φορητής συσκευής, πόσο μάλλον που δεν αλλάζει. Δεν το θεωρώ αστοχία για την ακρίβεια. Οσο αστοχία ήταν η πετρελαιοκηλίδα της BP στον κόλπο του μεξικό( που απλώς δεν έιχε λάβει μέτρα ασφαλέιας γιατι κόστιζαν και θα είχε χασούρα) άλλο τόσο αστοχία ειναι και η περιπτωση της μπαταρίας στο iphone. Απλώς παράγουν με κακοπληρωμένους εργαζόμενους, όσο περισσότερο μπορούν γιατί οι iphonαδες περιμενουν στην ουρά μια βδομάδα πριν, ρίχνοντας έτσι το quality control. Θα μου πεις δεν το κάνουν όλες οι εταιρίες αυτο? και βέβαια, αλλά το να δίνεις 600 ευρω και να κυκλοφορείς με μια πρίζα στη τσεπη δεν το θεωρώ προσωπικά και τόσο αυτονόητο. Οταν μάλιστα εξαρχής η αυτονομία λόγο των μικρών μπαταριων της apple ειναι ήδη μικρή. Αν η apple έβλεπε ότι έχανε χρηματα από αυτό θα το άλλαζε. Αλλά οι φανατικοί των iphone και κλειστό να τους είναι δεν τους κάνει διαφορά...αρκει να έχουν το μήλο στην τσέπη. Τονίζω ότι τα λατρεύω σχεδιαστικά τα iphones και με γοητεύει το ios( αν και δεσμευτικό και κλειστό) αλλά δεν ανέχομαι να με δουλεύουν μπροστά στα μάτια μου, την στιγμή που κυκλοφορούν τόσες μα τόσες συσκευές εναλλακτικές. Οι αστοχίες ειναι μεσα στο πρόγραμμα αλλά περιστασιακά, διαφορετικά δεν λέγονται αστοχίες αλλά τακτική και πολιτική εταιρίας. Δεν έχω δει ούτε έναν με iphone και να μην κάνει παράπονα για την μπαταρία και από προσωπικό παράδειγμα έχω το 3gs και το 4. Και μια παρατήρηση...στις διαφημίσεις μια χαρά τα πάει η apple, εκει δεν βλέπω να αστοχει...προφανώς γιατί εκεί οφέιλει τη δημοτικότητά της πλέον και όχι στην αξία των συσκευών της...ωσπου να με εκπλήξει με καποια καινοτομία όπως συνηθιζε δεν θα της δώσω επιπλέον ευρω...
SaFiS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Υπάρχει άλλη εταιρεία που προσφέρει τέτοια υποστήριξη? ΚΑΜΙΑ. Ναι, η OPPO και μαλιστα καλυτερη.Πριν 7 μηνες εσπασα την οθονη του Find 5 μου.Επικοινωνησα με το After Sales τους, μου εστειλαν Courier (TNT) να παραλαβει την συσκευη, πηγε Κινα, πληρωσα μεσω PayPal την "επισκευη" και μου εστειλαν καινουργια, σφραγισμενη συσκευη σε 2 μερες απο το Ευρωπαικο τους καταστημα... Και πριν πει κανεις οτι ειμαι Apple Hater, εχω και 5S αλλα, την υποστηριξη της OPPO δυστυχως ουτε η Apple δεν την εχει.Δεν γινεται συσκευη τετοιας αξιας να στην αλλαζουν με Refurbished...
ddr2 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 μετα απο 2 χρονια? Μαλλον δεν εγινε αντιληπτο, αλλα αυτο το προγραμμα ανακλησης αφορα συσκευες εκτος εγγυησης,Οι συσκευες που ειναισε εγγυηση, αν καποιος ειχε προβλημα με την μπαταρια, μπορουσε να το αναφερει στο σερβις και να πηγσινε για επισκευη . Εδω ομως προλειται για υποστηριξη περσν της εγγυησης,. 1
spazyjay Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 @dali13gr Σιγουρα δεν θα κοστιζε αν εσπαζε η οθονη του iphone ειναι το μονο σιγουρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα