Προς το περιεχόμενο

LG G Pad V500 8.3" vs Samsung Galaxy Tab Pro 8.4"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ο browser της samsung,ειναι αρκετα smoothατος,με lag free.

Ο chrome/FF ειναι που χολενουν λιγο,αλλα οχι τραγικα πραγματα!

Επεξ/σία από ektor7
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ο browser της samsung,ειναι αρκετα smoothατος,με lag free.

Ο chrome/FF ειναι που χολενουν λιγο,αλλα οχι τραγικα πραγματα!

Τα redraws και το lag πάνε σύννεφο.....αναφέρομαι στο οκτα (5420) μοντέλο....
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το είχε της samsung και πραγματικά είχα εντυπωσιαστεί απο την οθόνη του..

Δεν με είχε εντυπωσιάσει η ποιότητα κατασκευής του όμως όπως κ η μπαταρία του.

δεν εχει αυτονομία ipad mini σε καμία περίπτωση όπως και κανένα της κατηγορίας αυτης με android.

δεν ξέρω τα note αν τα πάνε καλά απο μπαταρία . δεν ετυχε να τα δουλέψω.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.

Έχοντας δει και τα δύο από κοντά το σαμσουνγκ είναι καλύτερο ιδίως σε οθόνη και χρώματα, για αυτό και το επέλεξα, μπαταρία μια χαρά κραταει και λίγκ δεν έχω παρατηρήσει

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γνωριζει κανεις τι συμβαινει με το tab pto 8.4 στην εκδοση με την καρτα σιμ?δεν το βρισκω πουθενα σε κανενα καταστημα...

Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω το tab pro 8.4 lte εκδοση?δεν υπαρχει σε κανενα καταστημα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Galaxy tab pro 8.4 φιλέ μου και ασε να λένε οι άλλοι για λαγκ που δεν έχουν ιδέα...το έχω 2 μηνες και επειδή δεν γουσταρα το touchui της sammy πέρασα cyanogen 4.4.4 με custom kernel oc και άντε γεια λεμε ....εννοείται πως ειναι μακράν καλυτερο σε επιδόσεις απο το v500 αλλά όχι πως δεν είναι καλό και αυτό αλλά στα φράγκα που έχει πλεον το pro δεν παιζει να βρεις κάτι καλυτερο

• Like 1
Δημοσ.

Galaxy tab pro 8.4 φιλέ μου και ασε να λένε οι άλλοι για λαγκ που δεν έχουν ιδέα...το έχω 2 μηνες και επειδή δεν γουσταρα το touchui της sammy πέρασα cyanogen 4.4.4 με custom kernel oc και άντε γεια λεμε ....εννοείται πως ειναι μακράν καλυτερο σε επιδόσεις απο το v500 αλλά όχι πως δεν είναι καλό και αυτό αλλά στα φράγκα που έχει πλεον το pro δεν παιζει να βρεις κάτι καλυτερο

Γεια σου ρε μεγαλε που έχεις όλο και ολο ΕΝΑ μυνημα εδώ μέσα και θα μας πεις ότι δεν έχουμε και ιδέα.....αθανατοι Έλληνες.....

Λες να ποσταρω έτσι για πλάκα για να περνάει απλά η ώρα μου ?

Λες στον ανθρωπο να παρει το Samsung και εσύ έχεις κάτσει με ένα σωρό επεμβάσεις να το κάνεις ανθρωπινο....ε λοιπόν ότι και να λες ναι λαγκαρει ναι σκαλωνει και το λέω γιατί είχα την ευκαιρία να το δουλέψω.....

Να σου πω το σούπερ ντουπερ λαγκ φρι ταμπλετακι....? Ενα οποιοδήποτε win tablet που αν βάλω για παράδειγμα το δικό μου Asus t100 δίπλα στο δικό σου δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς......

Γέμισε ο τόπος ξερολες και εξυπνακιδες....

• Like 1
Δημοσ.

Το να συγκρίνεις το t100 με το Tab pro, είναι τουλάχιστον αστείο. Και στο λέω που έχω και τα δύο.

Το τ100 εκτελεί χρέη mediacenter, και το άλλο ως τάμπλετ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το να συγκρίνεις το t100 με το Tab pro, είναι τουλάχιστον αστείο. Και στο λέω που έχω και τα δύο.

Μιλας φυσικα μονο για σενα!

Γιατι εδω, το t100 εκτελει τα παντα γιατι δεν υπαρχει αλλο pc ουτε tablet!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 2
Δημοσ.

Τα tab pro έχουν λαγκ και πάσχουν από έλλειψη υποστήριξης, αφού πλέον η σαμυ έριξε βάρος στη σειρά S. Πολύ καλά και τα pro αλλά η εταιρεία τα κρεμασε εντελώς.

Από την άλλη, το g pad είναι αστέρι αν και πιο αργό από το pro.

• Like 1
Δημοσ.

σε προτρέπω να μάθεις λίγο καλύτερα το t100.....το "αστείο" το προσπερνω γιατί φαίνεται δεν το έχεις ψάξει και πολύ το θεμα.....

Δημοσ.

Επειδή τυχαίνει να έχω το LG , το μονο παράπονο που έχω είναι ότι θα ήθελα καλύτερη μπαταρια. Για το tab pro δεν ξέρω, δεν το έχω δουλέψει.

Δημοσ.

Μιλας φυσικα μονο για σενα!

Γιατι εδω, το t100 εκτελει τα παντα γιατι δεν υπαρχει αλλο pc ουτε tablet!

Φυσικά και μιλάω για εμένα, για ποιον θες να λέω? Το γείτονα? Ένα παράδειγμα θα σου δώσω... Ανοίγεις flipboard στις 10" 720p οθόνη του τ100. Δεν μπορείς να διαβάσεις τίποτα. Το ανοίγεις στις 8" 1440p του Pro, διαβάζεις σαν άνθρωπος.

Να το χ€σε το φουλ λειτουργικό, όταν πρέπει να συμβιβαζεσαι ακόμα και στις απλές καθημερινές λειτουργίες. Και στα λέω εγώ που υπήρξα οπαδός του τ100. Καλό μηχάνημα, αλλά πολύ μακριά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά και μιλάω για εμένα, για ποιον θες να λέω? Το γείτονα? Ένα παράδειγμα θα σου δώσω... Ανοίγεις flipboard στις 10" 720p οθόνη του τ100. Δεν μπορείς να διαβάσεις τίποτα. Το ανοίγεις στις 8" 1440p του Pro, διαβάζεις σαν άνθρωπος.

Να το χ€σε το φουλ λειτουργικό, όταν πρέπει να συμβιβαζεσαι ακόμα και στις απλές καθημερινές λειτουργίες. Και στα λέω εγώ που υπήρξα οπαδός του τ100. Καλό μηχάνημα, αλλά πολύ μακριά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες.

Kαι μετα ανοιγεις τον pdf reader και σερνεται το συμπαν και περιμενεις κανενα λεπτο για να φορτωσει το περιεχομενο,για να χαρεις 1440p της οθονης του!

Να τα λεμε ολα!!!

Υ.Γ.Ασχετα με αυτη την παρεμβαση και εγω συμφωνω με το samsung tab pro 8! :rolleyes:

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Το 90% του χρόνου μου στο τάμπλετ διαβάζω είτε pdf, η cbr, ουδέποτε είχα πρόβλημα... Αν στα φορτώσω σε κινέζικη class4 sd card είναι λογικό να τα δεις έτσι...

Το να θες να θάψεις μια συσκευή είναι το μόνο εύκολο, πάντα κάτι τα υπάρχει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...