Προς το περιεχόμενο

LG G Pad V500 8.3" vs Samsung Galaxy Tab Pro 8.4"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.. Κατα την γνωμη μου ειναι απο τα πιο ησχυρα κ απροβληματιστα ταμπλετ..

Ποιο απο τα 2? ακουω γνωμες.. 

Αυτοι που εχουν ενα απο τα 2 να το διευκρινιζουν..

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλα επειδη εχω g2 απροβληματιστο εντελως κ ξερω οτι ειναι παρομοιο με g pad γι αυτο κ ειναι ο μονος λογος που θα πηγαινα στο LG.. απο χαρακτηριστικα σιγουρα το samsung ειναι αρκετα ανωτερο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους.. Κατα την γνωμη μου ειναι απο τα πιο ησχυρα κ απροβληματιστα ταμπλετ..

Ποιο απο τα 2? ακουω γνωμες.. 

Αυτοι που εχουν ενα απο τα 2 να το διευκρινιζουν..

Εγω θα προτινα να περιμενεις λιγο,για το shield της nvidia,με τον k1!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω θα προτινα να περιμενεις λιγο,για το shield της nvidia,με τον k1!

Πολυ καλη επιλογη ο φιλος μπραβο...!! Φαινεται η καλυτερη επιλογη,, θα δειξει μολις κυκλοφορησει προς τα εδω

Επεξ/σία από killmelater
Δημοσ.

Βλεπω τα lag δεν σας ενοχλουν στο tab pro.....μεγια σου φιλε αν επιλεξεις τελικα αυτό της Sammy και υπομονη.....

Δεν μιλαω στο ασχετο, το εχω δουλεψει και εμενα προσωπικα με ενοχλουν πολύ τα lags.....

Δημοσ.

Βλεπω τα lag δεν σας ενοχλουν στο tab pro.....μεγια σου φιλε αν επιλεξεις τελικα αυτό της Sammy και υπομονη.....

Δεν μιλαω στο ασχετο, το εχω δουλεψει και εμενα προσωπικα με ενοχλουν πολύ τα lags.....

Λιγο που το δουλεψα σε ενα καταστημα public δε κολουσε καθολου.. τωρα να μου πεις τι θα καταλαβεις μεσα στα 5 λεπτα? ειμαι προς το lg γτ ειναι εντελως απροβληματηστω.. αλλα εχω λιγο χρονο ωστε να προβω σε αγορα.. Καποιοι λενε οτι κολλαει καποιοι λενε απλα τελειο, δε ξερεις που να καταληξεις

Δημοσ.

Λιγο που το δουλεψα σε ενα καταστημα public δε κολουσε καθολου.. τωρα να μου πεις τι θα καταλαβεις μεσα στα 5 λεπτα? ειμαι προς το lg γτ ειναι εντελως απροβληματηστω.. αλλα εχω λιγο χρονο ωστε να προβω σε αγορα.. Καποιοι λενε οτι κολλαει καποιοι λενε απλα τελειο, δε ξερεις που να καταληξεις

Δες και κανενα win tablet (x86 φυσικα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το android πιανει καπου 500 Mb Ram με το που ανοιξεις το ταμπλετ χωρις να εχεις ανοιξει καποια εφαρμογη,αφου "τρεχουν" απο πισω διαφορα που πρεπει να τα κλεινεις συνεχως.Να κανεις τι με τα αλλα 500Mb?Στα 2 gb Ram μενει ελευθερη η 1,5 gb.Συν οτι τα "φορτωνουν" με αχρηστες εφαρμογες.Εκτος απο αυτο βαζουν και 8gb εσωτερικη μνημη για κερασακι στην τουρτα.Οποτε για να πας σε ταμπλετ με καλη αναλυση,2gb Ram και 16gb εσωτερικη πρεπει να δωσεις παραπανω χρηματα για να πας επωνυμο οπως το Samsung.Δηλαδη κολλαει ακομα και το Samsung με τετοια specs?Αν απενεργοποιησεις τις προεγκατεστημενες εφαρμογες?Γινεται?Παιζει ρολο και η μεγαλη αναλυση οθονης στο lag?

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Στο magazine Ui μπορείς να αναπαράγει το Lag όταν πας πάνω από τα magazine widgets, που στην ουσία είναι το flipboard και 4-5 ακόμα εφαρμογές ταυτόχρονα.

Το οποίο λαγκ εμφανίζεται μόνο κατά το πρώτο σκρολ πάνω από τη homescreen με το magazine.

Τώρα σε περίπτωση που αυτό σε ενοχλεί, μπορείς ένα να αφαιρέσεις τα widgets, η δυο και ακόμα καλύτερα, να αλλάξεις launcher και να βάλεις ας πούμε τον NOVA όπου και θα πετάει.

Τώρα είναι στο δικό σου χερι να θα ακούσεις τεκμηριωμένες απόψεις η θα ακούσεις fanboys, που αγνοούν ότι στα τάμπλετ που προτείνουν πατάς το back στον browser και περιμένεις να κάνει reload η σελίδα...

Δημοσ.

Στο magazine Ui μπορείς να αναπαράγει το Lag όταν πας πάνω από τα magazine widgets, που στην ουσία είναι το flipboard και 4-5 ακόμα εφαρμογές ταυτόχρονα.

Το οποίο λαγκ εμφανίζεται μόνο κατά το πρώτο σκρολ πάνω από τη homescreen με το magazine.

Τώρα σε περίπτωση που αυτό σε ενοχλεί, μπορείς ένα να αφαιρέσεις τα widgets, η δυο και ακόμα καλύτερα, να αλλάξεις launcher και να βάλεις ας πούμε τον NOVA όπου και θα πετάει.

Τώρα είναι στο δικό σου χερι να θα ακούσεις τεκμηριωμένες απόψεις η θα ακούσεις fanboys, που αγνοούν ότι στα τάμπλετ που προτείνουν πατάς το back στον browser και περιμένεις να κάνει reload η σελίδα...

Έχει ο αδελφός μου το 10αρι galaxy tab pro, τραγικό το web surfing σε ότι δοκίμασα - και μόνο ο uc browser ήταν ο λιγότερο σπαστικός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...