gorath Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να αλλάξω την κάρτα γραφικών (NVIDIA 8600M 256 ram) στο εν λόγω laptop (σχεδόν επταετίας αλλά βαστάει γερά) με ό,τι καλύτερο και ταυτόχρονα συμβατό μπορώ να βρω από ebay. Μπορεί κανείς να μου προτείνει τι μπορώ να βάλω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
saflom Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 https://www.skroutz.gr/s/2353832/MSI-GeForce-FX5500-256MB.html 1
TEOKOS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 @gorath για πολλούς λόγους ξέχνα το @ saflom για laptop ρωτάει
gorath Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Φίλε TEOKOS δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αναβαθμιστεί η κάρτα; Δεν λέω να βάλω κάτι εντελώς σύγχρονο αλλά κάτι έστω με μεγαλύτερη RAM (512 ή 1 GB). Δεν έχω καμία ελπίδα; (έστω και με πατέντα στο ρεύμα; )
saflom Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 @gorath για πολλούς λόγους ξέχνα το @ saflom για laptop ρωτάει my wrong Φίλε TEOKOS δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αναβαθμιστεί η κάρτα; Δεν λέω να βάλω κάτι εντελώς σύγχρονο αλλά κάτι έστω με μεγαλύτερη RAM (512 ή 1 GB). Δεν έχω καμία ελπίδα; (έστω και με πατέντα στο ρεύμα; ) αλλαξε lap. ακομα και ένα των 300 καλύτερη δουλειά θα κάνει. Ειδάλως δες στην σελίδα της invidia
@topos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Υπαρχουν καποια προτυπα στις καρτες γραφικων mxm/mxmII/mxmIII κοκ, αλλα τουλαχιστων στο δικο μου amilo pi2550(υποθετω παρομοιας ηλικιας/σχεδιασης με το xi2528) δεν ακολουθουσε κανενα απο τα γνωστα προτυπα. Για ψαξε το μηπως ειναι αντιστοιχη περιπτωση και το δικο σου...
SPANK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Απο οτι διάβαζω εδω http://forums.techarena.in/portable-devices/1420766.htmμπορεις να αναβαθμίσεις την κάρτα σου με Nvidia Quadro FX 5500 , το θέμα ειναι ομως οτι αν δεν κάνω λάθος η συγκεκριμένη ειναι αρκετά ακριβή οποτε μπορει να μην συμφέρει απο θέμα κόστους
coolerman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Υπαρχουν καποια προτυπα στις καρτες γραφικων mxm/mxmII/mxmIII κοκ, αλλα τουλαχιστων στο δικο μου amilo pi2550(υποθετω παρομοιας ηλικιας/σχεδιασης με το xi2528) δεν ακολουθουσε κανενα απο τα γνωστα προτυπα. Για ψαξε το μηπως ειναι αντιστοιχη περιπτωση και το δικο σου... ίδιες έχουν gpu @gorath είναι πανάκριβες(πλησιάζουν το 100αρικο) η κάρτες αυτές είναι συγκεκριμένες για αυτά τα μοντέλα(amilo xi 25xx-pi25xx) θα πετάξεις χρήματα στον "αέρα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα