bill27 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Καλησπερα,εχω ενα λαπτοπ με windows 7 home premium,οταν το αγορασα εκανα ενα δισκακι μεσω του ρεκοβερυ και ετσι μπορω να κανω φορματ και να το εχω στην εργοστασιακη του κατασταση.Θελω να ρωτησω...αν του βαλω τα 8αρια και για καποιον λογω δεν μου αρεσουν και θελω μετα να του επαναφερω τα 7αρια στην εργοστασιακη του κατασταση θα μπορω να το κανω με το δισκακι του ρεκοβερυ που εχω??? Το ρωταω γιατι εχω ακουσει πως ο σκληρος εχει ενα μερος που εχει τα αρχεια του ρεκοβερυ και αν διαγραψεις αυτο δεν θα γινετε μετα να το επαναφερεις στη εργοστασιακη του κατασταση.αυτο ισχυει η οχι???ευχαριστω
PC Booster Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μπορείς να βάλεις τα 8 χωρίς να πειραχτεί το recovery partition. Απλώς όταν θα κάνεις εγκατάσταση θα επιλέξεις το partition που είχαν τα 7, θα το διαγράψεις και θα δημιουργήσεις ένα partition για τα 8.
bill27 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 μπορω να δω καπου καποιον οδηγο???ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μπορείς να βάλεις τα 8 χωρίς να πειραχτεί το recovery partition. Δεν νομίζω να έχει recovery partition,μάλλον ο άνθρωπος λέει για το διαμέρισμα των 200mb που σου επιτρέπει να κάνεις εκκίνηση από αυτό και έχει τα εργαλεία επιδιόρθωσης. Λογικά δεν αλλάζει κάτι μεταξύ 7 και 8 αλλά αν θες να είσαι σίγουρος μπορείς να κάνεις ένα cd για να σου δώσει αυτά τα εργαλεία αν κάνεις εκκίνηση από αυτό. http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/create-a-system-repair-disc
micos000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Εγώ απ' ότι ξέρω, όλα τα λάπτοπ πλέον που έχουν ΟΕΜ λειτουργικό έχουν και κρυφό partition με το σύστημα επαναφοράς. Τα δισκάκια είναι γι την περίπτωση που καταστραφεί ο δίσκος. Έχω κάνει κάτι παρόμοιο με λάπτοπ που είχε vista. Έβαλα 7άρια και μετά επανέφερα τα vista από το κρυφό patition.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα