Tasossoulis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Αν ημουν στην θεση σου θα προβληματιζόμουν με τι να εκοβα την μητρική για να μπορεσει να χωρεσει στο κουτί... Μάλλον θα χρησιμοποιούσα σεγα και οχι πριόνι για να ειναι επαγγελματικό το κόψιμο, γιατι οι μητρικές ειναι ευαίσθητες στο θεμα κοψε ραψε... Μια γρατσουνια να γίνει στο κόψιμο και πάει αχρηστη η μητρική.. Εάν λέει οτι υποστιρίζει ATX και δεν χωράει θα το στείλω πίσω μιας και δεν έχω πριόνι εύκαιρο. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι έχω ένα χαρτοκόπτη...μπορεί να το δοκιμάσω με προσοχή tnx για την συμβουλή πάντως. Για πες μου όμως εσύ τι χρησιμοποίησες, γιατί το συγκεκριμένο cooler master είναι μεγαλύτερο απο το δικό σου;
Sakiz105 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Τα έχω δει, το spec 03 απορίπτεται.Τώρα τι απάντηση περιμένεις όταν μου λες να πάρω πιο μικρό και το 230τ είναι και πιο μεγάλο και θα έχω και το ίδιο πρόβλημα με τις τρύπες όπως και στο obsidian. Αν θέλετε να πείτε κάτι τουλάχιστον να είναι ουσιαστικό... Εχουν δικιο τελικα.Στο ιντερνετ δεν περναει ο σαρκασμος....Τωρα το τι ουσιαστικο να πεις σε καποιον που δεν ξερωριζει atx απο micro atx... Τωρα εφοσον εχεις αποφασισει γιατι θες βοηθεια? Το 350d χωραει micro atx και mini atx τελος http://www.corsair.com/en/obsidian-series-350d-micro-atx-pc-case Το silencio χωραει ATX αλλα στα ιδια λεφτα πας σε bitfenix..
aneurysm Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Εάν λέει οτι υποστιρίζει ATX και δεν χωράει θα το στείλω πίσω μιας και δεν έχω πριόνι εύκαιρο. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι έχω ένα χαρτοκόπτη...μπορεί να το δοκιμάσω με προσοχή tnx για την συμβουλή πάντως. Για πες μου όμως εσύ τι χρησιμοποίησες, γιατί το συγκεκριμένο cooler master είναι μεγαλύτερο απο το δικό σου; Στην ηλικία σου πρωτα διαβαζα για να μαθω τα βασικά και μετα άκουγα οσους ξερανε για να λύσω τις απορίες μου και στο τέλος επιανα το πληκτρολόγιο.. Και τοτε δεν υπήρχαν δημόσια fora...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα