Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση σχετικα με το CS.o athlon x 4 760k ειναι επαρκης για  cs kai dota 2?

Ναι.

μην πάμε στο άλλο άκρο όμως. αρκετο ναι ικανοποιητικό όχι

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μην πάμε στο άλλο άκρο όμως. αρκετο ναι ικανοποιητικό όχι

Δλδ?Με μια ρ9 270 δε θα εχω 60 fps σε αναλυση full hd?

Δημοσ.

@rowain για τα λεφτα που μιλάει ο apu είναι λίγος

Eξαρτάται το πως ορίζεις το λίγο. Γιατί ένα pc το στήνεις με βάση τη χρήση κατα κύριο λόγο και όχι με τα λεφτά γιατί και εγώ μπορώ να φτιάξω ένα pc πχ με i7 4930k + sli GTX 780ti με 2700€+ αλλά τι να το κάνω αφού δεν θα το αξιοποιήσω?? Φυσικά ο καθένας κάνει ότι θέλει με τα χρήματά του, αλλά για την χρήση που το θέλει το pc λοιπόν ένας καλός APU είναι μια χαρά, εκτός και αν σκοπεύει και για άλλα games στο μέλλον πράγμα όμως που δεν νομίζω να ισχύει. Οπότε εκτός και αν θέλει κάτι άλλο στο μέλλον ή απλά επιθυμεί ανεξαρτήτως εκμετάλλευσης ένα πιο δυνατό μηχάνημα γιατί τα γουστάρει αυτά (πράγματα που δεν τα έχει διευκρινίσει διότι προφανώς ο ίδιος δεν ξέρει τι ακριβώς χρειάζεται για αυτό που θέλει να κάνει, διαφορετικά δεν θα άνοιγε και θέμα), μπορεί να κρατήσει τα χρήματα που θα του μείνουν για κάτι που θα του χρειαστεί αργότερα (όπως μια gpu) ή για την καθημερινότητά του.

Kαι σε αυτό το budget δεν βγαίνει καλό ισορροπημένο σύστημα απόδοσης/τιμής με έναν i5 πχ που οι περισσότεροι θα σκέφτονταν.

• Like 2
Δημοσ.

Δλδ?Με μια ρ9 270 δε θα εχω 60 fps σε αναλυση full hd?

Ναι,θα χεις πολύ ικανοποιητικά fps ανάλογα το map και τη κίνηση στο game.Και πιο βαριά παιχνίδια σηκώνει ο συνδυασμός άνετα.

Δημοσ.

δεν διαβασα τι γραφεις γιατι βαριεμαι.... για τα λεφτα που δινει ο apu ειναι off. απλα και καθαρα

Αμα βαριέσαι να διαβάζεις τι γράφει ο άλλος καλύτερα να μη δίνεις και συμβουλές. Γιατί εσύ είσαι off, που υποστηρίζεις κάτι χωρίς επιχειρήματα και προφανώς δεν ξέρεις τι χρειάζεται το παιδί για να κάνει τη δουλειά του.  Μην είστε ότι να'ναι μερικοί. Απλά και καθαρά.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι,θα χεις πολύ ικανοποιητικά fps ανάλογα το map και τη κίνηση στο game.Και πιο βαριά παιχνίδια σηκώνει ο συνδυασμός άνετα.

Καλυτερα λες ενας ι3?

Δημοσ.

Αν και έχεις κάνει hijack...Με ι3 βγαίνει ακριβότερα για να τροφοδοτήσει ίδια κάρτα,με κλειδωμένο επεξεργαστή και σε περιορίζει σε κάποιες καταστάσεις.Γενικά και με πιο αδύναμους συνδυασμούς μπορείς να τα παίξεις αυτά.

Δημοσ.

Μετά από ώρες "έρευνας" κατέληξα σε αυτά:

1) MotherBoard

2) CPU:

3) GPU ή GPU Διάβασα σε review οτι η *Black Edition είναι καλύτερη, η διαφορά είναι 10€, Γνώμες;

4) PSU

5) COOLER

6) ΚΟΥΤΙΑ: i) Corsair Obsidian 350D Window ii) Corsair Carbide 330R Quit

*GIGABYTE Black Edition motherboards undergo an extra 168 hours (7 days) of stress testing before shipment

Όλες οι παρατηρήσεις αποδεκτές.

Αρχίκα μου αρέσε το πρώτο κουτί αλλά μετά σκέφτηκα οτι όλη η σκόνη θα μαζεύεται μέσα από τις ακάλυπτες τρύπες που έχει από πάνω χωρίς φύλτρο, όποτε είδα και ένα δεύτερο. Παράθέτω τα δύο Reviews για όποιον δεν βαριέται να τα δει και να πει την γνώμη του.

i) Corsair Obsidian 350D ii) Corsair Carbide 330R Quit

Επίσης το Obsidian λέει Mini-ITX, micro ATX (mATX) αλλά λογικά μπαίνουν και Full ATX.

Σημίωση: Στο Carbide λέει οτι εάν βάλεις funs 2x120 mm το καπάκι θα κλείνει κανονικά αλλά θα μπορεί να τραβάνε αέρα?

Μήπως θα έχω προβλήματα θερμότητας μιας και δεν μπορώ να βάλω ανεμηστήρα ούτε στο πλάι?

P.S: Επείδη πολλοί είπαν για την κάρτα, τα δύο παιχνίδια που ασχολούμαι περισσότερο είναι LoL, Cs:Go για τα οποία η κάρτα μου είναι αρκετή και δεν υπάρχει λόγος για κάτι παραπάνω, δεν σημαινεί οτι δεν πρόκειται να παίξω κάτι άλλο, αλλά εμένα με καλύπτει. Ο επέξεργαστής 4690Κ όντως είναι μεγάλος γι' αυτό και κατέβηκα. Kάποιος είπε οτι build είναι για Photoshop και όντως ασχολούμαι με το συγκεκριμένο πρόγραμμα που και που ερασιτεχνικά οχι σε καθημερινή βάση, για αυτό όπως και στην αρχή το PC ήθελα γενικά "να αντέχει" εαν το διαβάσατε μερικοί.

Δημοσ.

Μεγαλο κουτι για λιγα πραγματα.Θα στεναχωρεθεις που δεν θα γεμιζει.Κουτι σε κατι πιο compact,στυλ 230t ,spec 03

Τα έχω δει, το spec 03 απορίπτεται.Τώρα τι απάντηση περιμένεις όταν μου λες να πάρω πιο μικρό και το 230τ είναι και πιο μεγάλο και θα έχω και το ίδιο πρόβλημα με τις τρύπες όπως και στο obsidian. Αν θέλετε να πείτε κάτι τουλάχιστον να είναι ουσιαστικό...

Δημοσ.

To 350D δεν παίρνει ΑΤΧ. Πρόσεξέ το. Το 330R είναι μια καλή και ήσυχη λύση. Εκεί θα πήγαινα από αυτά που πρότεινες.

Δημοσ.

To 350D δεν παίρνει ΑΤΧ. Πρόσεξέ το. Το 330R είναι μια καλή και ήσυχη λύση. Εκεί θα πήγαινα από αυτά που πρότεινες.

Και εγώ γι' αυτό έλεγα αλλά με προβληματίζει το θέμα της θερμότητας όπως είπα να ανησυχώ?

EDIT: Γενικά μου αρέσουν τα minimal όπως και αυτό.

Δημοσ.

Κοίτα να δείς. Κάποια κουτιά στοχεύουν στο airflow με κάποιο κόστος τον θόρυβο και άλλα στην ησυχία με κάποιο κόστος στις θερμοκρασίες. Δεν θα έχεις πρόβλημα όμως με τις παραπάνω επιλογές. Υπάρχει ισορροπία νομίζω. Δεν κάνεις και ένα σύστημα που θα σου τρέχει συνέχεια σε load. Ειδικά αν πάρεις και 750Ti οι θερμοκρασίες στο κουτί σου θα είναι μικρές. Αν πάς σε i5 μπορείς να δείς μια aftermarket ψύκτρα όπως είπαμε και θα είσαι εντάξει. Μη σε αγχώνει τόσο το θέμα της θερμοκρασίας στο στήσιμο που κάνεις. Άποψή μου (τρολλο-άποψη όπως θα την χαρακτήριζαν κάποιοι...).

Δημοσ.

Και εγώ γι' αυτό έλεγα αλλά με προβληματίζει το θέμα της θερμότητας όπως είπα να ανησυχώ?

EDIT: Γενικά μου αρέσουν τα minimal όπως και αυτό.

Αν ημουν στην θεση σου θα προβληματιζόμουν με τι να εκοβα την μητρική για να μπορεσει να χωρεσει στο κουτί...

Μάλλον θα χρησιμοποιούσα σεγα και οχι πριόνι για να ειναι επαγγελματικό το κόψιμο, γιατι οι μητρικές ειναι ευαίσθητες στο θεμα κοψε ραψε... Μια γρατσουνια να γίνει στο κόψιμο και πάει αχρηστη η μητρική..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...