tropicalone Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Καλησπερα φιλοι... θα ηθελα συμβουλη για εγκατασταση ηχοσυστηματος στο αυτοκινητο μου. Το μπατζετ ειναι το πολυ 150 ευρω... δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα να ακουγουγομαι στους εξω... εγω κοιτουσα να βαλω δυο καλα ηχεια στο πισω μερος και εναν ενυσχητη.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 150 ευρω καλά ηχεία και ενισχυτή? Για ποιο αυτοκίνητο προκειται
tropicalone Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Punto.... να ακουω μουσικη σαν ανθρωπος θελω.. Αποστολή από το G420 με τη χρήση Insomnia App
NikosKallithea Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Βαλε δυο καλα ηχεία πισω και ασε τον ενισχυτή, βεβαια δεν ξερω τι μηχάνημα εχει και αν εχει 4 καναλια
pgathana Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα, βασικα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουργιο θεμα γι αυτο ρωταω εδω. Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο ηχεια, ποιο προτεινετε εσεις? Pioneer TS-H1710 Pioneer TS-G172Ci(αυτο που με απασχολει ειναι το υλικο κατασκευης τους που ειναι διαφορετικο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα