AntiCambeR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Προκειται για το laptop 1 φιλου.Μου'πε οτι πριν λιγες ημερες οταν το ανοιξε η οθονη εβγαζε κατι σαν χιονια.Οτι του εβγαζε κατι ειδοποιησεις και πατουσε χ για να κλεισει το παραθυρο.Δεν μου ειπε τι ηταν,μαλλον δεν ηξερε αγγλικα και δεν καταλαβε.Μετα δουλευε κανονικα οταν το ανοιγε και ξαφνικα πλεον οταν το αναβει δειχνει οτι ειναι αναμμενα τα κουμπια τροφοδοσιας κλπ αλλα η οθονη δεν δειχνει τιποτα.Ο δισκος ακουγεται οτι δουλευει σε κανονικες στροφες,ισα που ακουγεται οταν πλησιασα κοντα το αυτι μου να ακουσω.Τον ρωτησα αν εβγαλε μπλε οθονη και ειπε οχι.Ουτε νερο του επεσε η να χτυπηθηκε. Του ειπα οτι πιθανον να χαλασε η καρτα γραφικων η η μητρικη και οτι θα ρωτησω να μαθω τι μπορουμε να κανουμε.Και οτι μπορει να αρπαξε καποιον ιο. Το laptop ειναι Sony Vaio μεταχειρισμενο 2-3 χρονων μοντελο.Εγγυηση δεν του εδωσε αυτος που το πουλησε ουτε drivers αλλα απ'οτι θυμαμαι το πηρε σε καλη τιμη και σε καλη κατασταση ελαφρως μεταχειρισμενο. Τι μπορω να κανω μηπως φτιαξω το προβλημα?Τι μπορει να ειναι,καρτα γραφικων,μητρικη η κατι αλλο?
discoboyminimal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 ακους ηχους των windows οταν ανοιγει?αν ναι αυτο ειναι καλο. συνδεσε το σε εξωτερικη οθονη να μας πεις τι παιζει..εκει θα διχνει η οχι?
AntiCambeR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Οχι,δεν ακουγεται ο ηχος των Windows.Σωστος,καλη η ιδεα για την οθονη,πως δεν το σκεφτηκα?Γιατι μπορει να εχει καψει οθονη.Λογικα θα εχει η Hdmi η D-sub.Οποτε πρεπει να παρω το laptop σπιτι μου να το συνδεσω να δω αν θα δειξει οθονη.Σε περιπτωση που εχει καψει καρτα γραφικων η μητρικη αλλαζεται?
discoboyminimal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 κατα 90% οχι..πρεπει να δεις αν το μοντελο εχει ενσωματομενη την καρτα γραφικων πανω στη μητρικη..η οχι
AntiCambeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Ναι,σωστα.Κακως δεν σημειωσα το μοντελο.Για να μαθω τι αλλαζεται και τι οχι. Γνωριζω ατομο που αν του το δωσω θα βρει σιγουρα τι εχει το laptop,ασχολειται με επισκευες pc,laptop και Ps4 χρονια αλλα δεν μιλησα ακομη μαζι του και δεν ξερω αν θα χρεωσει χρηματα για να δει τι προβλημα εχει.Σιγουρα παντως αν εχει καει κατι και πρεπει να αλλαχτει(αν γινεται) πρεπει να πληρωθει αυτος αλλα και το ανταλακτικο.Και φυσικα αν συμφερει να φτιαχτει. Αν ηταν κανονικο PC πιστευω οτι θα μπορουσα να το ψαξω εγω τι εχει καει και θα του το αλλαζα,αυτο ειπα στον φιλο.Και οτι θα ψαξω το θεμα σαν να ηταν δικο μου laptop.Του ειπα βεβαια οτι ισως εχει καει η καρτα η η μητρικη και μπορει να μην αλλαζεται,τον προετοιμασα. Σκεφτηκα να το πηγαινα σε καταστημα αλλα δεν γνωριζω καποιο αξιοπιστο.Με την προυποθεση οτι θα μου εδιναν εγγυηση επισκευης μισο η 1 χρονο.Αλλα μαλλον το κοστος θα ειναι το 2πλασιο.Ειπα στον φιλο να μην κανει καμια κινηση μονος του και το παει πχ σε κανα Πλαισιο και τον γδαρουν.Γιατι ειναι τελειως ασχετος απο τεχνολογια και μπορει να την "πατησει".
plpapadopoulos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Προκειται για το laptop 1 φιλου.Μου'πε οτι πριν λιγες ημερες οταν το ανοιξε η οθονη εβγαζε κατι σαν χιονια.Οτι του εβγαζε κατι ειδοποιησεις και πατουσε χ για να κλεισει το παραθυρο.Δεν μου ειπε τι ηταν,μαλλον δεν ηξερε αγγλικα και δεν καταλαβε.Μετα δουλευε κανονικα οταν το ανοιγε και ξαφνικα πλεον οταν το αναβει δειχνει οτι ειναι αναμμενα τα κουμπια τροφοδοσιας κλπ αλλα η οθονη δεν δειχνει τιποτα.Ο δισκος ακουγεται οτι δουλευει σε κανονικες στροφες,ισα που ακουγεται οταν πλησιασα κοντα το αυτι μου να ακουσω.Τον ρωτησα αν εβγαλε μπλε οθονη και ειπε οχι.Ουτε νερο του επεσε η να χτυπηθηκε. Του ειπα οτι πιθανον να χαλασε η καρτα γραφικων η η μητρικη και οτι θα ρωτησω να μαθω τι μπορουμε να κανουμε.Και οτι μπορει να αρπαξε καποιον ιο. Το laptop ειναι Sony Vaio μεταχειρισμενο 2-3 χρονων μοντελο.Εγγυηση δεν του εδωσε αυτος που το πουλησε ουτε drivers αλλα απ'οτι θυμαμαι το πηρε σε καλη τιμη και σε καλη κατασταση ελαφρως μεταχειρισμενο. Τι μπορω να κανω μηπως φτιαξω το προβλημα?Τι μπορει να ειναι,καρτα γραφικων,μητρικη η κατι αλλο? Ήταν όντως ελαφρώς μεταχειρισμένο ή ελαφρώς ξεσκισμένο-επισκευασμένο? Δεν πείθομαι, ειδικά για VAIO που είναι τίγκα στα προβλήματα με τις μητρικές.
AntiCambeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Φαινεται σαν καινουριο εξωτερικα.Απ'οτι θυμαμαι πριν κανα χρονο που το πηρε ο φιλος ειχε πει οτι αυτος που του το πουλησε το εδωσε γιατι δεν το χρησιμοποιουσε και μαλλον το ειχε παρει φθηνα σε σχεση με Ελλαδα γιατι ταξιδευε με πλοια,μπαρκαρε κατι τετοιο.Αλλα ακομα και εγγυηση να του εδινε μαλλον θα ειχε ληξει. Ειπα στον φιλο οτι τα ηλεκτρονικα γενικα μπορει να σου βγαλουν προβλημα ανα πασα στιγμη.Ακομα και στις πρωτες ημερες,ειναι μην τυχει η στραβη.Νομιζω οτι το ειχε αγορασει 400-500 €.Απο περιεργεια θα τσεκαρω στο ιντερνετ το μοντελο να δω ποσο εχει τωρα και να υπολογισω ποσο ειχε πριν κανα χρονο,δηλαδη αν ο φιλος το αγορασε σε καλη τιμη η τον επιασε κοροιδο.Κακως που δεν με ρωτησε τοτε πριν το αγορασει. Αν οντως τα Vaio εχουν προβλημα με μητρικη πιθανον να ειναι αυτο.Παντως δεν νομιζω να δειξει εικονα αν το συνδεσω σε αλλη οθονη.
discoboyminimal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 δοκιμασε και μην βγαζεις συμπερασματα απο μονος σου
AntiCambeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Ναι,θα το συνδεσω.Αν δεν δειχνει τιποτα ουτε στην εξωτερικη οθονη τι μπορω να κανω?
discoboyminimal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 τον σταυρο σου μετα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ψαξεις για νεα μητρικη.. και το επιπεδο δυσκολιας ανεβαινει.... η να το δωσει για ανταλακτικα..ξερω γω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα