Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ελπίζω να γράφω την απορία μου στην σωστή κατηγορία.

Έχω ένα pdf αρχείο το οποίο επειδή είναι γραμμένο με πάρα πολύ μικρά γράμματα, θέλω όχι μόνο να μεγαλώσω, αλλά και να διορθώσω κάποιες φράσεις. Για να το κάνω αυτό, θέλω να μπορέσω μάλλον να το κάνω word. Έλα όμως που δοκίμασα όλους τους online converters και όλοι μου βγάζουν το ίδιο αποτέλεσμα με τον υπολογιστή μου. Ποιο είναι αυτό? Τα δείχνουν κινέζικα. Κινέζικα τα βγάζει κι όταν κάνω copy paste το κείμενο από το pdf σε ένα έγγραφο word. Νόμιζα πως οι κονβέρτορες κάνουν κάτι ποιο ουσιαστικό. Αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο πρόγραμμα, τώρα κατεβάζω και το ρώσικο language pack στα windows μπας κι ευθύνεται η απουσία του. Πρόσθεσα και τα ρώσικα στις γλώσσες πληκτρολογίου. 

Μπορεί να γίνει κάτι? Ή θα το εκτυπώσω σε Α3 και θα πιάσω και θα πάω να αγοράσω και διορθωτικό (αν βγαίνουν ακόμα:P) ??

Δημοσ.

Δοκίμασε να εφαρμόσεις στο pdf οπτική αναγνώριση χαρακτήρων (ocr) με το ABBYY Finereader ή ανάλογο πρόγραμμα.

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις δωρεάν online μετατροπή του pdf σε docx, σε αυτή την ιστοσελίδα. (άκυρο, τώρα είδα ότι αναφέρεις πως οι online converters δεν φέρνουν αποτέλεσμα).

Δημοσ.

Ίσως δυσκολευτεί με το ocr επειδή τα γράμματα είναι πολύ μικρά. Μια λύση σ' αυτό θα ήταν θα ήταν, αν μεγεθύνει αρκετά το pdf ώστε να φαίνεται ικανοποιητικά στην οθόνη, η χρήση του Screenshot Reader και η τμηματική μετατροπή του σε επεξεργάσιμο κείμενο.

Δημοσ.

Το αποτέλεσμα του ocr εξαρτάται από διάφορους παράγοντες και μπορεί να ποικίλει από απογοητευτικό ώς εξαιρετικό (για απόλυτη επιτυχία, βέβαια, απαιτείται διάβασμα του αποτελέσματος και διόρθωσή του). Σίγουρα όμως στο πλείστο των περιπτώσεων είναι πολύ ταχύτερο από την πληκτρολόγηση, που είναι η έσχατη λύση.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι χειρόγραφα δηλαδή; αν όχι με αυτό θα κάνεις την δουλειά σου http://pdf-converter.en.softonic.com/

ή ίσως αυτό http://download.cnet.com/PDF-To-Word-Converter-Pro/3000-18497_4-10778794.html

Αλλιώς ρώτα τον θείο σου αν έχει να σου δανείσει το Acrobat XI Pro  εκει ακολουθείς αυτά τα βήματα και έκανες την δουλειά σου.

• Like 1
Δημοσ.

αν όχι με αυτό θα κάνεις την δουλειά σου http://pdf-converter.en.softonic.com/

colonel μην χρησιμοποιείς και κυρίως μην προτείνεις downloads απο softonic.com γιατί βάζουν δικό τους downloader με adware

Αν δεν το βρίσκεις στον αρχικό προγραμματιστή, καλύτερα ψάξε αλλη λύση, παρα softonic

Δημοσ.

colonel μην χρησιμοποιείς και κυρίως μην προτείνεις downloads απο softonic.com γιατί βάζουν δικό τους downloader με adware

Αν δεν το βρίσκεις στον αρχικό προγραμματιστή, καλύτερα ψάξε αλλη λύση, παρα softonic

Εγώ όλα απο τον θείο μου τα παίρνω... απλά αναφορικά βάζω τα links 

Α και το επιπλέον Addware μπορείς να το ξετσεκάρεις αν δεν θες να το κατεβάσεις...

Δημοσ.

Δεν ανεβάζεις το αρχείο να το δούμε;

χαχαχαχαχαχοαοχοαχοαο καλό..

Πάντως αλάνια με τα downloads κόλλησα έναν τζαμάτο ιό τρότζαν, και εγκαταστάθηκαν 30 καρτέλες και προγράμματα στον υπολογιστή μέσα σε 10 λεπτά, καθώς και καμαρώνει ένα εικονίδιο search protect δίπλα στα υπόλοιπα κάτω δεξιά. Δεν βγάζω άκρη με το pdf.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...