Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω σχετικα άμεσα κινητό με top specs αλλά έχω μπερδευτεί πολύ. Σαν ταβάνι βάζω τα 350.

Σκέφτομαι:

Nexus5, αλλά δεν βρίσκω το μαυρο στο Σκρουτζ και με ανησυχεί η μπαταρία του και η ηλικία του

G2, αλλά μου την σπάει που έχει βγει το 3 αρα θεωρείται ξεπερασμένο και το οτι έχει 4.2.2 και δεν βλέπω να παιρνει android l

One+, αλλά ανησυχω για την εγγύηση και οτι αν πάθει κάτι πρεπει να επομισθω όλα τα μεταφορικά και forwarding εταιρία

Xiaomi mi3 or redmi note αλλά δεν θέλω miui και φοβάμαι την κινεζική εγγύηση

Είδα και το huawei g750 απο κοντά και μου άρεσε αλλά έχει mediatec και επίσης απο Κίνα ατα 180 είναι με 8gb όχι 16

Θα ήθελα βοήθεια να αποφάσισω,..

Δημοσ.

Λοιπον, top specs δεν ειναι πλεον τα κινητα που αναφερεις. Αυτα που αναφερεις ειναι οι ναυαρχιδες της προηγουμενης χρονιας. Top specs σημερα παιζεις με G3, M8, S5. Αλλα αυτα ειναι πανακριβα, οποτε λογικα (κατα τη γνωμη μου) βαζεις ενα ταβανι στα 350€.

Σε αυτα τα χρηματα το απολυτως καλυτερο κινητο που μπορεις να παρεις ειναι το One+ 64GB, το οποιο βγαινει περιπου στα 325€.

Απο Ελλαδα δυστυχως οι επιλογες σου ειναι περιορισμενες. Το πιο καλο συνολικα ειναι το LG G2, με μονο μειονεκτημα τα 16GB αποθηκευτικου χωρου που δεν επεκτεινονται.

Τα G750, Redmi note, Mi3 ειναι εξαιρετικα κινητα, αξιζουν ομως μονο αν τα παρεις απο Κινα, αλλιως το μεγαλο πλεονεκτημα της χαμηλης τιμης παει περιπατο.

Οποτε νομιζω οτι η κουβεντα παει σε LG G2 απο Ελλαδα vs κινεζικο flagship (one+). Αλλιως, δινεις απο 155€ ως 225€ και παιρνεις αξιοπρεπες κινεζικο οπως τα τρια  που ανεφερες.

Δημοσ.

Αν το 1+1 είχε εγγύηση χωρίς όλο αυτό το κοστος δεν το συζητουσα. Αλλά με το g2 πιστευεις δεν θα έχω θέμα με αναβαθμίσεις κλπ; θεωρώ οτι παλιωσε.

Δημοσ.

Κοιτα, εχω το nexus 5, το οποιο ειναι παρομοιο σε specs με το G2. Αν εξαιρεσεις σε καταστασεις 3G always on(μακρια απο wifi δηλαδη) θα ηθελα λιγο μεγαλυτερη μπαταρια, θεωρω οτι για την επομενη διετια περιπου δε θα εχω κανενα προβλημα. Οσο για τις αναβαθμισεις, πιστεψε με, σε λιγο καιρο το μονο που θασε νοιαζει ειναι αν εχεις ενα απροβληματιστο και lag-free τηλεφωνο που να κανει τα παντα. Και το G2 μπορει να το κανει αυτο.

Δημοσ.

Θα σου ελεγα να πας για G2 και μην αγχωνεσαι για τπτ!ειναι αψογο vfm το εχω 4μηνες και το εχω λατρεψει!και τσεκαρε αυτο εδω για τις αναβαθμισεις που λες...http://www.phonearena.com/news/The-LG-G2-to-receive-the-LG-G3s-new-interface-Android-L-Version-update_id59682

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...