Dimos001 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Γεια σας! Εχω εδω και μια εβδομαδα ενα προβλημα με το router μου :/ Στο PC που ειναι συνδεδεμενο το router υπαρχει Internet,το θεμα ειναι οτι οταν προσπαθω να μπω με το λαπτοπ ή απο οποιαδηποτε αλλη συσκευη (Με ασυρματη συνδεση) φορτιζει και δεν γινεται τπτ..Εκανα πολλες φορες επανεκκινηση το router και δεν εγινε τιποτα.. Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας
άδικος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Έλεγξε το κωδικό που χρησιμοποιείς αν είναι ο σωστός.
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Γεια σας! Εχω εδω και μια εβδομαδα ενα προβλημα με το router μου :/ Στο PC που ειναι συνδεδεμενο το router υπαρχει Internet,το θεμα ειναι οτι οταν προσπαθω να μπω με το λαπτοπ ή απο οποιαδηποτε αλλη συσκευη (Με ασυρματη συνδεση) φορτιζει και δεν γινεται τπτ..Εκανα πολλες φορες επανεκκινηση το router και δεν εγινε τιποτα.. Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας μπες μεσα στο ρουτερ με καλωδιο και δες τι στοιχεια εχει για το wireless μηπως τα εχει αλλαξει καποιος.αν δεν φαινεται τo password απλα βαλε ενα καινουριο.αν παλι δεν παιξει αλλαξε καναλι στο ασυρματο.αν παλι δεν παιξει δοκιμασε πιο νεους drivers στην ασυρματη καρτα του pc και πιο νεο firmware στο ρουτερ.εναλλακτικα μπορεις να αλλαξεις και τυπο κλειδωματος στο wifi.πχ απο wpa2 σε wpa ή το αναποδο.
poihths Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 επισης δες αν εχει dhcp server.το desktop εχει static IP?
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 αν δεν καταφερεις κατι υπαρχει και το Hard reset στο ρουτερ σε περιπτωση που εχουν πειραχτει πολλα πραγματα και δεν ξερεις ποια ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα