papresa Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Πέρυσι είχα πάει σε συναυλία του Πέρυσι είχα πάει σε συναυλία του μεγάλου Πασχάλη Τερζή στην μεγάλου Πασχάλη Τερζή στην Καβάλα, τράβηξα με το κινητό μου Καβάλα, τράβηξα με το κινητό μου (ΝΟΚΙΑ 2730) μερικά βιντεο, όταν (ΝΟΚΙΑ 2730) μερικά βιντεο, όταν έφυγα έβαλα να δω πως έφυγα έβαλα να δω πως γράφτηκαν. Από εικόνα μπορώ γράφτηκαν. Από εικόνα μπορώ ναπω ήταν καλά, στον ήχο ναπω ήταν καλά, στον ήχο υστερούσαν. Δηλαδή ακούγονται υστερούσαν. Δηλαδή ακούγονται αλλά έχει παράσιτα και βοή από τον αλλά έχει παράσιτα και βοή από τον πολύ κόσμο. Τα είχα αποθήκευσει πολύ κόσμο. Τα είχα αποθήκευσει στην κάρτα μνήμης, όταν αργότερα στην κάρτα μνήμης, όταν αργότερα πήρα το Sony Xperia Tipo τα πήρα το Sony Xperia Tipo τα ξαναδοκίμασα, αλλά τα ίδια. ξαναδοκίμασα, αλλά τα ίδια. Υπαρχει κάποιο πρόγραμμα (κατά Υπαρχει κάποιο πρόγραμμα (κατά προτίμηση Android) να καθαρίζει προτίμηση Android) να καθαρίζει τον ήχο; 1
vrykolakas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Έχω την αίσθηση ότι κάτι μπορείς να κάνεις με προγράμματα για pc (όπως το Sound Forge). Δύσκολο να φτιάξεις κάτι απ' το κινητό, πιστεύω.
CheOnWeb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Πέρυσι είχα πάει σε συναυλία του Πέρυσι είχα πάει σε συναυλία του μεγάλου Πασχάλη Τερζή στην μεγάλου Πασχάλη Τερζή στην Καβάλα, τράβηξα με το κινητό μου Καβάλα, τράβηξα με το κινητό μου (ΝΟΚΙΑ 2730) μερικά βιντεο, όταν (ΝΟΚΙΑ 2730) μερικά βιντεο, όταν έφυγα έβαλα να δω πως έφυγα έβαλα να δω πως γράφτηκαν. Από εικόνα μπορώ γράφτηκαν. Από εικόνα μπορώ ναπω ήταν καλά, στον ήχο ναπω ήταν καλά, στον ήχο υστερούσαν. Δηλαδή ακούγονται υστερούσαν. Δηλαδή ακούγονται αλλά έχει παράσιτα και βοή από τον αλλά έχει παράσιτα και βοή από τον πολύ κόσμο. Τα είχα αποθήκευσει πολύ κόσμο. Τα είχα αποθήκευσει στην κάρτα μνήμης, όταν αργότερα στην κάρτα μνήμης, όταν αργότερα πήρα το Sony Xperia Tipo τα πήρα το Sony Xperia Tipo τα ξαναδοκίμασα, αλλά τα ίδια. ξαναδοκίμασα, αλλά τα ίδια. Υπαρχει κάποιο πρόγραμμα (κατά Υπαρχει κάποιο πρόγραμμα (κατά προτίμηση Android) να καθαρίζει προτίμηση Android) να καθαρίζει τον ήχο; Όχι, ξέχνα το.
micos000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μήνυμα με βαθμό δυσκολίας 7 στα 10. Πάντως ακολουθεί ένα στάνταρ μοτίβο, δύο μπροστά ένα πίσω. Τουλάχιστον είναι σωστό σε ορθογραφία αλλιώς θα έφτανε 9 στα 10 σε δυσκολία και αν ήταν και greeklish θα έπαιρνε το τέλειο 10. Όταν διάβασα αυτό Πέρυσι είχα πάει σε συναυλία του Πέρυσι πάγωσα και προσπαθούσα να καταλάβω ποιος ήταν ο Πέρυσι!!! Ενώ σε αυτό τράβηξα με το κινητό μου Καβάλα Έριξα το γέλιο της αρκούδας. Πως καβαλάς το κινητό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα