paylidis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Καλη σαν ιδεα αλλα δεν ξερω αν κανει δουλεια η μιση. στο δικο μου μηχανακι για τα κουνουπια την δευτερη μερα την γυρνάω (μπρος πίσω, οχι πανω κατω) μιας και μονο η μια μερια εχει χασει το χρώμα της... τα υγρα ειναι καλύτερα αλλα ασυμφορα κατ εμε... ισως βεβαια ειναι και ιδέα μου αλλα εγω συχνά το ξεχνάω ανοιχτό ολη μερα,,,
zio10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Σε ποιον άλλο αρέσει ή μυρωδιά από το φιδάκι? 1
kgian Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Είπαμε δοκιμασμένη η μισή ταμπλετα. Κανει δουλειά ολόκληρης.
gatokoritso Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 αυτές με το αλουμίνιο έχω και εγώ αλλά για πολυ μάπα τις κόβω σήμερα με καταφαγε ένα ιπτάμενο. πουά έγινα στα μπούτια και μέχρι και στο χέρι μου επιτέθηκε. βοήθησε λίγο μόνο το εντομοαπωθητικο σπρέι αλλά ήθελε συνέχεια να ψεκαζομαι. αύριο θα βάλω φιδάκι στο μπαλκόνι και με το αεράκι θα περνά μέσα η μπόχα μπας και δω προκοπή με το κουνούπι-ραμπο.
Thessalonikios200 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 αυτές με το αλουμίνιο έχω και εγώ αλλά για πολυ μάπα τις κόβω σήμερα με καταφαγε ένα ιπτάμενο. πουά έγινα στα μπούτια και μέχρι και στο χέρι μου επιτέθηκε. βοήθησε λίγο μόνο το εντομοαπωθητικο σπρέι αλλά ήθελε συνέχεια να ψεκαζομαι. αύριο θα βάλω φιδάκι στο μπαλκόνι και με το αεράκι θα περνά μέσα η μπόχα μπας και δω προκοπή με το κουνούπι-ραμπο. Εισαι σιγουρος ; Σε εμας απο τοτε που εβαλα με αλουμινιο δεν περασε τιποτα με ανοιχτες τις πορτες κλπ.
gatokoritso Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Εισαι σιγουρος ; σιγουρη ε τι να σου πω..μπορει να ετυχε.θα συνεχιζω να τις χρησιμοποιω αφου τις πηραμε αλλα δεν τις πολυ εμπιστευομαι.πριν απο αυτες ειχα τις τεζα και ηταν πολυ καλες.και οι συσκευες μ τεζα ειναι αλλα δεν νομιζω αυτο να επηρεαζει τις ταμπλετες.
Thessalonikios200 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 ε τι να σου πω..μπορει να ετυχε.θα συνεχιζω να τις χρησιμοποιω αφου τις πηραμε αλλα δεν τις πολυ εμπιστευομαι.πριν απο αυτες ειχα τις τεζα και ηταν πολυ καλες.και οι συσκευες μ τεζα ειναι αλλα δεν νομιζω αυτο να επηρεαζει τις ταμπλετες. Χιλια συγνωμη για το " σιγουρος" Κουκλα ! Αρα εσυ δεν εισαι ευχαριστημενη....ας γραψει και κανας αλλος που τις εχει δοκιμασει αυτες με το αλουμινιο !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα