Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα. έχω ενα Dell inspiron 3521 i5 3337U 6gb ram εδώ και ενα χρόνο. Το τελευταίο δίμηνο βλέπω αρκετό lag στο σερφάρισμα και γενικά βλέπω το laptop να ναι "αργό"...

έχει windows 8.1. Έτρεξα τα διαγνωστικά της Dell και μου βγάζουν οτι όλα οκ. Έκανα εγκατάσταση τους drivers της κάρτα γραφικών γιατί μου έβγαζε κάθε φορά που ξεκινούσε ότι το catalyst σταμάτησε να λειτουργεί. Έκανα check με malwarebytes και superantispyware...το δεύτερο μου έδειξε κάτι..τα έσβησα. Παίζει να χω κανένα trojan..?? Και με τι άλλο πρόγραμμα μπορώ να απαλλαγώ..??

Αλλα γενικά το θέμα είναι στο σερφάρισμα. Ανοίγει ο firefox σεταρισμένος ακριβώς όπως και στο desktop μου (desktop core2 duo του 2007 με 1 ή 2 gb ram ) και νομίζω ότι είναι 5 φορές πιο αργός στην απόκριση.

Έχετε κάτι να προτείνεται..?? Δε γίνεται σε laptop με 6 gb ram να πατάω link και να πάει μετά από 2-3-4 sec. Ή να κάνεις scroll down στο fb και να laggarei...

Εκτός και αν χρειάζεται να πετάξω τον firefox. Αλλά και στον chrome..δεν πάει πίσω. Ελάχιστα καλύτερα..και χωρίς ο chrome να ναι custom. Στον firefox έχω 3-4 add ons..και ειδικά αυτό που έχω 9 tabs σε 1 σελίδα με έχει σώσει.

Τι λέτε να κάνω..??

αν θελετε κάτι άλλο που θα σας βοηθήσει, πείτε μου.

ευχαριστώ πολύ..

Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει να σερφάρεις μέσω safe mode με υποστήριξη δικτύου; Έχεις δοκιμάσει ασύρματη σύνδεση με άλλο laptop? Μπορεί να τραβά ζόρια το wifi του router. Έχεις δοκιμάσει να συνδεθείς σε άλλο wifi?

Δημοσ.

coolerman...επισυνάπτω τη φώτο. απ' ότι βλέπω δεν έχει θέμα.

vrykolaka...ασύρματη σύνδεση με άλλο laptop..εννοείς στο ίδιο router..?? Αν ναι, όσον αφορά στο router στη δουλειά, συνδέονται άλλα 3 laptop..αλλά είναι laptop θεωρητικά χειρότερα. Και αναφορικά με την παλαιότητα τους και τα χαρακτηριστικά τους..που είναι χειρότερα (και καινούρια να ήταν δηλαδή)..πάνε πιο normal...βέβαια η σύνδεση εκεί είναι 2ρα.

στο "αν έχω δοκιμάσει να συνδεθώ σε άλλο wifi" ...στο σπίτι που έχω 24αρα..16-17 πιάνω...πάλι έχω θέμα... αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι το scroll down...είμαι σε μια σελίδα και θέλω να πάω με τη ροδέλα του ποντικιού προσ τα κάτω και κολλάει. Αυτό είναι και το σημαντικότερο. Στο σπίτι που έχω καλύτερη ταχύτητα (εδώ είναι 2 laptop ανοιχτά) είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα.

όσον αφορά να σερφάρω μέσω safe mode, όχι , δεν το έχω κάνει.

τι άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να φταίει..??

εκτός και αν είναι για πέταμα το laptop (που δε νομίζω, βασικά) ή αν είχα συνηθίσει τόσο πολύ σε desktop και δεν είναι σοβαρό το θέμα.

ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σας..

post-242122-0-96125100-1408730094_thumb.jpg

Δημοσ.

Συνδέεσαι πάντα ασύρματα; Έχεις δοκιμάσει ενσύρματη σύνδεση σε καλή ADSL σύνδεση; Δοκίμασε μία ενσύρματα, αν δεν το 'χεις κάνει, και σύνδεση μέσω safe mode (με υποστήριξη δικτύου). Είναι πολύ απλό το safe mode. Αν δεν ξέρεις πώς μπαίνεις, πες να βοηθήσουμε.

Δημοσ.

σε κακή σύνδεση (γραφείου) έχω συνδεθεί ενσύρματα. Καμιά διαφορά. Τώρα που το λες θα δοκιμάσω εδώ στο σπίτι να συνδεθώ με καλώδιο που έχω καλή σύνδεση.

όσον αφορά το safe mode..δε θυμάμαι πως μπαίνω..θέλω βοήθεια.. Αλλά τι εννοείς με υποστήριξη δικτύου.??

Δημοσ.

Με το που ανοίξει το laptop (πριν αρχίσουν να φορτώνουν τα windows) θα πατάς διακεκομμένα F8. Θα σε βγάλει στην οθόνη επιλογών. Θα επιλέξεις "Ασφαλή λειτουργία με υποστήριξη δικτύου". Βέβαια, δε λειτουργεί το wifi έτσι, οπότε θα πρέπει να συνδεθείς ενσύρματα. Απλά το κάνουμε μπας και καταφέρουμε να εντοπίσουμε το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...