John-lamia Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ο χρόνος που τελειώνουν τα turn δεν έχει σχέση με το πόσα fps βγάζει η vga,μπορεί να ανανεώνει και με 100fps τα γραφικά αυτό δεν θα αλλάξει τον χρόνο του περίμενε, απλά θα τρέχουν ποιο ομαλά τα γραφικά για όση ώρα θα περιμένεις... Και «ελαφρός» πίσω από τον προηγούμενης γενιάς g1620 http://www.anandtech.com/bench/product/1200?vs=1257 intel celeron ? ελα ρε συ, απ το ονομα κ μονο ουτε για λαπτοπ δε κανει !! αμα τα δεις κ ολας αυτα που τους φοράνε ειναι αστα να πανε, πολυ κακη ποιότητα !! οχι να μπει κ σε κουτι !!! η αγορα τους γινεται μονο ''τυχαία'' μονο απο ατομα που μπαίνουν σε καταστήματα ηλεκτρικών χωρίς να εχουν ιδεα απο υπολογιστές !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ο χρόνος που τελειώνουν τα turn δεν έχει σχέση με το πόσα fps βγάζει η vga,μπορεί να ανανεώνει και με 100fps τα γραφικά αυτό δεν θα αλλάξει τον χρόνο του περίμενε, απλά θα τρέχουν ποιο ομαλά τα γραφικά για όση ώρα θα περιμένεις... Και βέβαια έχει σχέση το πόσο χρόνο κάνει το κάθε turn να τελειώσει με τα fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 intel celeron ? ελα ρε συ, απ το ονομα κ μονο ουτε για λαπτοπ δε κανει !! Το ότι δεν σου αρέσει το όνομα εσένα δεν παίζει κανέναν ρόλο,δεν έχουν σχέση με τους παλιούς celleron που τους είχαν κόψει τα πάντα,οι σημερινή από όλα έχουν και είναι πολύ γρήγορη.Έτσι κι αλλιώς απλά την single ταχύτητα σχολίασα. Και βέβαια έχει σχέση το πόσο χρόνο κάνει το κάθε turn να τελειώσει με τα fps. Δηλαδή στα turn που τελειώνουν ποιο γρήγορα ανεβαίνουν τα fps και σε αυτά που τελειώνουν ποιο αργά πέφτουν;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 κοντεύουμε 7 σελίδες με posts κ δεν μας είπες εξ αρχης τα χρήματα που διαθέτεις κ τι εξαρτήματα έχεις στην κατοχή σου που δεν χρειάζεται να αγοράσεις !!! τα εχω ξαναπει φιλε μου πιο πριν, εχω ηδη 2 σκληρους (samsung evo 120gb ssd,WD 640 caviar) corsair cx 430 psu,2400mhz GSKILL 2X4GB RAM,LG 27'' 1080P κουτι-πληκτρολογιο ποντικι εννοειται οποτε μου μενουν να παρω μητρικη και cpu-vga ή APU με 220 ευρω max με κυριως κριτηριο το Civ V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 https://www.skroutz.gr/s/4341338/AMD-A10-7850K-Box.html?from=catspan https://www.skroutz.gr/s/4815182/Asrock-FM2A88X-BTC.html Σε παρόμοιο σετάκι θα πάω και εγώ αλλά με 7700Κ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 ναι αλλα νομιζω 512 Shader cores εχουν μονο οι 7800 κ 7850κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ναι το ξέρω αλλά δεν φτάνω οικονομικά μέχρι αυτούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 εγω ειμαι ισα ισα οικονομικα και σκεφτομαι μιας και παρω apu να παρω οτι καλυτερο κυκλοφορει τωρα... απλα το ολο θεμα γινεται για το αν το καλυτερο apu της AMD ειναι τουλαχιστον ισοδυναμο ή κοντα σε επεξεργαστικη ισχυ με εναν i3 haswell και οχι σε κατι all around benchmarks που βλεπω στο νετ που δεν προκειται να δουλεψω ποτε, αλλα συγκεκριμενα σε strategy turn based games οπως το Civ v γιατι στα υπολοιπα καθημερινης χρησης (browsing,blu-ray movies κλπ) δεν υπαρχει καποια ορατη διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Κάλοι οι i3 με δύο δυνατούς πυρήνες αλλά για gaming θα πήγαινα σε 4πυρινο cpu εν έτη 2014. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Εγώ εν έτη 2014 θα πήγαινα σε επεξεργαστή με ταχύτητες του 2014,μετά αν σε βαστάει η τσέπη βλέπεις και για πυρήνες. Μιας και δεν θα κοιτάξουν όλες οι εταιρίες να βγάζουν τα παιχνίδια τους τόσο περιορισμένα ώστε να τρέχουν και σε 1,6ghz ps4/one... Σε δυνατό πυρήνα τρέχεις δυο νήματα μαζί,ένα νήμα που θέλει ταχύτητα όμως δεν μπορείς να το κόψεις σε δυο πυρήνες. Χώρια που για τα παιχνίδια όπου τα νήματα δεν είναι τέλεια οι i3 είναι σχεδόν στα ίδια με πραγματικό τετραπύρηνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δηλαδή στα turn που τελειώνουν ποιο γρήγορα ανεβαίνουν τα fps και σε αυτά που τελειώνουν ποιο αργά πέφτουν;;;; Οχι, πχ το ίδιο turn με 60 fps θα τελειώσει ποιο γρήγορα από ότι με 30 fps. Βέβαια μετά από κάποια στιγμή και μετά με υψηλά fps δεν έχει διαφορά ο χρόνος που θα τελειώσει το κάθε turn σε σχέση με τα fps. Αλλά όταν έχεις χαμηλά fps τότε ναι έχει διαφορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ναι δεν λέω, αν σέρνεται στα γραφικά και βγάζει 5fps θα καθυστερήσει στα turn επειδή θα αργήσει να δείξει τα γραφικά. Αυτό όμως δεν έχει σχέση με το πόσο καθυστερεί ο επεξεργαστής για να υπολογίσει όλες της κινήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ααα εσύ λες για τον χρόνο που κάνει να τελειώσει τα turn των npc, εκεί δεν έχουν σχέση τα fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 εγω ειμαι ισα ισα οικονομικα και σκεφτομαι μιας και παρω apu να παρω οτι καλυτερο κυκλοφορει τωρα... απλα το ολο θεμα γινεται για το αν το καλυτερο apu της AMD ειναι τουλαχιστον ισοδυναμο ή κοντα σε επεξεργαστικη ισχυ με εναν i3 haswell και οχι σε κατι all around benchmarks που βλεπω στο νετ που δεν προκειται να δουλεψω ποτε, αλλα συγκεκριμενα σε strategy turn based games οπως το Civ v γιατι στα υπολοιπα καθημερινης χρησης (browsing,blu-ray movies κλπ) δεν υπαρχει καποια ορατη διαφορα 1.8 GHz Quad Core CPU θελει, με τον amd apu δεν θα το καταλαβαίνει κ καθόλου !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 1.8 GHz Quad Core CPU θελει, με τον amd apu δεν θα το καταλαβαίνει κ καθόλου !!! σε πληροφορω οτι ετρεχε σχεδον το ιδιο με τον i3 380m (2.53ghz) και σ εναν μονοπυρηνο AMD V160 (2.4 ghz) στο late game, βεβαια κ στους 2 ολα τα γραφικα low 1366x768, επισης και σε core2duo T9400 περιπου ιδιες επιδοσεις οποτε υποψιαζομαι οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι θελει "ωμη" ταχυτητα και δυναμη.... περα απο το desktop συστημα που θελω να φτιαξω αναρωτιομουν και αν αξιζει να αναβαθμισω και στο μεγαλυτερο cpu που σηκωνει το λαπτοπ μου τον i7 640m,θα εχει ουσιαστικη διαφορα απο τον i3 380m ή δεν αξιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα