Προς το περιεχόμενο

σχετικά με PayPal

vagotron1995

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά.Πρόσφατα άνοιξα λογαριασμό σε τράπεζα και έβγαλα και χρεωστική.Έφτιαξα μετά paypal,έβαλα την χρεωστική και την έκανα και ενεργοποίηση.Άπλα θέλω να ρωτήσω για να βάλω λεφτά στην PayPal από τον τραπεζικό λογαριασμό,πάω στην τραπεζα και κάνω κατάθεση εκεί?Γιατί προσπάθησα με την επιλογή top up άλλα μου είπαν ότι αυτο γίνεται μονο με e-banking.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δε χρειαζεται να βαλεις λεφτα. Οτι συναλλαγες κάνεις θα τις τραβαει από τη κάρτα σου. Μονο προσεχε να διαλεγεις ποιος θα κανει την αλλαγη στην ισοτιμια

Ααα τώρα κατάλαβα.Δηλαδή δεν χρειάζεται να βάλω λεφτά στην PayPal όταν θέλω να αγοράσω κάτι,απλά θα τα βάζω στον τραπεζικό λογαριασμο και θα προχωρώ στις αγορες μου.

Ακριβώς. Ξανά λέω όμως : πρόσεχε ποιον αφήνεις θα κάνει την μετατροπή στη συναλλαγή.

Για μικρά ποσά λένε είναι καλύτερα να τη κάνει το PayPal, για πιο μεγάλα η τράπεζα

άνοιξα λογαριασμό στο paypal, και με χρέωσε 1 USD αρχικά και μετά 1,5 ευρώ. Είχα την εντύπωση οτι χρέωνε μόνο 1,5 και μετά το παίρνεις πίσω σωστά;

είναι λιγο λιγότερο απο 1 ευρώ, νομιζω 0,77 ευρώ. Πράγματι απ οτι διάβασα δεσμεύεται απλως και εφοσον δεν οριστικοποιηθει εντος 10 ημερων περιπου αποδεσμευεται και ουσιαστικα στο επιστρεφει (αυτα απο ερωτηση σε τραπεζα).

Βεβαια αν καποιος ξερει το λογο που δεσμευεται αυτο το ποσο ας μας πει κι εμας, ετσι απο περιεργεια.

Θα σου ρθει καποια στιγμη το statement απο την τραπεζα, εκει θα γράφει εναν κωδικο για το paypal. Θα τον βαλεις στο paypal και στην πρωτη σου αγορα θα σου επιστραφουν τα 1.5 ευρω. Πρεπει να βάλεις τον κωδικο στο paypal αλλιως γιοκ... 

Τον κωδικο φυσιολογικα μπορεις να τον βρείς και απο το ebanking.

Η δεσμευση του ποσου (που θα σου επιστραφει μετα) ειναι για να "δει" το paypal οτι εισαι ο νομιμος κατοχος της καρτας και δεν εχεις κανει καποια "λαμογια".

Οταν βαλεις το 4ψηφιο νουμερο (που θα βρεις στην αναλυση του λογαριασμου Η παρε τηλ στην τραπεζα) τοτε σου επιστρεφει το ποσο , στο paypal.

Ειναι απλα μια διαδισκασια απιβεβαιωσης και τιποτα αλλο....προχωρα αφοβα.

Σχετικα με την μετατροπη συναλλαγματος, διαβασα πως ειναι προτιμοτερο να γινει απο την τραπεζα και οχι απο το paypal σωστα; αυτο το επιλεγω εγω; κι αν ναι πως; 

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...