Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κάνω ένα project στο οποίο να έχω έναν tcp server στον υπολογιστή και tcp client σε κινητά android. Αυτό που θέλω να κάνει είναι ο server να δέχεται και να στέλνει εικόνες και μυνήματα στον client και ο client τα ίδια ακριβώς αντίστοιχα. Χρησιμοποιώ το Visual Studio 2010 για C# και το eclipse με Android Virtual Machine για τον client. Αν μπορούσατε λίγο να με καθοδηγούσατε θα σας ευχαριστούσα. Έχω ήδη κάνει κάποια πράγματα που έχω δει στο ίντερνετ αλλά δεν δουλεύουν και δεν ξέρω γιατί. Αρχικά αυτό που έκανα είναι μόνο ίσα ίσα να στείλω ένα απλό μήνυμα και αν παρατηρήσετε έχω ενα messageBox("NEW CLIENT") που ούτε κάν αυτό μου εμφανίζει. Δηλαδή δεν συνδέεται καν ο client στον server. Αν μπορείτε δείτε τα λίγο τα txt. Κάτι άλλο το Start το έχω βάλει onClick σε button και έχω βάλει και permission.INTERNET στον client.

MainActivity.txt

Server.txt

Δημοσ.

Στην SendToClient C# δεν χρειαζεσαι την BinaryWriter.

Αν στο buffer εχεις ολα τα bytes της εικονας στειλτα ετσι (ή ανα 4ΚΒ σε loop)

public void SendToClient(TcpClient client, byte[] buffer)  
{
   client.GetStream().Write(buffer, 0, buffer.Length);
}
Δημοσ.

Φίλε ευχαριστώ. Απλά για να φτάσουμε εκεί πρώτα πρέπει να δεχτεί τον client. Δηλαδή αρχικό μου μέλημα είναι να μου εμφανιστεί το μήνυμα "NEW CLIENT"

Δημοσ.

Χμμ κακώς σε μπέρδεψα albNik. Το θέμα είναι να γίνει η σύνδεση και μετά όλα τα άλλα. Αν δεις στον κώδικα του server αν τυχόν δεχτεί νέα σύνδεση να εμφανίσει αυτόματο μήνυμα "NEOS CLIENT" -- MessageBox.Show("NEOS CLIENT"); -- . Εδώ είναι το θέμα. Ότι ο client δεν συνδέεται με τον server. Ας γίνει η σύνδεση και μετά βλέπουμε γι αυτά που λες εσύ για το μήνυμα.

Δημοσ.

Metaxas4 στον server εβαλα υην ipv4 που την ειδα απο το ipconfig. Firewall απενεργοποιημενο. Πες οτι εισαι ο γιωργος απο τη βπ;

Δημοσ.

Δεν θα με θυμασαι. Ο Αχιλλεας ειμαι που σας ειχα κανει το banner απο το 4αρι. Ναι στον server οταν δημιουργω νεο αντικειμενο της κλασης βαζω την ip απο το ipconfig και στον client στη δημιουργια socket βαζω την ip του server. Ειδες τα αρχεια; θεμα προγραμματισμου έχουν προβλημα; θες ή εχει χρονο να το πιασουμε απο την αρχη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...