Luxx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μολις το εβαλα, παταω start και μεσα σε 2 δευτερολεπτα εκτοξευθηκε η θερμοκρασια! ΜΙλαμε για 40 βαθμους σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα! Κατι δε παει καλα; stress level 5. Στο μηχανημα της υπογραφης μου. Ο cpu cooler προγραμματισμενος απο την bios να τρεχει στις 600-700 στροφες νορμαλ. Εδω λεει οτι το ασφαλες max temp ειναι στους 72 βαθμους κελσιου. Δε πιστευω να καει η cpu καμια ημερα.. Κατι δε λειτουργει σωστα;; Αν και δυσκολα θα πετυχω παιχνιδι που να χρησιμοποιει ολη τη cpu. Και βαρυ προγραμμα δε τρεχω. EDIT Το ξαναδοκιμασα αυτη τη φορα με το cpu cooler στο full εξ'αρχης. Παλι max temp εφτασε στους 79 βαθμους.. Και τι ειναι τα temp2,temp5; Γιατι ειναι τοσο ηψηλα συνεχεια; Cpu Coller ειναι η hyper 412s. Ισως δε το τοποθετησα σωστα; Αν και το εχω χρονο ετσι. Ισως η παστα δεν ειχε μπει καλα; Βεβαια σε νορμαλ συνθηκες παιζει κατω απο 40 βαθμους. Καλα δεν ειναι;
NT1G Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δοκίμασε και με prime95 v28.5 72oC που λέει η intel είναι στο καπάκι, τα προγράμματα μετράνε τους πυρήνες ή το Tjunction που λένε, που εκεί το όριο είναι 100oC ή 105oC , δεν θυμάμαι.
Luxx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Επισης δοκιμασα ενα παιχνιδι lol, και μου εβγαλε το hwinfo μεγιστη θερμοκρασια 53 βαθμους. Ειναι πολυ υψηλο νουμερο για lol.. Ετσι νομιζω δλδ..
rfc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Αν εισαι με την εργοστασιακη ψυκτρα..... μια χαρα ειναι. Α οκ τωρα τοδα......... δεν εισαι ασχημα παντως και παλι.
rowain Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Είναι και καλοκαίρι και έχει ζέστες. Να πάρεις μια aftermarket κάποια στιγμή και θα είσαι οκ.
hwxerolas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δεν είναι καλά (αν είσαι σε στοκ συχνότητα). Με την κατώτερη tx3 evo δεν ανεβαίνω πάνω απο 64. Ούτε με την στοκ δεν έφτανε τόσο (76 μαχ). Κοίταξε πάστα και τοποθέτηση. 1
benign Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δες θερμοκρασιες και με το Speccy. Παντως η Hyper 412S ειναι πολυ καλη ψυκτρα ,αποκλειεται να εχεις με σωστη τοποθετηση τετοιες τιμες. Σιγουρα κατι εχεις κανει λαθος.
AiWaaa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Γιατι να κάνεις τέτοια τεστς το καλοκαίρι? Anyway οτι σου ειπαν δες την αν την εχεις βαλει σωστα
SaFiS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Γνωστο προβλημα ολων των Ivy-Haswell.Μαπα παστα αναμεσα στο DIE και το IHS.Μονο με Delid και CLU θα δεις διαφορα σε θερμοκρασιες.Το παρακατω post ειναι απο το δικο μου μηχανημα μετα απο Delid (i7 [email protected])... http://www.overclock.net/t/1313179/official-delidded-club-guide/24950#post_22284094
rfc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 δλδ εσυ του προτεινεις να κανει delid? ωραιος ο κυριος..... λεμε. Πιστευω να του τον πληρωσεις εσυ οταν θα τον χαλασει που και εμπειρος νασαι μαλλον θα την πατησεις την πρωτη φορα. 1
rowain Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Εχεις aftermarket τελικά . Δοκίμασε να την ξανατοποθετήσεις όπως είπαν τα παιδιά και αν δεν γίνει κάτι, τότε καθαρίζεις καλά το κουτί σου , βάζεις πρόσθετα φουρφούρια και στο τέλος δοκιμάζεις να κάνεις λίγο undervolt.
NT1G Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Και όλα αυτά επειδή στο Intelburntest, φτάνει τους 78oC ; 2
SaFiS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 δλδ εσυ του προτεινεις να κανει delid? ωραιος ο κυριος..... λεμε. Πιστευω να του τον πληρωσεις εσυ οταν θα τον χαλασει που και εμπειρος νασαι μαλλον θα την πατησεις την πρωτη φορα. Δεν του προτεινα φυσικα να κανει Delid.Το Delid ειναι καθαρα προσωπικη αποφαση και εννοειται σταθμιζεις τα + & τα - πριν προχωρησεις σε τετοια διαδικασια.Απλα επισημανα το προβλημα με τις συγκεκριμενες γενιες, πραγμα που εχει παραδεχθει και η Intel και θεωρητικα εχει διορθωσει στους Devil.Επισης το οτι ετρεξε το Intel Burn Test ειναι λαθος αν ο επεξεργαστης του δεν ειναι OC μιας και το συγκεκριμενο προγραμμα το τρεχουμε για να δουμε την σταθεροτητα του OC που καναμε...
benign Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Εγω δεν εχω παντως κανενα προβλημα υψηλων θερμοκρασιων ουτε σε stress test ουτε σε δυσκολα games. Πολυ ευχαριστημενος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα