-sakis- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Χαιρετώ την παρέα του insomniaΔεν θα μπω σε λεπτομέρειες για να μην σας κουράσωΠαρήγγειλα ένα πληκτρολόγιο για turbo-x Α15SH και δείτε τι μου έστειλανΝαι φίλοι μου πολύ καλά καταλάβατε είναι μεταχειρισμένοΤο τρελό στην υπόθεση είναι ότι μόλις επέστρεψα στο κατάστημα της μεταμόρφωσης και ρώτησα στον τεχνικό του service το γιατί μου έστειλαν μεταχειρισμένο , το παραδέχτηκε και μου απάντησε ότι θα έγινε κάποιο λάθος από τα κεντρικά στην μαγούλαΝα μην σας τα πολυλογώ μπήκε μου στις κεντρικές αποθήκες και υπήρχαν άλλα 3 κομμάτια στην ιδία κατάστασηΔεν θέλω να συνεχίσω στο τι έγινε ποιο κάτω γιατίΘα ξεφύγω και δεν το θέλωΓια όλα αυτά που αναφέρω υπάρχουν φωτογραφίες , και καταγεγραμμένες συνομιλίες Τα συμπεράσματα δικά σας περί πλαισίου και turbo-x Προσέξτε λοιπόν τι αγοράζεται και από πού το αγοράζεται 1
veteranos123 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Φιλε το φωνάζει σχεδόν ολο τον forum, μακριά από τα turbo x. Βέβαια και εγ και δεν είμαι καλύτερος γιατί πριν λίγους μήνες πήρα ένα set wireless keyboard and mouse και μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά. Ελπίζω να έμαθες και να μην την ξανά πάθεις. Τελικά σου δώσανε καινούργιο keyboard?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Φιλε το φωνάζει σχεδόν ολο τον forum, μακριά από τα turbo x. Βέβαια και εγ και δεν είμαι καλύτερος γιατί πριν λίγους μήνες πήρα ένα set wireless keyboard and mouse και μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά. Ελπίζω να έμαθες και να μην την ξανά πάθεις. Τελικά σου δώσανε καινούργιο keyboard? H τουλαχιστον τα χρηματα σου πισω?
dobro Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 το λεει και η διαφημιση τους.... think think think...μακρυααααααααααααααααα 1
vrykolakas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Εντάξει, πάλι καλά που δεν είχε και λεκέδες πάνω...
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Εντάξει, πάλι καλά που δεν είχε και λεκέδες πάνω... Ε θα είχε πέσει κανένας καφές και θα το έβγαλαν απο κανένα μηχάνημα ώστε να του το πουλήσουν...
-sakis- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Έχετε δίκιο μα δεν περίμενα με τίποτε ότι θα μου έδιναν μεταχειρισμένο πληκτρολόγιο Ναι μόλις διαπίστωσαν ότι και τα 3 κομμάτια που είχαν στις αποθήκες είναι στην ιδία κατάσταση (μεταχειρισμένα)Μου είπαν ότι θα μου στείλουν προσωρινώς όποιο πληκτρολόγιο από αυτά είναι στην καλύτερη κατάσταση και σε 8 εβδομάδες (ζήσε Μάη μου) που θα έρθουν τα καινούργια θα μου το αλλάξουν Ναι προσφέρθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (15 ευρώ ήταν η τιμή αγοράς)Αλλά απ ότι κατάλαβα από τα λεγόμενα του υπεύθυνου του καταστήματος της μεταμόρφωσης οι 8 εβδομάδες μπορεί να ήταν και 8 μήνες Έψαξα παντού και δεν βρήκα πληκτρολόγιο Δεν είχα και πολλές επιλογές παιδιά η θα έπρεπε να αγοράσω καινούργιο laptop η να βάλω την σαβούρα που μου έδωσαν
Afro-head Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Ή καφες επεσε ή κατι αλλο!!!! στο θεμα παντως turbo-x, στην πραγματικοτητα ριχνεις ζαριες! αν σου κατσει καλως αν δεν σου κατσει θα ακουσεις πολλα!
KingJim Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 newbie θα ηθελα να σου πω κατι που μαλλον το ξερεις ηδη το μαγαζι στη Μεταμορφωση ειναι stock house , λογικο ειναι αυτα που αγοραζει καποιος ειναι μεταχειρισμενα ...
eliask Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 newbie θα ηθελα να σου πω κατι που μαλλον το ξερεις ηδη το μαγαζι στη Μεταμορφωση ειναι stock house , λογικο ειναι αυτα που αγοραζει καποιος ειναι μεταχειρισμενα ... Tο μαγαζί στη Μεταμόρφωση δεν είναι stock house. Yπάρχεί κανονικό μαγαζί και υπάρχει και ξεχωριστό μαγαζί απέναντι που είναι stock house. To θέμα όμως είναι τι ακριβώς παρηγγείλε ... Εάν παρηγγείλε καινούργιο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία .... ( Επρέπε να τον είχαν ενημερώσει για τη κατάσταση του ανταλλακτικού και να του πρότειναν εκπτώση εφόσον ήταν μεταχειρισμένο φτάνει να ήξερε ο ανθ΄ρωπος τι πάει να αγοράσει.....
error404 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Καινούργιο ανταλλακτικό σε turbo-X λάπτοπ , tablet ,smartphone , monitor - TV δεν υπάρχει. Μιλάμε για εισαγωγή από Κίνα Κορέα και Ταϋλάνδη συσκευών μάρκας μ'έκαψες που σφραγίστηκαν και μετονομάστηκαν Turbo-X. Το ίδιο κάνει και ο Ζερβουδάκης στα κινητά ZER. Το ίδιο έκαναν παλιά και τα Multirama στα λάπτοπ τους. Είναι σκουπίδια χωρίς καμμία τεχνική ουσιαστική υποστήριξη και ιδίως σε ανταλλακτικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα