Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λυπάμαι ΑΛΛΑ δε μπορώ να συμμεριστώ τη γκρίνια εναντίον του κακού καταναλωτή που τον ενδιαφέρει μόνο το πάγιο και όχι ο μισθός του τηλεφωνητή.

Αργά το θυμηθήκατε όσοι κόπτεστε για τους μισθούς του ανειδίκευτου προσωπικού σε ιδιωτικές εταιρείες!

Ξέρετε γιατί; Επειδή συμβαίνει και το δημόσιο εκμεταλλευόμενο την κατάσταση με την ανεργία στην αγορά εργασίας, να απασχολεί-εκμεταλλεύεται ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙ με πολύ χειρίτερους όρους από τον ιδιωτικό τομέα.

Ξέρω πολύ χειρότερες περιπτώσεις με συμβασιούχους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ (συμβάσεις 12 μηνών που μόλις λήξουν απολύεσαι), ΥΨΗΛΟΤΑΤΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ  με υψηλότατες ΕΥΘΝΕΣ(ποινικού-αστικού δικαίου), κουραστική δουλειά και εξαντλητικό ωράριο, χωρίς να τηρούνται τα ελάχιστα προαπαιτούμενα της εργατικής νομοθεσίας

ΚΑΙ

όλα αυτά για μισθούς των 700 ευρώ,

από το ελληνικό ΔΗΜΟΣΙΟ παρακαλώ!

Τί σημαίνει αυτό; Ότι με την ανοχή όλων ημών. το Δημόσιο συμπιέζει την αγορά εργασίας καθώς όχι απλά συναινεί αλλά και συμπράττει με τις τακτικές εκμετάλλευσης εργαζομένων των πιο αεριτζήδων ιδιωτών, σε βάρος μάλιστα κατηγοριών εργαζομένων που διαθέτουν υψηλά εφόδια κατάρτισης.

Από αυτό το Δημόσιο που όλοι θεωρείτε και απαιτείτε τζάμπα υπηρεσίες ασχέτως ποιος εξοφλεί φόρους και υποχρεώσεις (εδώ πάει η αντιστοιχία με το πάγιο του καταναλωτή τηλεφωνικών υπηρεσιών),

αλλά ΠΟΤΕ σαν κοινωνία και σαν πολίτες δεν ενδιαφερθήκατε αν απέναντί σας βρεθήκατε να έχετε ένα υψηλά καταρτισμένο - και συνάμα υποαμειβόμενο από το Δημόσιο - επιστήμονα κάποιας ηλικίας μάλιστα που για να γίνει αυτός που είναι έχει χρόνια πια αφιερώσει κόπο-χρόνια-χρήμα από τη ζωή του και έχει δεχθεί και υποβάλει σε θυσίες την οικογένειά του και τον προγραμματισμό της ζωής του.

Λυπάμαι που το χαλάω, αλλά Έλληνες επιστήμονες μεταναστεύουν επειδή ακομα και το ελληνικό δημόσιο με την ανοχή όλων συμπεριφέρεται με όρους σκλαβιάς σε συμβασιούχους εργαζομένους υψηλής εξειδίκευσης,

και μετά από 12μηνο τους πετάει στην ανεργία για να προσλάβει άλλους στις ίδιες θέσεις καλύπτοντας πάγιες ανάγκες.

Και λυπάμαι που το χαλάω αλλά όσο δε σκέφτεαι κανείς τους ταλαίπωρους στους οποίους αναφέρομαι, άλλο τόσο δε μπορώ να συμμεριστώ τον ταλαίπωρο ανειδίκευτο τηλεφωνητή του ιδιωτικού τομέα.

Και οι μεν εξειδικευμένοι και οι δε ανειδίκευτοι εργαζόμενοι έχουν φτάσει να έχουν απολαβές αντίστοιχες με αναντίστοιχα όμως προσόντα,

και για κάποιον περίεργο λόγο τα δακρυα φαίνεται να κυλάνε μόνο για τους ανειδίκευτους εργαζόμενους.

Sorry αλλά αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά ο ΟΤΕ σαν μοναδικός πάροχος και δημόσιος ήταν καλύτερη περίπτωση από το πανυγυράκι που στήσανε μερικοί για την κονόμα , στέλνοντας τις τηλεπικοινωνίες της Ελλάδας σε πολυεθνικές και τους υπαλλήλους σε αμοιβές πείνας .......

Τουλάχιστον πριν μας τα έπαιρνε ο ΟΤΕ, αλλά μας τα επέστρεφε εμέσως το κράτος , σε μισθούς, έργα υποδομής, συντάξεις κ.λ.π.

Τώρα που θα μείνουν και δυο το πολύ τρεις στο παιχνίδι, θα δούμε τι ανταγωνισμός θα υπάρξει ... με όλους να χρωστάνε στον ιδιοτικό πλέον ΟΤΕ πολλά πολλά λεφτά ....

Περιμένω τις αυξήσεις τιμών ... πλέον ...........

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε obi καλά τα λες αλλά με ένα μικρό λάθος. Το ίδιο ενδιαφέρον υπάρχει για όλους. Όμως αν αρχίσουμε να γράφουμε κοινωνικοπολιτικά θα σβηστούν όλα τα ποστ. Το insomnia.gr δεν θέλει τέτοιες συζητήσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω εχω κινητο voda κ ιντερνετ hol.πληρωνω 10ε το μηνα το κινητο μου βαζουν 22ε καρτα και 1500 λεπτα κ μηνυματα και στο σπιτι εχω 24 που πιανει 9mbps με 300 λεπτα και πληρβνω 15ε.25ε συνολο και τα 2.το μονο παραπανω το χαμηλο ιντερνετ και μενω και κεντρο στα γιαννενα.

Δημοσ.

Εγω εχω κινητο voda κ ιντερνετ hol.πληρωνω 10ε το μηνα το κινητο μου βαζουν 22ε καρτα και 1500 λεπτα κ μηνυματα και στο σπιτι εχω 24 που πιανει 9mbps με 300 λεπτα και πληρβνω 15ε.25ε συνολο και τα 2.το μονο παραπανω το χαμηλο ιντερνετ και μενω και κεντρο στα γιαννενα.

Όταν μια εταιρία ετοιμάζει τον ευατό της για πώληση, τότε προσπαθεί να μαζέψει πελάτες, άσχετα αν τα προγράμματα που παρέχει της αποφέρουν ή όχι κέρδος, για να δείξει πως έχει δυναμική !!!

Προσωρινά σε μια τέτοια κατάσταση, ο καταναλωτής πιστεύει πως κερδίζει ... Αυτό είναι βραχυπρόθεσμο ....

Μακριπρόθεσμα θα είναι ο μεγάλος χαμένος .... μετά την πώληση αυτό.

Και σε εμένα η  FORTHNET έδωσε πέρα από τα novasport και τα novasport HD για 1 έτος  με 12μηνη ανανέωση. Όχι γιατί κερδίζει, αλλά ετοιμάζεται να πωληθεί στον ΟΤΕ, όπως ακούσαμε, για 300.000.000 € .........

Θέλει να φαίνομαι πελάτης για να κερδίσει καλή τιμή στο αλισβερίσι . Μετα όμως ?

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και μάλιστα έχω ακούσει πως τους έχουν δεμένους με αλυσίδες από το πόδι, τους μαστιγώνουν και τους πληρώνουν μια φορά το χρόνο... :/

Αμα θες να απελευθερώσεις κανέναν από τα "δεσμά του" να το ποστάρεις εδώ μιας και ενδιαφερόμαστε πολλοί για τη θέση του...

Δες πρώτα τι συμβάσεις υπογράφουν και τα ξαναλέμε.

Ψάχνει για δουλειά αφού στο γράφει Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Όταν μια εταιρία ετοιμάζει τον ευατό της για πώληση, τότε προσπαθεί να μαζέψει πελάτες, άσχετα αν τα προγράμματα που παρέχει της αποφέρουν ή όχι κέρδος, για να δείξει πως έχει δυναμική !!!

Προσωρινά σε μια τέτοια κατάσταση, ο καταναλωτής πιστεύει πως κερδίζει ... Αυτό είναι βραχυπρόθεσμο ....

Μακριπρόθεσμα θα είναι ο μεγάλος χαμένος .... μετά την πώληση αυτό.

Και σε εμένα η  FORTHNET έδωσε πέρα από τα novasport και τα novasport HD για 1 έτος  με 12μηνη ανανέωση. Όχι γιατί κερδίζει, αλλά ετοιμάζεται να πωληθεί στον ΟΤΕ, όπως ακούσαμε, για 300.000.000 € .........

Θέλει να φαίνομαι πελάτης για να κερδίσει καλή τιμή στο αλισβερίσι . Μετα όμως ?

Μετα ομως..εαν δεν σου αρεσει η τιμη σταματας να εισαι πελατης της εν λογω εταιριας..

Δημοσ.

Αν πουληθει η Forthnet και εχουμε σε αυτην συμβολαιο σε ισχυ τι θα γινει?Θα αλλαξουν οι τιμες και θα ειμαστε αναγκασμενοι να ακολουθησουμε,η θα μπορουμε να "σπασουμε" το συμβολαιο?

Δημοσ.

Λυπάμαι ΑΛΛΑ δε μπορώ να συμμεριστώ τη γκρίνια εναντίον του κακού καταναλωτή που τον ενδιαφέρει μόνο το πάγιο και όχι ο μισθός του τηλεφωνητή.

Αργά το θυμηθήκατε όσοι κόπτεστε για τους μισθούς του ανειδίκευτου προσωπικού σε ιδιωτικές εταιρείες!

αλλά ΠΟΤΕ σαν κοινωνία και σαν πολίτες δεν ενδιαφερθήκατε αν απέναντί σας βρεθήκατε να έχετε ένα υψηλά καταρτισμένο - και συνάμα υποαμειβόμενο από το Δημόσιο - επιστήμονα κάποιας ηλικίας μάλιστα που για να γίνει αυτός που είναι έχει χρόνια πια αφιερώσει κόπο-χρόνια-χρήμα από τη ζωή του και έχει δεχθεί και υποβάλει σε θυσίες την οικογένειά του και τον προγραμματισμό της ζωής του.

Τι λες ρε φιλε σοβαρά?

μόνο εσύ κόπτεσαι δηλαδή και ενδιαφέρεσαι και όλοι άλλοι στα @@ μας είμαστε?

γιατί βάζεις όλους τους υπόλοιπους εκτός από εσένα σε ένα τσουβάλι και γιατί μπαίνεις στο τρυπάκι να χωρίζεις ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και ανειδίκευτους και ειδικευμένους?

Αδικίες υπάρχουν και στους δύο τομείς (Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα) (σε ανειδίκευτους ΚΑΙ σε ειδικευμένους) και πολλοί γύρω σου όχι μόνο εδω μέσα και το γνωρίζουμε και ενδιαφερόμαστε. (Δεν θα κάτσω να σου πω τι κάνει ο καθένας αυτά είναι προσωπική υπόθεση του καθενός)

Εγώ εκνευρίζομαι πολύ περισσότερο από άτομα σαν και σένα που βάζουν τον εαυτό τους σε άλλη κατηγορία (τους έξυπνους που ενδιαφέρονται, νοιάζονται, γνωρίζουν) και τους υπόλοιπους τους τσουβαλιάζουν και λένε εσείς δεν ενδιαφερθήκατε. Σώπα ρε σοφέ που ξέρεις αν ενδιαφέρθηκαμε και τι κάναμε οι υπόλοιποι βγάζοντας την πάρτη σου απέξω.

Οπότε μην συμμερίζεσαι καμία γκρίνια κανενώς και εμείς αντίστοιχα γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας την γνώμη σου για εμάς να μην πω τίποτα άλλο και διαγραφτεί.

• Like 1
Δημοσ.

Τέλεια, τα μονοπώλια μεγαλώνουν!

Πολύ ευχάριστη είδηση για όλους τους καταλωτές...

Μα τι λετε ολοι εδω... Τι ευχαριστη ειδηση... Σιγα σιγα ξεπωλουνται ολες οι ελληνικες εταιριες και τα ορνια οι Ελληνες ειναι και περιφανοι για αυτο....

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μα τι λετε ολοι εδω... Τι ευχαριστη ειδηση... Σιγα σιγα ξεπωλουνται ολες οι ελληνικες εταιριες και τα ορνια οι Ελληνες ειναι και περιφανοι για αυτο....

Προσωπικά είμαι υπερήφανος όταν μια εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα πάει καλά και ας ανήκει ακόμη και στον ...Κεμάλ! :) 

• Like 1
Δημοσ.
γιατί μπαίνεις στο τρυπάκι να χωρίζεις ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και ανειδίκευτους και ειδικευμένους?

what?? τρυπάκι ο διαχωρισμός δημοσίου και ιδιωτικού? ανδίκευτου και ειδικευμένου? πολύ εύκολα, αν ανοιχτεί ανάλογο τόπικ, μπορώ να σου γράψω σελίδες όπου ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει διαχωρισμός. μην τα τσουβαλιάζεις όλα κι όλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μενα φιλε δεν με ενδιαφερει αν την εχουν και εβραιοι ,Τουρκοι η' Αμερικανοι το θεμα ειναι να  προκειται για υγιης επιχειρηση  ωστε να απασχολει  εργαζομενους .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

Πλέον όμως το θέμα είναι η επιχείρηση να ξεφορτώνεται υπαλλήλους και να αναθέτει το έργο σε τρίτες επιχειρήσεις, όπως έκανε και η HOL με το μισό προσωπικό της.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...