Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μείνετε στο θέμα. Κι αν παίρνει 460€, έχει γραμμή employee -50% και κινητό το ίδιο (αν είναι από τους παλιούς και τυχερούς), οπότε του φτάνουν τα λεφτά...

α ναι; Εσύ ζεις άνετα με 460€/μηνά δηλαδή;Σου φτάνουν;Σε καλύπτουν;

Φυσικά ένας άνθρωπος για να ζήσει εξαρτάτε από τα πάγια του τηλεφώνου του τί πιο λογικό..

Από κει και πέρα τα μονοπώλια καλά κρατούν!

• Like 4
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα δηλαδή το επόμενο βήμα είναι η forthnet. Και η συνεργασία με τη Wind μπορεί τελικά να γίνει και κάτι παραπάνω (με κουμπάρο τη forthnet).

Έχουμε που έχουμε καρτέλ, σε λίγο δεν θα το χρειαζόμαστε γιατί θα έχουν μείνει μόνο δυο εταιρίες σε κινητή και σταθερή.

Δημοσ.

Τα μονοπώλεια εάν θελουμε δεν τα ταΐζουμε. Εγω θα μιλήσω για τον εαυτό μου με απλα λόγια. • Μια σύνδεση internet σε δυο διαμερίσματα και router ασύρματο. Λογαριασμός δια 2 και δεν εχω καθόλου σταθερό. Ετσι απλα...

Και αν το ένα διαμέρισμα φίλε μου κατεβάζει όλη μέρα τόρεντ και εσύ δεν μπορείς να ανοίξεις σελίδα, τι κάνεις;

Οικονομία;

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά την παλεύετε;;;

Το θέμα είναι "ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ 76.2% ΤΗΣ HOL ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE", και όχι "ο υπάλληλος της hol παίρνει 460€, 5ήμερο 6ωρο", "της vodafone 520€ 5ήμερο 8ωρο που καταλήγει 11ωρο και χωρίς υπερωρίες γιατί είναι σε κακό franchisee", "η cosmote δεν έχει σήμα καμπάνα αλλά καλούς μισθούς" κι άλλους συναφείς τίτλους...

Οποιος θέλει να γκρινιάξει, ας πάει στην ΠΑΣΕ του δικτύου του ή στο ΣΕΤΗΠ.

Μείνετε στο θέμα. Κι αν παίρνει 460€, έχει γραμμή employee -50% και κινητό το ίδιο (αν είναι από τους παλιούς και τυχερούς), οπότε του φτάνουν τα λεφτά...

Ας ασχοληθούμε πρώτα με το μονοπωλιακό τοπίο ή ολιγοπωλιακό καλύτερα, και τα υπόλοιπα είναι σενάρια για το καφενείο και κάποιο άλλο thread

Καθε φορά μας τα κάνουν ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ Ορισμενοι οι οποιοι σαν φοιτητες ειναι κοκκινοι και μολις βγουν στην εργασια γίνονται μπλέ  :P

• Like 2
Δημοσ.

Απλά δεν είναι ΑΥΤΟ το τόπικ για κουβέντα εργασιακών. Είναι για την εξαγορά

Δεν μιλάμε για εργασιακά και για νόμους αλλά για το τι έγινε ως προαπαιτούμενο για την συγκεκριμένη εξαγορά. Έχει άμεση σχέση, απλά εσύ δεν το βλέπεις. Δεν πειράζει, το βλέπουν άλλοι.

• Like 3
Δημοσ.

1ον) Τα employee πακέτα πολλές φορές είναι παρόμοια με αυτά που δίνουν έτσι κι αλλιώς τώρα οι εταιρίες για διακράτηση πελατών. Μην σου πω και χειρότερα σε κάποιες περιπτώσεις.

2ον) Για κάποιον που θέλει να μένει μέχρι τα 40 του με τους γονείς του ίσως να φτάνουν τα 460€. Για κάποιον όμως που έχει ενοίκιο ή/και οικογένεια.... χλωμό να φτάνουν.

Τα μονοπώλεια εάν θελουμε δεν τα ταΐζουμε. Εγω θα μιλήσω για τον εαυτό μου με απλα λόγια. • Μια σύνδεση internet σε δυο διαμερίσματα και router ασύρματο. Λογαριασμός δια 2 και δεν εχω καθόλου σταθερό. Έτσι άπλα...

Με την ίδια λογική θα μπορούσες να μην πληρώνεις και καθόλου και απλά να κλέβεις από κάποιον γείτονα.

• Like 4
Δημοσ.

Κι αν σου πω ότι σε διάφορες εταιρίες του κλάδου σού απαγορεύουν να δουλέψεις σε συναφή επιχείρηση για κάποιο χρονικό διάστημα μετά την αποχώρησή σου απ' την εταιρεία; Εκτός κι αν κάποιος τηλεφωνητής π.χ. μπορεί να βρει πανεύκολα δουλειά (γενικά, πόσο μάλλον σε μια άλλη ειδικότητα) με την ανεργία να είναι στο 27%...

Φίλε μου το έψαξα πααααρα πολύ αυτό και απλά, θα σου αερίσουν τα αρ...., για να στο πω λαϊκά. Ο όρος είναι  παράνομος και καταχρηστικός και δεν πρόκειται κανένα δικαστήριο να τον δεχθεί και το ξέρουν πολύ καλά εταιρίες σαν την HOL. Μπαίνει μόνο και μόνο για να εκφοβίζει αεριτζήδες που φτιάχνουν εταιρίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης με άτομα που τα βάζουν με κόλπο να δουλέψουν, στην ουσία να εκπαιδευτούν, σε μεγάλες εταιρίες ώστε να του έρθουν έτοιμα μετά από 1 ή 2 μήνες.

Δημοσ.

Μη με αρπάζετε από τα μούτρα ρε παιδιά. Ειρωνικό ήταν το σχόλιο για τα 460. Για όνομα του Θεού...

Δημοσ.

Το θέμα του topic είναι "Η Vodafone εξαγοράζει την Hellas On Line". Αυτό προφανώς θα έχει σημαντικές επιπτώσεις σε διάφορα επίπεδα. Δυστυχώς πολλοί νοιάζονται (μόνο ή περισσότερο) για το αν το πάγιο τους θα πάει από 20 ευρώ 18 ή 22 κι όχι για τις άμεσες επιπτώσεις που θα έχει αυτή η εξαγορά σε πολλές εκατοντάδες (για να μην πω χιλιάδες) άτομα και σε ακόμα περισσότερα άτομα του κλάδου μεσοπρόθεσμα. Λες και δεν είναι πιθανόν να δουλέψουν οι ίδιοι ή τα παιδιά τους σε κάποια εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Είναι το γνωστό σύνθημα παραφρασμένο: «Σκέψου σαν πελάτης και όχι σαν εργάτης». Κι ο άλλος μιλάει για τσουρέκια, μπλε και πράσινους κόκκους χωρίς να ξέρει σε ποιον μιλάει...

Περαστικά μας

• Like 7
Δημοσ.

Και εγώ 24αρα + απεριόριστα αστικά υπεραστικά + 60 λεπτά προς κινητά + δωρεάν HOL TV + HOL Video Club = 23€/μήνα

Και εμάς, τους παλιούς συνδρομητές, μας τιμωρεί με €24.7/μήνα για "24"Mbps...

Και αν τους πάρεις τηλέφωνο να τους παραπονεθείς, σου λένε ότι αυτές είναι οι τιμές. Σου αρέσουν ή όχι.

Ε, όχι, δεν μου αρέσουν. Και δεν μου αρέσει και το ύφος τους. Θα επιλέξω να επιβραβεύσω κάποιον άλλον πάροχο με τα λεφτά μου που θα μου δώσει καλύτερη τιμή. Κάπως πρέπει να δουλεύει και ο ανταγωνισμός!

Δημοσ.

Αν φυγεις θα σου κάνουν σίγουρα κ σένα πρόταση για τα πάντα όλα με 17 ευρώ. Αλλα πρέπει να ξεκινήσεις την διαδικασία να πας αλλου κ όχι απλα να τους πεις φεύγω.

Δημοσ.

Αυτό που αξίζει στις εταιρίες μιας και έχουν κόψει όσο δεν πάει τους μισθούς, είναι να ξοδεύουμε, όσο λιγότερα μπορούμε και θα το κάνουμε, γιατί δεν έχουμε.

Πρόσφατα με πήρανε για ερευνά, που ήταν για την vodafone και προσπαθούσαν από ότι κατάλαβα να συνδέσουν τύπο σύνδεσης που χρησιμοποιείς και λεφτά ανά μηνά που δίνεις για το κινητό σου, με το πόσο ικανοποιημένος είσαι από την κατάσταση της χώρας.

Δημοσ.

Μη με αρπάζετε από τα μούτρα ρε παιδιά. Ειρωνικό ήταν το σχόλιο για τα 460. Για όνομα του Θεού...

με συγχωρείς τότε :fear: .

Δεν μου πέρασε καν η ιδέα της ειρωνείας

• Like 1
Δημοσ.

Θεός σχωρέστην.

Οι Τηλεπικοινωνίες θα ακολουθήσουν τις Τράπεζες.

Και οι πελάτες internet θα πάθουν ότι και οι πελάτες προθεσμιακών, που άλλαζαν τράπεζα για 0,2% διαφορά στο επιτόκιο...

όταν γαμάς εταιρίες για να κερδίσεις ένα 1€ τον μήνα θα τα πληρώσεις όλα μαζεμένα στο μονοπώλιο...

same old story

Η On έχει 30.000 πιστούς πελάτες ακόμη.

Μαγκιά τους που δεν φεύγουν κι έχουν οι υπάλληλοι της On δουλειά.

η Cyta βγήκε στην κινητή και ελπίζει για το καλύτερο

και η Forthnet θα εξαγοραστεί απο κοινού από Voda και Wind. Μόλις οι κόκκινοι και οι μπλε μαζέψουν όλα τα ψύχουλα θα ενωθούν ενάντια στον ΟΤΕ και στους μικρούς κίτρινους.

Η επιτροπή ανταγωνισμού θέλει 3 παίχτες στο τοπίο για την ένωση wind - Voda . Με την είσοδο των κιτρινων στην κινητή... όλα φαίνονται έτοιμα.

Κι επειδή συνήθως όπου υπάρχουν 2 δυνατοί ο 3ος τον πίνει... η Cyta είναι άξιο απορείας πόσο θα αντέξει με δύο γίγαντες απέναντι , πληρώνοντας ως Mvno τα μισθώματα τους κόκκινους... Θα δούμε...

Κλείνω με μια ευχή μέσα από την σκοτεινή καρδια μου...

να μην χαθούν άλλες θέσεις εργασίας, να μην μείνουν άλλες οικογένειες στον δρόμο.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...