nickvts13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω το lg l9ii,θα ηθελα να σας ρωτησω τι παιζει με την αναβαθμιση σε kitkat γιατι εχω δει καπιες αξιολογησεις οι οποιες λενε πως το κινητο εχει θεματα μετα την αναβαθμιση
AntiCambeR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Απ'οτι διαβασα,με την Kit Kat δεσμευει λιγο παραπανω μνημη αλλα δουλευει απροβληματιστα.Ψαξε στο ιντερνετ για reviews. Το συγκεκριμενο κινητο αφηνει λιγοτερο χωρο μνημης σε σχεση με αλλα κινητα και υπαρχει η αποψη οτι δεν κανει σωστη διαχειριση μνημης.Παντως εχω διαβασει τα καλυτερα για το L9II.Πολυ καλο VFM.Πιθανοτατα η αυτο θα παρω η το Moto G. Μπες στο myphone.gr,πατα στην αναζητηση L9II,η εξω απο Google και διαβασε.
nickvts13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Απ'οτι διαβασα,με την Kit Kat δεσμευει λιγο παραπανω μνημη αλλα δουλευει απροβληματιστα.Ψαξε στο ιντερνετ για reviews. Το συγκεκριμενο κινητο αφηνει λιγοτερο χωρο μνημης σε σχεση με αλλα κινητα και υπαρχει η αποψη οτι δεν κανει σωστη διαχειριση μνημης.Παντως εχω διαβασει τα καλυτερα για το L9II.Πολυ καλο VFM.Πιθανοτατα η αυτο θα παρω η το Moto G. Μπες στο myphone.gr,πατα στην αναζητηση L9II,η εξω απο Google και διαβασε. δηλαδη εαν το ανβαθμισω δεν θα μου δημιουργησει προβλημα ετσι???
AntiCambeR Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μαλλον οχι.Απο την στιγμη που δεν το εχω στα χερια μου δεν μπορω να πω σιγουρα.Αν δεν κανω λαθος 1 απο τα πλεονεκτηματα της Kit Kat ειναι οτι εχει λιγοτερη καταναλωση μπαταριας. Λογικα με το βγει η καθε καινουρια αναβαθμιση την κανουν ολοι.Ψαξε το λιγο στο Google,πατα πχ L9II Kit Kat problems να δεις τι θα σου βγαλει. Ακομα και καποια κολληματακια να σου κανει μετα την αναβαθμιση,δικαιολογουνται για κινητο των 150€.Εδω κολλανε κινητα που εχουν την διπλασια τιμη. Κανε και το αλλο.Πατα στο Σκρουτζ L9II και διαβασε απο κατω τα σχολια χρηστων που το εχουν.Σχεδον ολοι γραφουν τα καλυτερα λογια. Και περιμενε να σου απαντησει καποιος απο το φορουμ που το εχει. Ελπιζω να βοηθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα