Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα.

Πριν λίγες μερες μόλις έλαβα ένα monitor u2414h και σήμερα το έβαλα σε λειτουργία για να δω τι παίζει.

Είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι η απεικόνιση είναι κάπως "washed out" - θολή- ξεπλυμένη.

(Εβαλα και ενα αλλο 22' samsung διπλα διπλα )

Διάβασα ότι και άλλoι έχουν αυτό το πρόβλημα αλλα πιο πολύ με τα fonts.

Εγώ το παρατηρώ γενικά σε όλα τα στοιχεία.

Την έχω συνδέσει με το καλώδιο του κουτιού mini display port - to display port πάνω στην asus gtx 780.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να testάρω την απόδοση της?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες πήρα και εγώ αυτήν την οθόνη και είμαι πολύ ευχαριστημένος . Τι σε κάνει ακριβώς ; Κατά ένα μεγάλο ποσοστό ευθύνεται η gtx 780 , όλες οι nvidia έχουν ένα θέμα με display port & hdmi καλώδια . Δες εδώ https://pcmonitors.info/reviews/dell-u2414h/  

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία!!! Aetos είσαι υπέρτατος!

Έκανα apply τα custom settings που έχει το βίντεο στο άρθρο και μπορώ να πω ότι ένιωσα διαφορά. Έχει καλύτερο χρώμα τώρα.

Αυτό το ολίγον τι "ξεπλυμένο" μάλλον πρέπει να είναι ιδέα μου λόγο του ότι είναι η πρώτη μου εντύπωση από ips panel(Παρόλα αυτά μοιάζει να διορθώθηκε με την αλλαγή).

Μεγάλο ευχαριστω!

Το monitor είναι τζάμι!

Αυτό με το προβληματικό dp-hdmi συμβαίνει και στις quadro?

Από ότι κατάλαβα φταίνε και οι dell όμως έτσι? Ή θα συνέβαινε και το ίδιο με μια άλλη μάρκα σε dp-hdmi με gtx780/nvidia?

• Like 1
Δημοσ.

Με το συγκεκριμένο μοντέλο της DELL έχει να κάνει κυρίως , αν και δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί και σε άλλα επειδή η nvidia έχει ένα θέμα με το hdmi . Οι ρυθμίσεις που έχω εγώ είναι οι εξής | Φωτεινότητα: 35   Αντίθεση: 75  Χρώμα: sRGB . Η Οθόνη έρχεται από το εργοστάσιο με έτοιμο icc profile το οποίο πρέπει να κάνεις εγκατάσταση . Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασία ''Ανάλυση Οθόνης'' | ''Ρυθμίσεις για Προχωρημένους'' | Διαχείριση Χρωμάτων | στην συνέχεια στο παράθυρο που θα εμφανιστεί θα πρέπει να κάνεις ''Προσθήκη'' το προφίλ που λογικά βρίσκετε στον δίσκο c στον φάκελο ''Windows'' , ''System 32'' , ''spool'' και τέλος ''driver'', όπου μέσα είναι τι profile . Πρέπει να το ορίσεις ως προεπιλεγμένο . Αν σε μπέρδεψα ψάξε βιντεο στο youtube να δες πως γίνεται  

• Like 2
Δημοσ.

Με το συγκεκριμένο μοντέλο της DELL έχει να κάνει κυρίως , αν και δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί και σε άλλα επειδή η nvidia έχει ένα θέμα με το hdmi . Οι ρυθμίσεις που έχω εγώ είναι οι εξής | Φωτεινότητα: 35 Αντίθεση: 75 Χρώμα: sRGB . Η Οθόνη έρχεται από το εργοστάσιο με έτοιμο icc profile το οποίο πρέπει να κάνεις εγκατάσταση . Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασία ''Ανάλυση Οθόνης'' | ''Ρυθμίσεις για Προχωρημένους'' | Διαχείριση Χρωμάτων | στην συνέχεια στο παράθυρο που θα εμφανιστεί θα πρέπει να κάνεις ''Προσθήκη'' το προφίλ που λογικά βρίσκετε στον δίσκο c στον φάκελο ''Windows'' , ''System 32'' , ''spool'' και τέλος ''driver'', όπου μέσα είναι τι profile . Πρέπει να το ορίσεις ως προεπιλεγμένο . Αν σε μπέρδεψα ψάξε βιντεο στο youtube να δες πως γίνεται

Ε αετέ,λίγο άσχετο, εγώ έχω τη U2412H,το προφίλ που λες το έχουν περασμένο απο το εεργοστάσιο ή το έχουν σε κάνα cd να το περάσεις μόνος σου;

• Like 1
Δημοσ.

Ε αετέ,λίγο άσχετο, εγώ έχω τη U2412H,το προφίλ που λες το έχουν περασμένο απο το εεργοστάσιο ή το έχουν σε κάνα cd να το περάσεις μόνος σου;

Το έχουν από το εργοστάσιο και όταν συνδεθεί η οθόνη αυτόματα γίνεται η εγκατάσταση στο σύστημα .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...