fitsou Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με μια μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών. έχω αγοράσει ένα laptop το οποίο παρουσίασε πρόβλημα μετά την λήξη της εγγύησης (1 έτος) που δίνει η αντιπροσωπία του laptop. όποτε και η επισκευή είναι χρεωσιμη... από την άλλη ξέρω όμως ότι οποιοδήποτε ηλεκτρονικό προϊών εντός της ευρωπαϊκής ένωσης εχει 2 χρόνια εγγύηση. ο τεχνικός που μίλησα είπε ότι είναι οδηγία και όχι νόμος. ισχύει κάτι τέτοιο; πως μπορώ να κινηθώ;;
dobro Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 στειλε mail στη μαμα εταιρεια του μηχανηματος σου,με τις πληροφοριες του και το προβλημα του....και ασε την αντιπροσωπια να κουρευετε!Ελπιζω να εχεις κανει εγγραφη οταν το αγορασες.Αν οχι,δεν πειραζει...μια προσπαθεια δεν κανει κακο.Συνηθως τετοια θεματα λινονται μετα απο καταγγελια.Και οι τεχνικοι δεν τα ξερουν ολα. http://www.insomnia.gr/topic/536024-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%84/
fitsou Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι εάν έχω κάνει εγγραφή! έχω όμως απόδειξη με ημερομηνία αγοράς δεν κάνει αυτό;; πηρα τηλεφωνο και το Ευρωπαικο κεντρο καταναλοτη και μου ειπαν και εκει οτι ειναι οδηγια...και το μονο που μπορω να κανω ειναι καταγγελια ΕΑΝ μπορω να αποδειξω οτι το προιν ηταν ελλατοματικο απο την αρχη που το πηρα..δεν νομιζω να μπορει να αποδηχτει αυτο καπως...Εχει νοημα λοιπων να στειλω mail στην HP;;
fitsou Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 πηρα τηλεφωνο και το Ευρωπαικο κεντρο καταναλοτη και μου ειπαν και εκει οτι ειναι οδηγια...και το μονο που μπορω να κανω ειναι καταγγελια ΕΑΝ μπορω να αποδειξω οτι το προιν ηταν ελλατοματικο απο την αρχη που το πηρα..δεν νομιζω να μπορει να αποδηχτει αυτο καπως...
panos2171 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 1 χρόνος εγγύηση δίνεται από τις περισσότερες εταιρίες. Από κει και πέρα δε μπορείς να κάνεις κάτι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα