Προς το περιεχόμενο

Mountain

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρεις και συ,και γω αλλά και οι devs ότι πάντα θέλαμε να γίνουμε βουνά!
Γιαυτό με 0.99€ πλέον μπορείς να γίνεις αυτό που πάντα ονειρευόσουν!Ένα βουνό!
Και αφού συμπλήρωσα 5 ώρες στο παιχνίδι,είπα να σας το παρουσιάσω!

Leave it open - it's designed to run in the periphery of your life. Only interact with it when you feel like it. You can play Mountain while playing other games. If you are not playing it, it will play itself.

http://steamcommunity.com/app/313340

ss_2438af1c01cab61aac7f6317b4a012b1a7fdd

ss_eff7139fcdb68f757781eacf517d0560aae0e

όπως και στο IOs έτσι είναι και στο pc,οποιος είδε το HER θα του είναι γνωστός  ο κατασκευαστής του.

http://store.steampowered.com/video/313340

Δεν κάνεις κάτι,απλώς ότι κάνουν και τα βουνά,κάθονται και βλέπουν τις εποχές να παιρνάνε από μπροστά τους

Δεν έχει κουμπιά το παιχνίδι,μόνο γυρνάς το βουνό γύρω γύρω!Αν πατήσεις κάποια κουμπιά στο keyboard,πας μπροστά στον χρόνο..παίζοντας μουσική.

• Like 4
Δημοσ.

Μου το εκανε δωρο ο xtrmsnpr και με χαρα το ξεκινησα. Ο developer προτεινει να το εχουμε στο Background για να τρεχει ολη την ωρα γιατι ειναι παιχνιδι που παιζεται απο μονο του. Η μουσικη ειναι το κυριο "οπλο" αυτου του αριστουργηματος μιας και με τα 18 μουσικα πληκτρα μπορεις να παιξεις μουσικη, να αλλαξεις τις καιρικες συνθηκες, να προστατεψεις το βουνο σου, να το καταστρεψεις και με εναν συνεχη ρυθμο να το κανεις να κινειται πιο γρηγορα.

Λιστα με τραγουδια (Μερικα απο αυτα τα εχω βρει εγω)

Το μηνυμα απο την ταινια "Close Encounters of the Third Kind"
GHF BA

JIGLE BEELS 
HHH HHH HKFGH JJJ JJHH HKK JGF

Money (Make the world go 'round...)
BVCXCNN XCNN XCNN BVCXCNN 

Striptease
CXCB CB CXCB CB CXCB CB CXC

Happy Birthday
XXCXBV XXCXBV XXMBVVC ,,MBNB

BBBXCCXMMNNB

bfsamanbfsamasssm,as,nsssdfgdsa,nbfsamanmmm,assdfffdsasdsdf

Πατωντας εναν συνδυασμο πληκτρων, μπορειτε να φερετε μετεωριτες, να ριξετε rain blood κλπ

BLOOD

mmmmmm,mnab

SNOWGLOBE
bbbbbcb

FISH
cxzxcccxxxcbb

FROGS
bbaassa,,mmnnb

COINS
cccccccbzxc

FLAMES
cvbnmbm

HEARTS

ssfssfsfjhggf

REMOVE ITEMS
sss,aaam

SHOW A THOUGHT
m,kj

ANNIHILATION (GAME RESET)

as,zb

Διαφορα tips απο το φορουμ στο steam 

-Gramophone object plays music if you click on its vinyl record, it plays Albert Bowlly's "All I Do Is Dream of You", "Dreaming", "Night And Day" and probably some more of his songs.
-You can press . key to see a thought.
-You can stop annihilation by spamming random buttons, by playing any melody you create a shield around your mountain (you can watch it happens any time if you zoom out).
-Hold down left mouse button on object to pick it up, move anywhere and release the button to let go the object (careful though, if you'll hit a tree — it'll disappear).
-Hold down left mouse button anywhere and shake the mountain to create a wind to remove all clouds around it (also it affects on particles that turned on at moment).
-Any note makes time go faster (so you can skip scenes you don't like).
-You can press from 1 to 4 keys to change game's window size, also you can press 4 or ALT+ENTER for fullscreen mode.

Τα εχω βαλει σε σποιλερ για να μην πιανουν ασκοπα χωρο. Μερικα απο αυτα τα εχω αντιγραψει απο το steam
  • Like 2
Δημοσ.

+1 για τη παρουσίαση  :)

ευχαριστώ ήταν μια στιγμής διαύγειας που με διακατείχε,και μιας σαν σκεπτόμενο βουνό που είμαι,το μοιράστηκα :-D  μαζί σας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...