Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα Tablet το οποίο είναι γύρω στις 8" και να μπορώ εύκολα να το συνδέσω με πληκτρολόγιο mouse + οθόνη (με DVI) έτσι ώστε αν θέλω να μπορώ να το χρησιμοποιώ λίγο πιο πολύ σαν PC καμιά φορά.

Γύρω στα 500 ευρώ είναι το budget...και προφανώς αν χρειαστεί να αγοράσω άλλο mouse/keyboard είναι μέσα κ αυτό. 

Έχει κανείς καμια πρόταση;

Δημοσ.

1.Tι χρηση θες να κανεις στο tablet?

2.Tι χρηση θες να κανεις οταν ειναι με εξωτερικη οθονη keyboard tablet!

3.Eκτος απο DVI,η εξ.οθονη δε διαθετει και hdmi?

4.Τι λογισμικο προτιμας?

Δημοσ.

To tablet το θέλω κυρίως να αράζω στο κρεβάτι η στον καναπέ και να διαβάζω κανα e-book/σερφάρω κανα youtube/skype video calls κτλ. Πολύ basic πράγματα. Γενικότερα το 10" μου φαίνεται λίγο βαρύ για να το κρατάω στο 1 χέρι και να διαβάζω, οπότε προσανατολίζομαι σε 7/8".

Αυτή η "λειτουργία" θα παίρνει μετατροπές. Π.χ. αν είναι κανα μεγάλο βίντεο/ταινία να μπορώ να τη βάλω στην στην εξωτ οθόνη (η οποία δυστυχώς δεν έχει hdmi).

Τέλος η πιο "advanced" χρήση θα είναι όταν θα θέλω γραφείο και σωστή θέση και θα κάνω πιο "εντατικό" σερφάρισμα, κανα γράψιμο email ψιλοκειμένου και τέτοια.

Όπως καταλαβαίνεις...basic πράγματα. Απο λογισμικό τείνω προς το Android και δεύτερο θα διάλεγα Windows.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εφοσον θελεις''κυρίως να αράζω στο κρεβάτι η στον καναπέ'' πρεπει να εχει καλη οθονη....

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/133964-samsung-galaxy-tab-8.4-pro-white?cmicc=skroutz

&

http://www.ebay.co.uk/itm/Detachable-Bluetooth-Keyboard-Case-Cover-Stand-for-Samsung-Galaxy-Tab-Pro-8-4-/171288841563?pt=UK_iPad_Tablet_Cases_Covers_Keyboard_Folios&hash=item27e19c4d5b

Επεξ/σία από dobro
Δημοσ.

Αυτο που με προβληματιζει ειναι το dvi,γιατι δεν ξερω κατα ποσο τα adapters απο hdmi σε dvi θα δουλεψει στα tablets,αλλιως σε tablets εχεις μεγαλη γκαμα μ'αυτο το budget!

Καλυτερα να σου απαντησει καποιος που το δοκιμασε μια τετοια λυση.

Δημοσ.

To tablet το θέλω κυρίως να αράζω στο κρεβάτι η στον καναπέ και να διαβάζω κανα e-book/σερφάρω κανα youtube/skype video calls κτλ. Πολύ basic πράγματα. Γενικότερα το 10" μου φαίνεται λίγο βαρύ για να το κρατάω στο 1 χέρι και να διαβάζω, οπότε προσανατολίζομαι σε 7/8".

Αυτή η "λειτουργία" θα παίρνει μετατροπές. Π.χ. αν είναι κανα μεγάλο βίντεο/ταινία να μπορώ να τη βάλω στην στην εξωτ οθόνη (η οποία δυστυχώς δεν έχει hdmi).

Τέλος η πιο "advanced" χρήση θα είναι όταν θα θέλω γραφείο και σωστή θέση και θα κάνω πιο "εντατικό" σερφάρισμα, κανα γράψιμο email ψιλοκειμένου και τέτοια.

Όπως καταλαβαίνεις...basic πράγματα. Απο λογισμικό τείνω προς το Android και δεύτερο θα διάλεγα Windows.

Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά αλλά για να το κρατάς με το ένα χέρι η σειρά yoga της lenovo  βολεύει πολύ 

http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?from=catspan&keyphrase=yoga+lenovo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...